2023/09/27

"Árfigyelő"?

Aszondja ez az orbán hűbéres Szászfalvi László: "Az emberek szeretik és használják is az online árfigyelő rendszert! Már 1,2 millióan látogatták meg, próbálja ki Ön is! "
Elképzeltem amint a Békés megyei kisnyugdíjas Mariska néni meg Józsi bácsi nézegeti az interneten az "árfigyelőt", aztán buszra ülnek, körbe utazzák Békés megyét, vagy a fél alföldet hogy ócsón bevásároljanak. Olyan életszerű.... Ugye nertársak!

Ahogy a párom mondja.... "Áááá, csak képzeled! A kis zsákfalucskájukban elmennek az egyetlen boltba....ja, nem, mert az már bezárt. Akkor megnézik az árfigyelőt a közösségi házban, mert ott van du. a tanító néni, aki segít abban a fránya internetben.... ja, nem, mert már az is bezárt, meg az iskola is... no, akkor uccu neki, felülnek a vonatra... ja, nem! mert az már nem jár...akkor marad a busz, azzal elutaznak a legközelebbi nagyobb településre, ahol aztán boldogan bevásárolnak a legdrágább magyar üzletlánc, a CBA boltjában, mert az még van. Támogatni kell a magyart, ja! nem... a fideszes érdekeltséget... csak mert .... eszed, nem eszed, más nincs."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!