2015/06/21

Ordassá tett nemzet.

"Magyarország jobban teljesít."...mondja ez a maffia kormányfő orbán és szajkózzák talpnyaló hűbéresei.

Osztán miben? 
Gyűlöletben, Gyűlölködésben biztosan rekordokat döntögetünk. Így nemzet még nem gyűlölt a második világégés óta. Mi már önmagunkat is... Ordassá tett nemzet lettünk. Na ebben tényleg jobban teljesítünk. A gyűlölet kampány sikeres. A megosztásra a gyűlölködésre a legaljasabb emberi...emberi?...ösztönökre építő ocsmány politika az orbáni fidesz maffia politika jobban teljesít, sőt..., túl teljesít. 

Olvastam már megint valaki megosztását és a hozzászólásokat. Hozzászóltam....

"Emlékezzünk csak vissza! -Volt idő mikor az európaiak is voltak menekültek. A nagy amerikai bevándorlások az európai munkanélküliség az éhinség a nyomor elől. A két világháború idején. 1956 Magyar menekültjei. ...és senki nem zavarta vissza őket?...ejj de kár! Pedig köztük is voltak jócskán "eccerű" gyilkosok bűnözők. Az 56-os Magyar menekültek sem voltak ám mind hős forradalmárok, volt ám...kb. fele....eccerű bűnöző. A magasságos ne adja hogy még egyszer mi Magyarok menekültté váljunk.

Más kultúra? Más vallás? Aztán mitől különb a miénk? Mitől rosszabb az övék? Tény...mi is csórók vagyunk. Csóróvá tett minket a saját rablóhordánk a dicstelen politikai maffiánk. Mások talán gazdagok voltak mikor a mi menekültjeinket befogadták? A mi kultúránk nem volt másabb mint a mi menekültjeinket befogadóké? Nem azt mondom, minden bűnözőt be kell fogadni. Meg kell nézni honnan miért menekültek. Ha háborúk üldöztetés a nyomor a gyermekeik éhezése elől?...akkor igenis be kell fogadnunk őket bármily szegények vagyunk mi is. Különben sem Istenre Jézusra kereszténységre, de még emberi mivoltunkra sincs jogunk hivatkozni. Erzsébet! Jucus! Katalin! Bözsi, Ludmilla! János! Károly! Péter! Pál! ....akárki! ....Ön a valóságban él? Mi talán nem? Érdekes...Én nem rettegek tőlük, nem vagyok gazdag sem, mégcsak keresztény sem, Istenre sem hivatkozom...Ember vagyok és az is AKAROK maradni orbán maffia gyűlölet világában ebben az ordassá tett nemzetnek nevezett katyvaszban.

"Én nem a politika oldalát nézem a dolgoknak.Kívánom,ne csalódj!"....írta válaszul valaki...

Hanem a melyiket? Mert én azt írtam ide? Az Emberit! Tetszik érteni? Nem politikait...pedig sajna ez is politika. politikusok mívelik, politikusok szítanak háborúkat gyűlölködést, na és a vallások az egyházak. Politikától vallástól függetlenül lenni EMBER! ...ha még érti valaki ez mit jelent.

Az orvos nem lehet beteg? Nem lehet fáradt, szegény, más kultúrájú vallású, más politikai nézetű, más bőrszínű etnikumú? Dehogynem. Mégis gyógyít életet ment és nem kérdi Te miért vagy más...? A rendőr a Katona a Tűzoltó a Mentős? Nem lehet más kultúrájú hitű, beteg fáradt, nem é drága az ő élete? nem lehet csóró szegény? mégis életet ment az életét adja másokért és mikor életet ment a sajátja árán..., nem kérdi,- Te miért vagy más? Teszi a dolgát mert Ember!

Mikor az emberek menekülnek árvíz elől, mikor a hóvihar elzár településeket és segítségre van szükségük. Mások mennek menteni befogadják az otthontalanná váltakat. Adományoznak ruhát élelmet takarót..... Ők nem é szegények, Nem é más kultúrájúak, más vallásúak? Nem é fáznak ugyanúgy? Nem é sodorhatja őket is el az áradat? Dehogyisnem! De mennek adnak befogadnak...Mert Emberek!

Ui. - Megboldogult dédanyám szokta volt mondani, -"szegény ember ne urizáljon!" Tudod ez azt is jelenti ám, nem kerítéseket kellene építeni, nem kongó stadionokat, nem díszburkolatokat, nem szökőkutakat. A menekülőt egy drótkerítés nem fogja visszatartani. Átvágja és megy tovább. Keres rajta "rést" és megy tovább. A kerítés ŐRZŐK nélkül semmit ér. Van sok sok fontosabb dolog ebben az országban amire KELL...ene költeni azt a kidobott ...haverok zsebébe tömött...pénzt. Majd ha a kórházakban nem lesz orvos ápoló gyógyszer kötszer , nem tudnak műteni és TE oda kerülsz, gondolj a kerítésre. Majd ha gyermekeid lesznek és nem lesz tisztességes oskola, gondolj a kerítésre! Majd ha szüléid nyugdíjasok lesznek, öregek és nem lesz nyugdíj, idősgondozás, gondolj a kerítésre! majd ha neked nem lesz ...gondolj a kerítésre! Mondhatnám durvábban...fordulj a kerítéshez hogy tanítson gyógyítson adjon enni..... Ha a világban történik valami, mond a barmoknak, NE fegyverekkel rendezzék le. Majd ha neked kell menekülnöd és utadat állja egy kerítés, köszönd meg az építőknek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!