2017/12/14

A -jobbikról- pár gondolat.

TI akik most összefognátok a jobbikkal és rettenet mód sajnálkoztok a tervezett büntetésén!
2010-től kezdve akár hány DEMOKRATA tüntetés volt ennek a -jobbiknak- a gárdistái, egyenruciban masírozó falkája oda jött és igyekezett megzavarni a demokraták tüntetéseit. Náci karlendítéssel és jelszavakkal jelvényekkel virítottak oda mindahányszor. Ellenünk a demokraták ellen tüntettek így! NEM orbán ellen.
Ennek a jobbiknak a fő ereje az egyenruciban masírozgató magyar gárda a nyíltan náci hét vármegye és egyéb fasiszta szerveződések, ezekkel bratyizik fotózkodik együtt Vona. Ennek a jobbiknak a politikusai hangoztatnak nyíltan rasszista náci dumákat, javasolgatnak ilyen törvényeket. Ennek a jobbiknak a gárdistái míveltek sok mocskot éveken át.
és ti magatokat demokratának tartók most ezzel a jobbikkal fognátok össze? ...ezt a jobbikot sajnálgatjátok? Ti akik még a cukisodásuk előtt bőszen hangoztattátok és írtátok ki ide oda profil képetekre facebook borítóra hogy "A jobbikkal soha!" Ti akik éveken át orbánt szidtátok rajta kértétek számon, "miért nem számolja már föl a jobbikot?"
Értem én... pár perce Kónyától is ezt olvastam... "Aki most nem áll ki a jobbik mellett, egyszercsak azt fogja észre venni hogy már ő áll a puska cső előtt"... Értem ééén! Na de azé má neee! Ennyire nem dobhattátok el az elveiteket! Vagy... nem is voltatok soha igazán demokraták?...csak egyszerűen orbánnal jobban tele a hócsizmátok?......Mondjam hogy hánynom kell?.......

Ha Vonának nem lennének most súlyos gondjai, fetrengene a röhögéstől. Az a demokrata oldal tervezgeti az összefogást vele, akikre éveken át ráuszította a falkáját. Akik bőszen írogatták ki magukra hogy "A jobbikkal soha!".

"Amiről mindenki elfelejtkezik: ez az a Jobbik, amelynek a segítségével nem egy szemétséget vitt át a FIDESZ? Hányszor szavaztak mindenféle szemétségre mellettük? Akkor? Amit pedig én nem tudok nekik megbocsájtani, az a könyvégetés. Rasszisták és hataloméhesek. A foguk fehére csak azért nem látszik, mert még nem jutottak hatalomhoz."

A jobbik ma tüntet....
"Vona más ellenzéki pártokhoz fordult, szolidaritást várva tőlük.
A Momentum korábban nyílt levelet írt, jelezve, ki fognak állni a Jobbik mellett, ha a párt tisztáz néhány kényes kérdést, mint például, hogy miért nem vizsgálták érdemben KGBéla ügyét, hozott-e be orosz pénzt a Jobbikba Kovács Béla, hogyan engedhette meg magának a párt több ezer plakát bérlését, majd felvásárlását, illetve üzletel-e még egymással Kovács Béla és Szabó Gábor pártigazgató. A Jobbik erre másnap egy rövid, egy-egy szavas válaszlevelet jelentetett meg közleményben. Soproni Tamás, a Momentum alelnöke az Indexnek ezután azt mondta, ezekre a kérdéseikre nem kaptak ugyan kielégítő válaszokat, ám ez
az ÁSZ-os ügy sokkal durvább és komolyabb, mint elsőre gondolták, ezért pénteken ők is részt vesznek a tüntetésen.
Soproni szerint egy független igazságszolgáltatási rendszerben a végére lehet majd járni ezeknek a kérdéseknek. "
Figyeltek ugye!!? Vicces fijjug ezek a momentumos csávók. Elébb kérdeznek jóóó keményeket feltételül szabván hogy választ várnak és akkor szolidarítanak. Választ nem kaptak ugyan de jóóól megdumálták hogy a glottos kitérgyesedik.  Vicces csávók na. ..és még elvárnák hogy komolan vegyük őket?
lmp is szolidarít. lmp? schiffer?.... haggyuk!
Minő érdekes egyébként. Demokrata pártokkal nem tüntet együtt sem a titán -momentum-, sem bernike miniszterelnök jelölt asszon schiffer lmp-je.... Nem fura?

