2023/10/03

Ebben az évben egy héten belül kettő Magyar.... származású Nobel díjas.

-Második Krausz Ferenc professzor aki fizikai Nobel díjat kapott....külföldön ( Németország - Ausztria ) él és dolgozik, ott érte el sikereit.

...és mimagyarok büszkén döngetjük a mellünket, büszkék vagyunk rájuk. Pedig.... semmi okunk a büszkeségre! Itthon egyetlen Nobel díjasunk sem lett, mind külföldön érte el sikereit, mert a hazájuk elüldözte őket. Büszkék csakis ők maguk lehetnek magukra, illetve a családjuk akik mellettük voltak, a külföldi hazájuk amelyik befogadta őket és lehetőséget adott nekik.

A Magyar naccságos professzor meg akadémikus urak hölgyek pedig továbbra is pöffeszkednek az üvegtornyukban. Kussolnak és meghunyászkodnak mikor szólniuk kellene, féltik a helyüket a pozícióikat a semmiért felvett százezreket és közben öntelten pöffeszkednek akadémikusi meg professzori székeikben. Nem tudom tisztelni őket! ... SEMMIÉRT SEM!
....A politikus "urak hölgyek" pedig...... inkább nem írom le a jelzőket mi illik rájuk, tisztelet a túl kevés kivételnek.
... Na meg ez a nép a ciframentés hűde keresztény naccságos urak előtt hajbókoló szolgalelkű.... a nekünkmindenisjár mertmivagyunkahűdemagyarok de tennisemmitsemmiért mindenértismásahibás mentalitással....

2 megjegyzés:

  1. Szent-Györgyi Albert 1937, Kertész Imre 2002 itthon végzett munkája után kapta.

    VálaszTörlés

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!