2023/09/12

Átnevezték a Budapesti helyőrségi dandár laktanyáját a volt Petőfi laktanyát Mária Terézia névre.

Válaszoltam ennek a kaszinó miniszternek a Petőfi laktanya átnevezéséről szóló agymenésére EZT:

Luis Esteban Kulcsár Tsims
A hír!
Átnevezték a Budapesti helyőrségi dandár laktanyáját a volt Petőfi laktanyát Mária Terézia névre. Ez az ócska kaszinóminiszter szalay-bobrovniczky jelentette be az átnevezési ünnepségen. Indoklás, - mert Mária Terézia alapította 1741-ben királynőként a 32. Gyalogezredet amelyiknek ez volt a laktanyája. Indoklásul még hozzátette, - " azért Mária Teréziáról nevezték el a laktanyát, mert ezzel üzennek „minden anyának és feleségnek”, akik ma is „féltő szeretettel” engedik a haza védelmére gyermeküket, férjüket, ahogy azt anno, Mária Terézia idején is."

...és akkor jöhet a többi laktanya és alakulat átnevezése az Osztrák császárokról akik véres kézzel gyilkoltatták a Magyart évszázadokon át...... pl Ferenc Jóskáról aki mészárszékre küldte a Magyar apák fiak, férjek ezreit...Vagy a véres kezű Hajnauról esetleg? ... Esetleg a Török szultánokról is elnevezhetünk párat. ... akik 150 éven át sanyargatták a Magyart. Esetleg Batu kánról a Mongol vezérről aki a tatárjaival gyilkoltatta a Magyart... Vagy az 1956-ot leverő Szovjet tábornokról esetleg? ... elvégre a Magyar anyák akkoriban IS "féltő szeretettel engedték a haza védelmére" gyerekeiket, férjeiket.

Petőfi Sándor meg ugye egy nemzeth ellenes hazaáruló libsi volt

Ha már katonai hagyományok! ... akkor nem de a valódi magyar hősökről kellene elnevezni laktanyákat, alakulatokat? ...pl. Zrinyi, Dobó, Hunyadi, Rákóczi....és a többiek? ... az Aradi 13-ak? ....és nem egy osztrák császárnőről akinek köze semmi a dicső hagyományainkhoz?

Kendteknél sötétebb trógert nem hordozott még e föld a hátán. ...kaszinó miniszter nertárs! A tróger gazdájukból orbánból mikor csinálnak ciframentés őfőméltóságos kormányzót ha má horthy kultuszt építenek?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!