Hoztam egy írást. Sajnos a szerzője nem volt feltüntetve. Nagyon egyetértek vele. Ajánlom elgondolkodásra és főleg NEKTEK AKIK MOST A JOBBIKKAL FOGNÁTOK ÖSSZE!
Ti akik bármi formában ezzel a jobbikkal összefognátok, egyezkednétek! Ti fogjátok legitimálni ezt a jobbikot. TI teszitek legitimmé ezt a neonáci jobbikot az egyenruciban masírozó gárdáival együtt a náci karlendítéssel masírozó meg náci jelszavakat skandáló bandáival együtt.
Neee tartsatok nekem okoskodó kiselőadást hogy "Hitler ellen is össze fogott két oldal" NE! Mert akkor ti valamiről szándékosan "megfeledkeztek" Összefogtak... De hogyan is? Elébb hagyta Churchill és Roosevelt hogy Hitler jóól rommá verje a Szovjetuniót. Aztán mikor rájöttek, ez így nem jött össze, akkor elkezdték támogatni végül jól összefogtak Sztálinnal. Oda is dobták neki fél európát koncként. Rá is hagyták Sztálinra meg a Szovjetunióra a nagyja "munkát" Ők kevesebb áldozatot akarván a saját részükön és bármennyit a Szovjet oldalon. A II.-ik világháború 50 millió halottjából 20 millió Szovjet volt. Titokban abban reménykedett Churchill és Roosevelt hogy a Szovjetunió majd jól kivérzik e háborúban. Nem így történt. A sztálini Szovjetunió megerősödött és uralta fél európát sok éven át és mellé még a fél világot is.
hát csak szolidarítsatok ezzel a jobbikkal, csak szövetkezzetek vele. Lelketek rajta... miénk is rámegy majd... Ti dolgotok... miénk is lesz majd... De aki ezt teszi, azzal nekem NINCS egy utam.
Íme az írás-
"Csak egy ember vagyok
Egyszerű dolgokra vágyom. Például arra, ha kimegyek az utcára, ne zsidózzanak vagy cigányozzanak körülöttem. A boltban ne röhögjenek buzis vicceken. Ne fordítsák el a fejüket, ha fogyatékkal élőt látnak. Ne hazudják, hogy nincs szegénység. Ne riogassanak erőszakoló migránsokkal. Ne haveri alapon és érdemtelenül szerezzenek pozíciót az arra érdemtelenek. Ne fordítsák el a fejüket, ha hajléktalant látnak.
Ilyen rém egyszerű dolgokra vágyom. És még több ehhez hasonló rém egyszerűre. Miért?-kérdezhetik a nagyon okosak. Miért, hisz nem vagy érintett? Mi közöd mindehhez? Nekem az egyszerű embernek, egyszerű dolgokhoz van közöm. Egyszerű, ha valaki szívből rám mosolyog, mert nem bántják azért, aki.
De csak az árnyak nőnek és a sötétség e hazában. Mintha farkasok marnák a lelkeket. Ez valami generációkon átívelő, zsigeri nèpérzület lehet? Frusztált, sérült e nemzet, hogy újabb és újabb bűnbakokat keres, s közben önmaga sokarcú tálentumát tiporja sárba? Hát tényleg az az út, tényleg affelé megyünk, hogy szalonnácik vagy szitoknácik közt kell választani? Bár már a kettő lassan felcsérelhető, még akkor is, ha cuki vagy ciki mázba bújnak az ordasok. E honban az emberi jogokért ritkán állnak ki tömegek. Egy széthullt jogállam romjain lehet marakodni, s nem átallnak jogállamra hivatkozni meg szolidaritásra. Hát hol volt az a nyűves szolidaritás akkor, ott, az elején, amikor a demokrácia alappillérei megrendültek? Hol volt akkor amikor a közbeszédben szabaddá vált újra az antiszemitizmus vagy a rasszizmus? Hol volt akkor, amikor a munka becsületét közmunkává silányították? Hol volt akkor, amikor a tankötelezettséget 16 éves korra csökkentették? Hol volt akkor, amikor eltüntették a nőket a közéletből? Hol volt, amikor több mint félmillió ember kitántorgott innen? Hol volt amikor az egészségügyet vagy a kultúrát tönkretették? Hol volt amikor a sajtó propaganda géppé vált?
Itt a túlélés záloga egy potentát ülepének nyalása? Itt a mellveregető magyarkodás a kulcs?
Én egy egyszerű ember vagyok. Szolidaritásom is van.
Mécsest gyújtok az ablakomban a hazámért, fáklyás menet helyett."

