2015/06/24

Két cikk, két valóság ma Magyarországon. Csodálkozunk még?

"A jegybank igazgatóinak jövedelme megfelel a hazai bankszektorban adott átlagos vezetői javadalmazásnak - írta közleményében a Magyar Nemzeti Bank. Közölték azt is, hogy az MNB elnöke, vagyis Matolcsy György és alelnökei a legkevesebbet kereső jegybanki vezetők között vannak Európában. A jegybank egyébként ezzel arra reagált, hogy Polt Péter legfőbb ügyész felesége havi ötmillió forintot visz haza.
Ahogyan arról az Origo is beszámolt, csaknem ötmillió forintot keres havonta a Magyar Nemzeti Bank egyik ügyvezető igazgatójaként Polt Péter legfőbb ügyész felesége. Polt-Palásthy Mariannt múlt év elején nevezték ki a jegybank személyzeti igazgatójává, akkor "csak" 2 millió 300 ezer forint volt a havi keresete. Ezt duplázta meg decemberben, ugyanis akkor nevezték ki ügyvezető igazgatónak, így
a keresete bruttó 4 millió 950 ezer forint lett. " Forrás: http://www.origo.hu/…/20150610-polt-peter-felesege-polt-pal…
Másik: "Így mentegeti az ügyészség Matolcsyék téves vagyonnyilatkozatát. Az ügyészség szerint az, hogy Matolcsy György és Gerhardt Ferenc hamis vagyonnyilatkozatot adott le, nem bűncselekmény, mivel fel sem fogták, hogy mit cselekszenek.
„a feljelentésből kitűnik, hogy a feljelentett személyek a tiszteletdíjjal közvetlen kapcsolatba nem kerültek, az összegek a tudatukban saját jövedelemként nem jelentek meg. Így arra következtetni, hogy a valótlan adatok szolgáltatását tudatuk átfogta volna, nem lehet. A szándékosság hiányában pedig a cselekmény nem bűncselekmény.”
Értjük ugye? polt péter feleségének ÖTMILLIÓS fizetése jogos a matolcsy féle mnb szerint. matolcsi hazug vagyonnyilatkozata jogos a polt péter vezette ügyészség szerint, mert "fel sem fogta" hogy az jövedelem. Talán szellemi fogyatékos? Kap EGYMILLIÓ-s fizetést és nem fogja föl agyilag hogy az JÖVEDELEM. ....és ez miniszter volt, aztán ez a szellemi károsult....ügyészségtől van róla papírja...MNB elnöke. Értjük ugye?.......

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!