2024/04/12

Nem elég... Mi lenne ha....?

 Nem elég tisztességesnek látszani, annak is kell lenni! Mert lehet ideig óráig a tisztesség köpönyegébe bújni, de előbb utóbb foszlani kezd az a köpönyeg. Lehet ideig óráig a "köztiszteletben álló" embert eljátszani, és az mögé bújva elkövetni tisztességtelen dolgokat, de a "köztiszteletben álló" máz sem véd meg ha akad olyan ember aki a dolgok a máz a köpönyeg mögé néz és nem csak a külsőségek érdeklik, már pedig akad ilyen ember. Szól ez minden kis, közép és naaagy embernek, politikusnak, vezetőnek, választott vezetőnek!

Mi lenne ha a választott vezetők, képviselők azt tennék amivel a választók megbízták őket? Mi lenne ha nem a saját hatalmi és anyagi gyarapodásukat, egyesek érdekeit képviselnék? Mi lenne ha egyesek tudnák hol a helyük, mi a dolguk és azt csinálnák, nem pedig ők akarnák megszabni ki mit tehet, csinálhat? Mi lenne ha a "köztiszteletben állóak" valóban ki is érdemelnék a jelzőt és nem csak eljátszanák? Mi lenne ha egyesek nem képzelnék, hogy bármit megtehetnek csak mert elhitették az emberekkel? ... Mi lenne? .... Az lenne hogy normálisan működne a világ. ....és nem lenne szükség olyanokra akik próbálják letépdesni a hályogokat a színes mázt....

2 megjegyzés:

  1. Ön hályogkovács?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vagyok "hályogkovács", Úgy szocializálódtam, szeressem ha a vezetők, főleg a választott vezetők, képviselők úgy tennék a dolgukat ahogy kell, azt tennék amire megválasztották őket. ...és azt tisztességesen, becsületesen tennék, nem pedig ahogy egyesek teszik.

      Törlés

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!