"
 Félelmetesen kihasználja a Jobbik most, ezt a rájuk zuhant szimpátiát. 
Hatalmas bakot lőtt a Fidesz ezzel a bulival, mert rengetegen megeszik azt a hülye dumát, hogy a Jobbik a Demokratikus Jogállamért tüntet. 
Hogy lehet valaki annyira korlátolt, hog
y képes elhinni, hogy az a Jobbik, aki Gyurcsány vérét akarta a családjával együtt kiereszteni, , akik felakasztották Bajnai sziluettjét, akik hazaárulónak nevezték Göncz Árpádod, akik nyíltan a cigány és zsidóüldözés mellett foglalnak állást, akiknek a Gárdái masírozva félemlítenek meg több falunyi embert, 
azok most a DEMOKRATIKUS JOGÁLLAMÉRT tüntetnek ???"

Sajnos komolyan vannak ilyenek akik ezt beveszik. orbánék faszányosan mártírt csináltak a jobbikból és így még a népszerűségét is növelték. Az a legnagyobb baj hogy ezt a "népmesét" még magasan oskolázottak is nyelik.

"Majd mikor a Jobbik világgá kommunikálja, hogy az egész ellenzék melléjük állt. 
És nem azért amit a Fidesz művelt, hanem azért mert az ellenzék is egyetért a Jobbik értékeivel. Mert ez az ellenzék is tisztán látja, hogy a Jobbik a jövő. 

No, majd ha ezt olvassátok mindenhol a Jobbik tollából, akkor lehet vakarózni. 
És gondolni rám. Én szóltam."

"Valahol félelmetes az, hogy ez az egész kibaszott ellenzék képtelen félretenni egymás iránti gyűlöletét és ellenszenvét. 
Bezzeg a Jobbikkal szemben, most simán félreteszik. Gond nélkül. 
Ennyire vonzó a töketlen ellenzéknek a fasizmus ?"

Egyetértünk és rám is gondolhatnak majd. Késő lesz. Akkor majd rinyálnak meg bőszen tagadni fogják...."ááá...mi neeem. Ott se vótunk..."

Akkor még kis adalék ne má jól érezzétek magatokat TI akik ezzel a jobbikkal egyezkednétek avagy összefognátok.
Vona Gábor a jobbik elnöke neonáci párt elnöke és legfőbb támogatói nyíltan neonácik. Vona Gábor az ami neonáci párt elnök cukiskodik de nem hülye. Bármi féle egyezkedés vagy összefogás esetén feltételei lesznek. Hogy mik? Képzeljétek bele magatokat egy jelenleg második legerősebb párt elnökének helyébe.
Aztán ha esetleg így a jobbikkal egyezkedve szövetkezve leváltjátok orbánt, aztán majd Vona gárdistái nyíltan vonulgatnak Budapest utcáin avagy nagyvárosokban, roma telepeken.... TI akik most összefogtok egyezkedtek vele szolidarítotok vele és így legitimáljátok, mi jogon fogtok majd akkor hőzöngeni?...mit mondtok majd akkor? Milyen jogalapotok lesz akkor? Ti akik magatokat demokratának nevezitek és évek óta a jobbik és neonáci gárdái betiltását követeltétek, most szolidarítotok, sőt összefogtok egyezkedtek vele? ... Hol itt a demokrataság? Hol a hitelesség? TI akik évekóta bőszen írogattátok magatokra ide oda "A jobbikkal soha!"...
Aztán most aki még mindig és évek óta öt éve egy éve és most is igaznak tartja e mondatot és NEM!-et mond erre az egyezkedésre szövetkezésre jöttök ti meg öntelt magától elszállt arrogáns bunkók és ránk ordítjátok hogy mi "orbánt akarjuk támogatjuk..." Ha mi "orbánt akarjuk támogatjuk" akkor TI kit is?..mit is? ...........

