2015/02/20

Cifra papír, cifra rang...és tehetség, vagy bűnöző. Mi is a baj? ...

Kérdés merült föl bennem. 
A parlamentben ülő ellenzékiek, nem ellenzékiek, magatokat politikusnak nevezők, különféle naaagy magas pozíciókban lévők! Van soook diplomátok, cifra címeitek, de vajon Van é Tehetségetek, Alkalmasságotok is??? Becsületetek? Tisztességtek? Gerinc? ...ahhoz amit csináltok?.... öö...csinál...gattok??? Vagy csak a diploma és a cifra rang? Ja értem... Diploma cifra cím rang agyon iskolázottság és az má elég is? 
Tudjátok én amondó valék... A színes diploma a cifra cím rang csak azt bizonyítja, elvégeztetek valami oskolákat, de sem tisztességet, sem tehetséget, sem alkalmasságot nem bizonyít ám! Sok esetben még a tudást sem bizonyítja, ugyanis az átbukdácsolásé is adják azt a papírt.
Sok agyon oskolázott cifra rangos ilyen olyan tudorok ültek má abba az ország házába, aztán lám hová jutottunk.
-Arról jutott eszembe fentebbi agyalgásom, merthogy van ez a habony árpád nevű bűnöző e. Na most kiderítették valakik, miszerint ennek az orbán bizalmas bűnözőnek még éreccségije se nem van.
Na tudjátok... Láttunk má bűnözőt sok diplomásat... a parlamentbe is ül jónehány...a közhivatalokba is pár. Sok sok igencsak alkalmatlan tehetségtelen sok diplomás ül itt meg ott szerte szép hazába mindenféle funkciókba. Aztán láttunk má diplomák cifra papírosok nélkül is igazi tehetségeket ám.
Szojval a naaagy helzet az , nem a papír teszi ám Embert Emberré, de tehetséggé, alkalmassá sem. Ahhó bezony ott belül az agyban a lélekben is, na meg ott a hát közepin az a bizonyos gerinc is köll ám.
Na most ezzel a habonnyal nem az a főbaj hogy nincs éreccségije ám, hanem az hogy bűnöző.
Ti sok diplomás bűnözők! Veletek mi a fő baj? Mitek nincs? ..jaaa... a gerinc a tisztesség. Sok diplomás tehetségtelenek! Veletek mi baj? Mitek nincs?...jaaa a tehetség a heány nálatok.
Mondom én nektek embörök! Nem a papír tesz Emberré tehetséggé alkalmassá és nem a papír nélküliség alkalmatlanná bűnözővé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!