2020/09/16

orbán rendszernek egyetlen előnye...haszna?...

 Azért az orbán rendszernek van egyetlen előnye...haszna?... Megtudtuk mennyi gerinctelen, elvtelen féreg, mennyi szolgalelkű ostoba talpnyaló él köztünk. ....vagy ezt eddig is tudtuk, csak most a 10 év alatt jobban előtűntek? ..... ...és nincs kivétel!... értelmiségi sok diplomás, tudományos cifra rangos, művész, érettségizett, proli, alul iskolázott gyökér, öreg nyugdíjas, középkorú, fiatal, vállalkozó, alkalmazott, gazdag, csóró, középosztály.... Minden társadalmi rétegben van belőlük túl sok.

Főleg mocskos fattyú az ilyen amikor volt MSZMP tag "naaagy internacionalista habzószájú kommunistából" ......színész, művész, dalnok, újságíró...izzé...firkász...., párt meg kisz titkár meg ilyen olyan funkcionárius, meg igazgató, meg elnök "elvtárs", meg jogász....ugyi aki szolgálta annak a rendszernek a jogi ügyeit...pl katonai ügyészként ugyi!... habzószájjal szónokolt meg cikket írogatott a "kommunista ideológia" meg a proletár niternacionalizmus" naaagy igazságáról, meg ostorozta a nyugat imádó ifjúságot... vagy "csak" nyalta az épp aktuális párttitkár elvtárs talpát hátsóját... és még munkásőr is vót ugyi....vagy "csak" kényeztetett támogatottja volt annak az "átkosnak".....és egyéb dolgaik ezeknek a volt "elvtársaknak"... most pedig hertelen hűűűű de naaagy nemzethyek meg jujj de keresztények lettek.... meg őket hogy elnyomták akkor meg júúúj de sanyarú sorsuk volt, mert ingyen kellett diplomát szerezniük, meg elviselni a sanyargató kényeztetést az előnyöket... jujj de sanyarú sors.... hát persze!..... Aztán voltak ezek már minden... Libernyák, népi, illibernyák, nemzethy keresztény.... csak épp rendes gerinces tisztességes EMBER soha!

2 megjegyzés:

  1. Sohasem értettem az ilyeneket, mert azok közül, akiket ismertem is, tudta Ő is, hogy tudom ki volt, és azt is, hogy most kicsoda. ÉS nem is szégyelli Miért?! Azért a Qrva pénzért!Vagy létezhet az, hogy ezek szerencsétlenek a génjeikben hordozzák seggnyalást, a jellemtelen színváltást?
    Mindegy is, hogy mik az igazi okai, a baj inkább az, hogy olyan közegben élünk, ahol alap ez a fajta társadalmi elvárás a jelemet felülíró lojalitás, a megfeleléskényszer.
    Lajos lehet, hogy gazdagabbak, mint Mi vagyunk, de igazán, sohasem lesznek szabadok és tiszták...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miklós! Egyszerűen ilyen jellemtelen, gerinctelen férgek, szolgalelkű talpnyalók. Ezek csak így tudnak érvényesülni. Van köztük olyan is sok, akik még érvényesülni sem akarnak így sem, egyszerűen csak szolgalelkűek, kell nekik egy gazda, aki megmondja nekik, mikor miről mi legyen a véleményük, mit gondoljanak.

      Törlés

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!