2015/02/26

orbán hűbéresek hatalmi gőgje. ...sokadik

A hatalmi gőg újabb díszpéldánya. orbán hűbéreseknél így megy ez. Ezek ( szándékosan nem "Ők") orbán szolgálják a Néptől kapott milliós gázsiért és nem a Népet. A hatalmi gőgjük a holdat nyaldossa.

Megint egy hatalmi gőgtől mámoros, felfuvalkodott orbán hűbéres. Ezek az orbán hűbéres államtitkárnak nevezett tahók mit képzelnek magukról? Taplókáim! A milliós gázsitokat a túlsok kiváltságot nem ám orbán viktor állja a saját kasszájából, hanem az Istenadta NÉP! Vágod gyökérkém? Tehát a Népnek vagy köteles el és beszámolni! ...és mély TISZTELETTEL beszélni a Néphez! Köteles vagy! Értetted?
********************************************
"Államtitkár asszony nem törődik holmi miskolci prolikkal, meg szemtelen újságírókkal, hiszen ezektől függ a legkevésbé politikai karrierje.
Az államtitkár asszony okosakat mond a sajtónak, majd jelzi, hogy másról nem akar kérdést hallani, mert azt szeretné, ha az általa mondottakat kézbesítenék az olvasóknak, a tévénézőknek. Mi van? Kinek képzeli magát ez a Czunyiné Bertalan Juditka? Milyen jogon akarja a sajtónak előírni, hogy miről írjon és még inkább, hogy miről kérdezzen? Vagy az ilyen Czunyik azt hiszik, hogy azért kaptak hatalmat tőlünk, hogy a mi pénzünkön, a mi arcunkba vágják hatalmi gőgtől fröcsögő mondataikat, amelyekből kiérződik a mélységes megvetés, de a felháborodás is, amiért itt egyesek meg merik szólítani államtitkár asszonyt és magyarázatot kérnek egy nehezen magyarázható döntésére. - írja a gepnarancs.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!