2017/12/08

Dühöng...Azt írja a sajtó,

Dühöng...De még hogy és attul tartok egyre jobban.
Azt írja a sajtó, - "Karácsony Gergely pofára ejtette az Együttet, és lepaktált az MSZP-vel"
Ebben az a legnagyobb baj, ezek így együtt mind minket ejtettek orcára és néznek ostobának. Ez nekem valahogy olyan 2014 szagú, sőt büdösebb. Ezek a semmit érő magukat politikusnak nevező és naaagy embernek tartó sz.r kupacok má a helyeket osztogatják azokon vitáznak, az helyett hogy a nép között lennének és minket győzködnének hogy érdemes rájuk szavazni, nekik adni a bizalmat a zsíros állást. Van programjuk....mondják. Osztán ki a bánatost érdekel az? A választók 90%-át nem érdekli a pártok cirkalmas programja, hanem az ami őt érinti. Mariska néni meg Józsi bácsi qrvára nem fog párt progikat olvasgatni, viszont érdekli hogy mi lesz a nyugdíjával a gyerekivel az onokával, milyen jövő vár rájuk. De Bözsit meg Pistit az ifjú titánt sem érdekli ám a párt progi, hanem hogy milyen jövőjük lesz, tanulhatnak é, házasodhatnak, lakást vehetnek é. Ezt mééé nem érti meg ez a sok ostoba agyon oskolázott politikus szerű képződmény?
Az mszp is meg má a dk is melldöngetve hirdetik saját nagyságukat, azzal vannak elfoglalva melyikük a nagyobb. Ez a suttyó pm-es schiffer tanítvány meg túl sokat képzel magáról. 2014-ben is jóól össze borult a együttel, majd jóól pofára is ejtették őket Bajnaival együtt. Meglett az eredménye. Az lmp is a pár %-ára miniszterelnököt állít... Közröhej ez az egész bagázs. Csak hát röhögni legföljebb kínunkban tudunk.
Mindebből pedig a legeslegdühítőbb? ... hogy sajnos kénytelenek leszünk erre az ócska semmit érő szar bandára szavazni ha a még mocskosabb orbán rabló hordát talpnyaló hűbéres gerinctelen ganyékupacot le akarjuk váltani.
De azé egyáltalán nem tisztelt ellenzéki politikusnak kinéző urak hölgyek! Majd ne tessenek ám annyira lelkesedni bármi szép eredményt is érnek...ÜNK..mert ha...akkor MI ÉRJÜK EL..és nem ám kendtek.... Szóval ne lelkesedjenek és ne legyen nagy az orca!...mert nem ám azé lesz az a szép eredmény...ha lesz... merthogy kendtek olyan cuki pofák osztán megérdemelték és nem ám kendteké lészen az a siker...ha lesz... A Miénk lesz az választóké, mert erőt vettünk magunkon osztán szavaztunk.., neeem kendtekre ám, hanem az orbán féle ganyé kupac ellen.
Nem szoktam, de... Lehet ám osztogatni, hátha eljut ehhez a sok agyon oskolázotthoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!