2017/12/11

Demokraták? ...Mondjam hogy hánynom kell?.......Tőletek.

Akkor a -jobbikról- pár gondolat.
TI akik most összefognátok a jobbikkal és rettenet mód sajnálkoztok a tervezett büntetésén!
2010-től kezdve akár hány DEMOKRATA tüntetés volt ennek a -jobbiknak- a gárdistái, egyenruciban masírozó falkája oda jött és igyekezett megzavarni a demokraták tüntetéseit. Náci karlendítéssel és jelszavakkal jelvényekkel virítottak oda mindahányszor. Ellenünk a demokraták ellen tüntettek így! NEM orbán ellen.
Ennek a jobbiknak a fő ereje az egyenruciban masírozgató magyar gárda a nyíltan náci hét vármegye és egyéb fasiszta szerveződések, ezekkel bratyizik fotózkodik együtt Vona. Ennek a jobbiknak a politikusai hangoztatnak nyíltan rasszista náci dumákat, javasolgatnak ilyen törvényeket. Ennek a jobbiknak a gárdistái míveltek sok mocskot éveken át.
és ti magatokat demokratának tartók most ezzel a jobbikkal fognátok össze? ...ezt a jobbikot sajnálgatjátok? Ti akik még a cukisodásuk előtt bőszen hangoztattátok és írtátok ki ide oda profil képetekre facebook borítóra hogy "A jobbikkal soha!" Ti akik éveken át orbánt szidtátok rajta kértétek számon, "miért nem számolja már föl a jobbikot?"
Értem én... pár perce Kónyától is ezt olvastam... "Aki most nem áll ki a jobbik mellett, egyszercsak azt fogja észre venni hogy már ő áll a puska cső előtt"... Értem ééén! Na de azé má neee! Ennyire nem dobhattátok el az elveiteket! Vagy... nem is voltatok soha igazán demokraták?...csak egyszerűen orbánnal jobban tele a hócsizmátok?......Mondjam hogy hánynom kell?.......Tőletek. 

Kicsit más.

"Tegnap választási megállapodást írtam alá Székely Sándorral, a Magyar Szolidaritás Mozgalom vezetőjével.
Szükség van a civilek erejére is az Orbán-kormány leváltásához, ezért egyeztünk meg. De itt nem fejezzük be.
A célunk, hogy megállapodjunk az összes demokratikus párttal,..." Nyilatkozta Gyurcsány Ferenc a DK elnöke.
Létezik egyáltalán olyan hogy SZOLIDARITÁS mozgalom?  "A szolidaritás mozgalom mi vagyunk 12-en, ti csak csatlakoztatok hozzá. Egyáltalán miért vagytok itt?" ...Székely Sándor a volt SZOLIDARITÁS mozgalom társelnöke 2012 Január Budapest Vegyipari dolgozók szakszervezete székház a SZOLIDARITÁS mozgalom országos összekötői konferenciáján. Ugyi?..mi akik felépítettük éjt nappallá téve az akkori legerősebb legnagyobb szervezetet saját pénzünket időnket beleölve.... minek vagyunk ott?.. Székelynek és Kónyának nem kellett a tagság, mi csak díszletnek kellettünk, bio díszletnek. Akkor akarták Székelyék Kónyával együtt kizárni a szolidaritás másik társelnökét Árok Kornélt, akit végül ki is zártak, majd a SZOLIDARITÁS mozgalom megszűnt. Ja az egy dolog hogy aztán újjá szervezték, de ez a szolidaritás már NEM AZ a SZOLIDARITÁS. Egyáltalán kiket képvisel ez a "szolidaritás"?...Mit képvisel? Székely önmagát? 2014-ben Kónyáék beálltak az Együtt_PM-Szolidaritás szövetségbe Bajnai mögé, majd Kónya parlamentbe került, majd kiléptek a szövetségből, Kónya pedig "független" lett... A mitől kitől független?..kit képvisel? ...és ezekkel kötött a DK megállapodást? Ugye Gyurcsány úr? ... Akkor ez a megállapodás ugye vonatkozik avagy lehetőség más hasonlóan kicsikre is? Mondjuk olyan kicsikre akik valóban képviselnek valamit, pl. a tisztességet!....még ha kicsik is és ismeretlenek is még. Nem véletlenül kérdem ám! VÁLASZ!...emlékszik? Pár hete...

Megint kicsit más.

Sajnos hontársaink legnagyobb részének a kolbászbul kerítés hazug ígérete köll. Naccságos urak hölgyek imádni való "sztárok" köllenek nekik akiket lehet imádni körbe vigyorogni rajongani kezét csókolgatni hátsóját nyalogatni. Hazug szép ígéretek, mesék köllenek. Aki ennek a népnek a szemibe mondja az igazságot azt kinyírják, mert elrontotta a meséjüket. Ennek a népnek nem VEZETŐK kellenek hanem urak, naccságák urizáló trógerek. Itt nem józanul megfontoltan a valóságot látó halló összefüggéseket összerakó és azok alapján gondolkodó emberek vannak, hanem szolgalelkű népség akik nem látnak nem tapasztalnak csak mennek mint a birkák a vezérürü után. Itt a pártoknak sem józanul gondolkodó megfontolt híveik vannak, hanem fanatikus rajongóik. Milyenek itt a szakszervezeti vezetők?...a hatalom talpnyalói!...és a tagság tesz ellene valamit? Kiáll legalább önmagáért?...esetleg másokért?... képes összefogni legalább a hasonlóakkal a saját jogaiért önmagukért?.. NEM! Akkor? Megérdemli ez a nép a sorsát. Ezt érdemli. Ezek a magukat politikusnak nevező izék csak kihasználják a lehetőséget.
"Minden népnek olyan "vezetői" vannak aminőt érdemel."
...és ez igaz minden közösségre, pártra, érdekvédelmi szervezetre is ám!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!