2015/06/09

Ismét Tuareg....többedszer.

Megint egy mozgalom ami szép reményekkel indult és dicstelen véget ért. Már megint egy a többedik. Miért? Miért így ér véget, miért ez lesz a sorsa minden tisztességesnek induló mozgalomnak? Miért ez lesz a vége minden az Emberek álmait vágyait beváltani remélt mozgalomnak? Emberek tisztességgel hittel reménnyel tenni akarással a szebbért a jobbért az igazabbért hisznek valakikben és mi lesz a vége mindig?....Miért? ...Miért? Ha tudja valaki a választ........


Nyílt levél Szabó Gábor Tuareghez, mint az Ország Gyűlése Mozgalom - vezetőjéhez!
Kedves Gábor!
Volt idő amikor jobb kezednek tartottál. Most úgy írok Neked mint valamikori jobb kezed, mint az OGYM egyik alapítója, mint az OGYM vezetőségének még a mai napon is teljes jogú tagja!
Részlet az elnökség közleményéből: (milyen elnökség?)
„6. Az Ország Gyűlése Mozgalmat, mint nem bejegyzett saját szellemi terméket megszüntetem, ugyancsak hozzám kötődő vagyonát: sátrak, miegymás jövő héten egybegyűjtjük, és a NAP-ba párttulajdonként apportálom”
Téged, minden hónapban titkos szavazással az Ország Gyűlése Mozgalom vezetőjévé választottunk. Én mint a mozgalom vezetőségének tagja, nem tudok arról, hogy jogosítványaid között szerepelne olyasmi, hogy önálló szellemi termékké nyilváníthatod mozgalmunkat, majd könnyed csukló mozdulattal a hónapok alatt többnyire a kisnyugdíjasok támogatásából összegyűjtött OGYM vagyonát „miegymást” saját vagyonodnak tekintsd, és bárhová is apportáld!
Véleményem szerint, az OGYM tagságának megkérdezése nélkül, ez pontosan olyan lépés, mint orbánviktoré, aki attól, hogy megnyerte a választást azt hiszi, hogy övé az ország.
Nem orbánviktor az ország, és az OGYM nem te vagy Gábor! Az OGYM MI vagyunk! Mi mindannyian EGYÜTT, az OGYM tagsága!
Kétségtelen az ötlet a Tiéd volt, de mire mentél volna kitartó, elszánt harcostársak nélkül - amilyenekről mindig is álmodtál - ? Mert mi azok voltunk mindannyian harcostársaid, akik HITTÜNK, BÍZTUNK BENNED!
Hiszek abban, hogy az OGYM - et nem lehet egy tollvonással, holmi közleményben - megalázó módon saját szellemi terméknek minősítve tagsága emberfeletti erőfeszítéseit – megszüntetni, főleg nem, tagsága megkérdezése nélkül! Vagy ha mégis, akkor meg miért csináltál belőlünk bohócot a havonta ismétlődő választásokkal, miért nem jelentetted ki egyszerűen minden hónapban : az OGYM én vagyok…! Mert most ezzel a közleménnyel ezt tetted!
Hinni akarom, hogy hónapokon át tartó áldozatos munkánk, nem volt hiábavaló!
Én mint az OGYM vezetőségének tagja:
Vitatom tehát az Ország Gyűlése Mozgalom közlemény szerinti feloszlatását!
Vitatom, hogy ehhez neked jogod volt!
Indítványozom, hogy a mozgalom feloszlatásáról maga a tagság döntsön!
Továbbá indítványozom megmaradás esetén új vezetőség választását!
AZ OGYM ÉL! - és hitem szerint ÉLNI FOG! Veled, vagy NÉLKÜLED!
Üdvözlettel!
nagykati

Gábor Szabó Jól van Kati, jó a műsor. grin hangulatjel Pár ténybeli helyesbítés azért Rádfér, mondjuk elsőnek is az, hogy 2014 december 31-től nem voltál már tagja az OGYM Vezérkarának - nem vezetőségnek hívtuk soha - és legutoljára akkor találkoztunk, mikor január 10-én Téged, mint a Fehér Kendő Mozgalom alapító anyját meghívtalak fölszólalni. Február, március, április hónapban semmiféle érdeklődést az OGYM iránt nem tanúsítottál, úgy tűnik külföldre kellett költöznöd, meg be a Demokrata Kávéház című valamibe, hogy hirtelen nagyon fontos legyen, amit már rég elfelejtettél. Egyébként meg szia, további jó mulatást, sajnos, mostmár több időm Rád nem lesz. smile hangulatjel



