2015/06/16

Csak némi agyam menése innen onnan összeszerkesztve.

Évek alatt sokan voltunk akik tettünk sokat. Tettünk volna többet is, ha lett volna igazi vezető és nem csak ilyen ideig óráig magukat vezetőnek kikiáltó megváltónak hívő akárkik. Valahogy minden félre csúszott egy idő után. Többnyire nem a tenni akarókkal volt a baj. Talán illő lenne végre ha a magukat vezetőnek kikiáltók, önkéntes megváltók elgondolkodnának néha, aztán néha hallgatnának a jó szóra is és nem mindent tudónak hinnék magukat, ha nem csak a hajbókolás lenne a fontos nekik. Nem ártana ha a mégoly jó szándékú vezetők is megfogadnák néha a jó tanácsot és nem elutálnák maguk mellől a kritikákat a jószándékú tanácsokat adókat. Önkritika sem ártana néha. Persze tudom jól, könnyebb a bólogató szó nélkül követőkkel hőssé vezetővé lenni. Áltam és azt hiszem sokan álltunk már mindenféle vezetők mögé mellé. Egyre másra kiderült egy idő után, mind tévedhetetlennek hitte magát és nem mellé hanem csak mögé állók kellettek nekik. Én megfogadtam, senki mögé többet, csakis mellé. Haaa...lesz olyan kinek az kell, de nagyon megnézem mi a cél és ki az illető. "


„ A legtöbb vezetőt negatív tulajdonságai teszik vezetővé.
A GÁTLÁSTALANNAK fejet hajtanak, a GŐGÖSÖKKEL nem feleselnek, a GONOSZOKTÓL félnek, a HAZUGOKNAK hisznek.

Aki a méltóság, az önzetlenség, az őszinteség kártyáival ül asztalhoz, rossz lapokkal indul.
Ha valahol összegyűlik 10 ember, komoly esély van rá, hogy a legagresszívebb veszi át a vezetést.
A középszerűséggel párosult szemérmetlenség csodákra képes!”

Ennek a népnek nem -VEZETŐKRE-, hanem Vezérekre van szüksége. Vezérekre, sztárokra, élő istenekre, Mindegy milyen áron, mindegy mi drága árat kell fizetni érte, mindegy ki az mi az . Sztárolni isteníteni lehessen, hajbókolni áldozni előtte. " Fárasztották már ezt a népet elegen. Tüntetgettek itt épp elegen ilyen olyan céllal mondókával. Belefáradt, belefásult a nép. Értelmetlen "fárasztásoknak" nincs értelme. Főleg nem úgy, hogy közbe a fekete agyagig döngöl mindenkit aki épp annyira "értelmeset eredményeset" tett mint ő, csak másképp. Nem álltak mellé? Nem csatlakoztak hozzá elegen? Talán elkellene gondolkodni a miérten. Az erőszakos nyomulással a mindenkit a fekete agyagig döngöléssel a kinyilatkoztatásokkal inkább taszít mint vonz. A nagy "stratégiai" tervek? A valóban tenni akarók a nagy kinyilatkoztatásokra a "piknikekre" már nem ugranak. Egyre inkább már semmire.

Hittem a Demokráciában. Hittem hogy majd a tehetség a tisztesség az emberség lesz a fontos. Tévedtem. A talpnyalás a szolgalelkűség a gerinctelen megalkuvás a tehetségtelen pofátlanok középszerű senkik agyatlan bunkók nyomulnak.

Itt ha valaki tehetségtelen balfasz és elqr valamit a Bizonyítványát kérik számon rajta a Papírt követelik hónapokig és NEM a tehetségét a tisztességét az emberségét az alkalmasságát.

Lényeg...Ha professzor ha Doktor vagy, ha egyetemi diplomákkal tapétázod a szobádat,...Lehetsz tehetségtelen senki talpnyalonc, maffiózó bűnöző gerinctelen féreg. A poszt a tiéd, csak hosszú nyelv, nyomulási képesség kell. Tehetség? Alkalmasság? Emberség? Elvek? Minek? A papir és főleg a gerinc hajlékonyság a nyelv méret a lényeg. Plusz pont ha sógor koma haver kolis társ voltál vagy.

Schmitt paja a doktori cím hamisításba bukott bele és nem a gerinctelenségébe az alkalmatlanságába az orbán talpnyalonckodásba. habony nevű bűnözőn az érettségit keresik és nem a bűnöző múltját jelenét. ......

Nem értem én... Ha véletlenül egy tehetséges tisztességes kerül is pozícióba, hétszentség többnyire hajbókoló talpnyaloncokkal álvigyorgó senkikkel veszi körbe magát. Persze...idióták közt az okosabb óriásnak tűnik, könnyebb főokosnak lenni. Deee...roppant fárasztó ám. Mindig neki kell gondolkodnia, szájba kell rágnia, hibákat javítania, mindig jelen kell lennie. ...Különben semmi nem fog működni. 

Még némi hab a tortára, - Farkasházy szárszói akármije.  Évente összejönnek Szárszón az állítólag baloldali és liberális állítólag "értelmiségi elit" Farkasházy jóvoltából. Osztán minek? Egymás közt agyalognak jókat, mondják az okosakat osztják az észt egymásközt egymásnak. Aztán? Értelme? Haza mennek és qrvára elégedettek magukkal. Történik valami? Semmi! Minden marad a régiben és várják a következő évet. Mi lenne ha eccer végre azt is kiagyalnák , mit KELL tenni, Ki legyen a VEZETŐŐŐŐŐ!? ....aztán Hajrá! Nem de bár ha má baloldali is, liberális is, értelmiség is, elit is, azaz a Baloldali, Liberális Értelmiségi Elit, akkor nekik kellene vezetniük???......... Tenni! Élre állni és vezetni! Mutatni az irányt! Észt osztani agyalogni okosakat mondani itt vagyunk mi sokan. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!