2024/04/07

A magyar nép kapott két "hőst" a fidesztől...orbántól.

 -Egyet kapott az orbán tábor, varga judit nernaccságát a "szegény meggyötört bántalmazott nőt".

-Egyet kapott az ellenzéki tábor Magyar Pétert a volt nerlovagot a megtért hős messiást.
A lényeggel már nem is kell foglalkoznod.
Örülj magyar!

Volt Kónya Péter / Árok Kornél, volt "Fekete ruhás nővér" volt Nagy Blanka, volt Pankotai Lili, voltak sokan. Voltak fegyveresek és rendvédelmisek,... voltak mozgáskorlátozottak, voltak egészségügyisek, voltak pedagógusok, voltak netadóellenesek... voltak... Voltak! ... Aztán szép lassan mind eltűntek. Voltak! Hittünk bennük, hittük, ők a messiások a megváltók. Hittük. Aztán mind eltüntek... Volt "operaház, volt Kossuth tér, volt karmelita, volt Hősök tere. Mi mindig békésen hazamentünk. Volt MZP... Van Magyar Péter.... És!? ... Összefogás NINCS! Kitartás NINCS! Van "lélekben veletek....", van közömbösség, van békésen hazamenés, van messiás várás. Ti sem vagytok különbek mint akik eddig voltak, ti akik most a megtért nerlovag az új messiásban hisztek! Ti sem vagytok különbek mint az eddigiek. Mit mondott Magyar Péter olyant amit eddig nem tudtunk, nem mondtunk, nem mondtak mások? ... SEMMIIIIIIT! ... és nem is fog.
NINCS MESSIÁS! NINCS MEGVÁLTÓ! Egy van!... TI...MI A NÉP!
Nincs az a bátor messiás amelyik fel ne adná ha azt kell érzékelnie, nincs mögötte kitartás, kiállás, határozott elszánt egységes kitartó tömeg! ... naaagy tömeg! ...és még nincs, nem is lesz addig amíg van mit ennetek, nem áll a fekete autó a házad előtt.... mert ilyen a magyar.
Na várjátok csak a messiást. Mi addig tesszük a dolgunkat, amit tehetünk, ami erőnkből telik értetek is!...értitek is? ... aztán majd meglátjuk június 9-én mennyire akartok változást. ....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!