Kati! Tuareggel vitázni, neki ellent mondani, mást gondolni mint ő, annyi mint orbánnal orbánnak. Ő csak a "rajongó" tábort a föltétel nélküli hajbókolókat a kör közepén ülő és kinyilatkoztató szép meséket előadó Tuaregre szájtátva bambuló bólogatókat szeresse. Igenis vedd tudomásul, OGYM = Tuareg és a NAP is az. Az "igazad van Gábor, Jól megmondtad Gábor" Fején találtad a szöget Gábor, nagy vagy Gábor"...... típusú emberek kellenek oda.

Jaaa...Látod?, -"Vezérkar" és NEM "Vezetőség". Érted? Ugye érted? Vezért és nem Vezetőt választottatok.


Nem mellékesen Te Kati ennyit "érdemelsz" ennyit értél Tuaregnek. Egy laza mozdulattal, semmit mondó válasszal egy vigyorgó brenyusszal simán lepattintott. Ennyit ér Tuareg.

Tuareg demokrácia felfogásáról ennyit: "Részlet az elnökség közleményéből:
„6. Az Ország Gyűlése Mozgalmat, mint nem bejegyzett saját szellemi terméket ( Saját szellemi terméke és nem a tagságé, nem azoké akik hónapokon át a lelküket tették ki érte ) megszüntetem, ( Ő egymaga Szabó Gábor Tuareg -SZÜNTETI- meg és nem a vezetőség a tagság, nem demokratikusan...ha má mozgalom és vezetőség...bocsánás..."vezérkar"... ) ugyancsak hozzám kötődő vagyonát: ( Hozzá kötődő vagyon azaz az Ő tulajdona és NEM az OGYM-é, nem a tagságé akik összedobták . Övé Tuaregé ) sátrak, miegymás jövő héten egybegyűjtjük, és a NAP-ba párttulajdonként apportálom” Ő apportálja egy személybe és NEM demokratikus döntéssel az OGYM tagsága )


Minden -MOZGALOM- úgy indul, -valaki kitalálja -Elmondja másoknak és ők csatlakoznak hozzá. -Elmondják többeknek és ők is csatlakoznak. Onnantól hogy -Csatlakoztak hozzá- ...páran akárhányan... már NEM egyszemélyi tulajdon. Onnantól a DEMOKRÁCIA szabályai, elvei és gyakorlata szerint már KÖZÖS szellemi tulajdon, közös vagyon, közös döntés, közös siker, közös bukás. Kivéve ha! - A kitaláló már eleve az elején közli..."Ez az ÉN mozgalmam az én tulajdonom, TI CSAK csatlakozhattok, támogathattok. Ez esetben semmi DEMOKRÁCIA, egyszemélyi tulajdon döntés felelősség siker kudarc. Ez pedig NEM demokrácia, hanem diktatúra. De akkor ne játsszuk el a demokráciát sem. Tuareg a saját tulajdonaként kezelte, Tuareg kinyilatkoztat. A többiekkel csak eljátsszatta a demokráciát. Mikor Hugit -KIZÁRTA- LEVÁLTOTTA- onnantól már bukott az egész ügy. Ő Váltotta le egyedül és még nem is tudatta a többiekkel. Minek is volt a vezetőség ...bocs! "Vezérkar"...a tagság? Mindezt pedig csak páran tettük akkor szóvá. A többség hallgatott és bólogatott. Miért? Akkor ott én és páran elmondtuk miért tartjuk ezt így helytelennek és mi lett volna a helyes lépés. A többség ismét csak hallgatott és helyeselt Tuaregnek. Na itt bukott és itt gondoltam úgy...ez így nem oké. Aztán figyeltem és bejött minden úgy ahogy akkor gondoltam. Sajnálom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!