2020/09/10

Majd eldünnyögök magamban.

Mától kezdve semmiféle politikai vagy szolidaritási csoportba nem lépek be, ne hívjatok meg, sőt, semmiféle csoportba sem. Egyetlen politikai jellegű csoportnak maradok egyenlőre tagja ( a többiből kiléptem ) és azoknak az egyéb csoportoknak amik nem politikaiak. Majd eldünnyögök én magamban és néha írok politikáról ha épp ingerem támad. Van épp elég bajom így is... Eeeez van.

Egyrészt március óta küszködök valami ezidáig ismeretlen bajjal. Ugye a COVID-19 miatti korlátozások okán csak júniusban kezdtek kivizsgálni, mert korlátozva voltak a szakorvosi rendelések. Aztán azóta némi várakozási időkkel, hetente általában kettő alkalommal szakorvosokhoz járok és még mindig nem tudjuk hogy mi okozza. Találtak UH-val egy daganatot a húgyhólyagomon, amiről kiderült, hogy nem daganat, csak egy genny csomó. Találtak a tüdőmön egy 9 mm-es foltot ami azóta is ott van. Most következik gyomor és vastagbél tükrözés. Urológus/Belgyógyász/Labor/RTG.... ez a kör eddig de az többször. ...és még mindig semmi eredmény.
Másrészt ez miatt a bajom miatt -is- de más okokból sincs már türelmem agyament ilyen olyan fóbiás emberekkel vitatkozni, érvelgetni. Harmadrész.... kezdek antiszociális lenni a sok évnyi agyatlanoktól, gerinctelenektől, birkáktól, szolgalelkűektől, nyomuló senkiháziaktól, összefogásra, szolidaritásra képtelen emberektől, reménytelen vitáktól, győzködésektől....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!