2024/03/19

Gyomaendrőd - ENDRŐD városrész bezárt postájával kapcsolatban!

 A Nép Pátján Mozgalom gyomaendrődi csoportjának közleménye!

Felszólítjuk Gyomaendrőd város vezetését az önkormányzati testületet hogy kövessenek el mindent azért, hogy az Endrőd városrészben mihamarabb legyen működő Posta! Vannak a városban vállalkozók, üzlet tulajdonosok akikkel megegyezve lehetőséget KELL teremteni "postapartner pont" működtetésére Posta partnerség keretén belül. Pl. Békéscsabán is, de más településeken is így megoldották már a bezárt posták ügyét.
Erre még tavaly ígéretet is kapott az endrődi városrész lakossága polgármester úrtól és alpolgármester asszonytól, viszont azóta sem történt semmi. Tudomásunkra jutott, hogy egy gyomaendrődi vállalkozó nyitott volna ilyen "postapartner pontot" , igaz nem Endrődön és nem az endrődi 5502-es irányítószámmal, de sokkal közelebb Endrődhöz mint a jelenleg Gyomán működő posta. Erre a postától meg is kapta a szükséges engedélyt, de a város vezetése az irányítószámra hivatkozással elutasította.
Felszólítjuk a város vezetését és a képviselő testületet hogy mostmár ne csak ígérgessék, hanem tegyenek hatékony lépéseket az ügyben!
Külön felszólítjuk Lehóczkiné Timár Irén alpolgármester / képviselő asszonyt aki épp ott Endrődön egy körzetnek IS önkormányzati képviselője! Ne csak a tiszteletdíját felvenni járjon be, hanem ha már képviselője is a városrésznek, alpolgármestere is a városnak, hogy végre képviselje is az ott lakók érdekeit! Tudomásunk szerint épp ő ígért "postapartner pont" működtetést és tárgyalt egy vállalkozóval erről, de azóta sem történt semmi.
Gyomaendrőd és Endrőd IS többet érdemel! Képviselő hölgyek, urak!
Örülünk, hogy a gyomaendrődi vállalkozók érdekeit ilyen jól képviselik, akkor most velük összefogva a lakosság érdekeit is képviseljék hasonlóan jól! Dolgozzanak is végre azért amiért megválasztva lettek, azaz Gyomaendrőd város LAKÓINAK képviseletéért!
Kulcsár Lajos István a Nép Pártján Mozgalom gyomaendrődi csoportjának vezetője
a Nép Pártján Mozgalom aktivistája.

--------------------------------------------------------------------------
A Nép Pártján Mozgalom gyomaendrődi csoportja nevében.

2 megjegyzés:

  1. Ez hatott?! Április 17.-n nyilik az endrődi városrészen a postapont.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezekszerint hatott. A polgármesternek hirtelen sürgős lett közzétenni a hírt. Pedig állítólag már februárban megvolt a szerződés, mégsem tették közzé eddig.

      Törlés

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!