2024/03/01

Senki nem oldja meg helyettünk.

 Egy írás kapcsán jutott eszembe.

Nekünk akik küzdünk orbán mocskos rendszere ellen, sajnos nem csak a tróger orbánbandával kell küzdenünk és eltakarítanunk őket. Itt van nekünk az az ostobaság, tudatlanság, szolgalelkűség is amire orbán a hatalmát építette, ráadásul fanatizálta is ezeket az embereket. Aztán küzdenünk kell a közöny a fásultság a beletörődés ellen is aminek okozója nagyrészt az az ellenzék, civilek akik 14 éven át magára hagyták ezt a népet a saját bázisukat is. Mert 14 éven át mi csak tüntetgettünk, vagyis inkább naggyűlésekre jártunk és hangzatos "szép" beszédeket hallgattunk színpadokról, néha vonulgattunk kicsit, majd a vége mindig az lett, "menjetek békével haza...mert mi nem olyanok vagyunk" és mi békével hazamentünk... Mert indultak az ÁLTALUNK BÉRELT buszaink mint akkor ott az operánál is ugye... Aztán a civil a pártokkal nem a rokkant a fegyveresekkel nem az egészségügyis a pedagussal nem, senki senkivel nem, ha az ott lesz én nem megyek ha az beszédet mond én nem ha zászlókat hoztok akkor .... Senki senkivel, még a sajátjaival sem. Sokan csak "lélekben veletek..." hááát... igen... a tömeget jelenlévő testekben mérik és neeeem lelkekben...
A pártok? ... négy évente jöttek kicsit bájvigyorogni, termekben lelkes tapsolók előtt szép beszédeket mondani... Aztán? ... ott hagytak minket magunkra... Rengeteg valaha lelkes belefáradt, beleunt, belefásult, közömbössé, csalódottá vált. A nem lelkesek pedig..., mi lelkesítette volna őket?
Nos hát nekünk most küzdenünk kell a
- közömbösséggel fásultsággal, hitetlenséggel.
-Küzdenünk kell a sötét ostobasággal, szolgalelkűséggel.
-Küzdenünk kell orbán mocskos rendszerével.
Nehéz feladat, de MI vállaltuk! Van jó és alkalmas vezetőnk, vezetőink! Vannak bátor vállalkozó társaink! Vagyunk mi akik helyben tesszük a dolgunkat amit a sors ránk szabott! Van egy igazi közösségünk! ... De ehhez a harchoz TI IS KELLETEK! ...TI A NÉP! ...mert mi hiába vagyunk bátrak és alkalmasak ha ti nem álltok mellénk, mi is kevesek leszünk. Nélkületek nem fog menni.
Nem várhatunk a "nagyemberre" aki majd idejön és megoldja a dolgainkat, aki majd ide jön és megmondja mi a dolgunk itt helyben, mit kell tennünk. Egyetlen politikus sem fog idejönni, megmondani, Jakab Péter sem, mert nem mondhatja meg és ő sem tud osztódni, mind a 3000 magyar településen ott lenni. Nem várhatunk rá. Nekünk kell itt helyben bátraknak lennünk és tennünk amit kell itt helyben. Ha mi nem tesszük a dolgunkat, más nem fogja, Péter sem. Segít, bátorít, tanácsot ad ha kell, kiáll értünk, de tenni nekünk kell. Ha azt látja, mi nem teszünk semmit, csak a messiásra várunk, miért jönne ide bárki?
Mi itt leszünk nem csak 4 évente, hanem minden nap, Mi nem csak kampánykor jövünk és nem csak szónokolunk, nem csak a szavazatotokat kérjük aztán elmegyünk. Mi itt maradunk veletek. De ehhez ti is kelletek! Nélkületek nem fog menni.
Álljatok hát mellénk! ...NE mögénk, hanem mellénk! ...és csináljunk egy élhető, szerethető, békés Magyarországot... HAZÁT! ...magunknak és a gyerekeinknek!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!