""  Az írásból 1./ - Az ÁSZ által megállapított, és a Jobbik által egy percig sem vitatott összeg bruttó 663 millió forint. Abban amúgy minden megkérdezett egyetértett, hogy ez az elvonás az ellenzéki párt siránkozásával ellentétben nem fogja tönkretenni a Jobbikot, sőt a párt választási indulását sem befolyásolja majd. Ennyit azoknak, akik sürgős szükségét látták, hogy adakozzanak a párt kampánycéljaira.."

2./ - "Holott az a tiltott pártfinanszírozás nem a Fidesszel szemben hozta előnyös helyzetbe a Jobbikot. Hiszen a Fidesz lelkiismeret furdalás nélkül rendelkezik akár a költségvetési pénzek kampánycélú felhasználásáról is. A Jobbik tiltott pártfinanszírozása a többi demokratikus ellenzéki párttal szemben hozta előnyös helyzetbe a Jobbikot, vagyis éppen a demokrácia ellenében. Az LMP és a Momentum harcos aktivistái pedig ne lepődjenek meg, ha elsőként őket verik majd meg és őket emelik ki a Fidesz szövetséges Jobbik tüntetésének oszlatása során."

A végső és legfontosabb !!!!!! - "A demokrácia védelmére egy demokratának bármikor készen kell állnia, de biztosak lehetünk benne, hogy a barikád másik oldalán a Fidesz és Jobbik egymásnak feszülve küzd majd ellenünk."""

 Erőst ajánlom olvasásra azoknak a magukat demokratának mondóknak is akik most rettenet gőzzel kampányolnak a jobbikkal való összefogás mellett!

Most akár döngethetném a mellem újfent hogyaszondja... "Ugye én má rég megmondtam!"... momentum?...Ugyan má! Haggyuk! Ahhaaaa... a liberális szülők csemetéi? ... hogy az lmp-ről má ne is mondjak semmit.

momentum és lmp?... A demokratákkal nem hajlandók összefogni, velük szolidarítani, de ugranak a jobbik mellé állni. Mit is várhatunk ezektől?

 Életem során má estem párszor orcára, csalódtam épp eleget és nagyokat. Hozzá edződtem má. Hogy most újra csalódnom kell? Így járás tipikus esete. Nem fogom föl csalódásként, legfeljebb újabb tanulságként és megerősítésként... "Figyelj jól, ne bízz feltétlenül, készülj mindig a csalódásra". ... Ennyi! 

Jobbik választóknak, fáklyás menetelőknek különösen ajánlott!  
Joe Bari
"Azon gondolkodom éppen, hogy vajon Vona elvbarátai is elmennek fáklyázni vagy háttérben maradnak? Mondjuk jól mutatna ahogy Schiffer és Tyirityán kéz a kézben aggódik a demokrácia miatt....Óhhh és majd elfelejtettem megkérdezni, ott lesz a hitler utánzat is a maglódi Jobbikból? A fáklyázás végén menjen mindenki és köpjön bele a Duna-parti holokauszt emlékműbe, hiszen van olyan Jobbikos vezető aki ezt büntetlenül megtette és mai napig is demokráciát szolgálja a Jobbikban!"
A "cuki" Jobbik VALÓDI ARCAI...
Ki, kicsoda a Jobbikban... 🤨🤮
Vannak, akik bennük látják az ország jövőjét...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!