2015/09/15

Mondom a magamét.

Kedves Barátaim, Harcostársak, csendes szemlélődők, csendben lájkolók, cukiképeket osztogatók!
- Azzal ugyi egyetértünk, nagyon szarban van a Haza és benne mi. Persze egyesek nagyon is jól érzik magukat e langyos szarban, kellően zavaros ezért elhalászgatnak benne. 
Na most akkor... Azzal sokat nem érünk hogy a szar alá bukva bugyborékolgatunk. Azzal sem nyerünk sokat ha a tetején úszikálva néha dünnyögünk milyen büdös. Azzal sem megyünk semmire hogy örülünk , még nem elég híg és legalább a tetején maradhatunk. A szar attól még büdös és qrvára benne vagyunk, sokat tapisgáljuk még hígul is aztán lehúz.
-Nem sokra megyünk azzal sem, ha azon versengünk melyikünk tudja keményebben durvábban megmondani a tutkót.
Azzal sem nyerünk csatát sem, nemhogy háborút ha egymással versengünk, rivalizálunk. Nem győzünk azzal sem ha versenyt csinálunk a tetszikek gyűjtéséből a létszám gyűjtögetésből a ki hány minnéltöbb csoport ilyen olyan izé tagja hűdesok csopiba van benne. . Az sem csata nyerési lehetőség ám ha azon versengünk melyikünk a nagyobb a régebbi hős forradalmár, ki a nagyobb sztár ki a főnök, ki álljon élen, ki mondjon beszédet, ki ne mondjon, ki ne álljon ott. .
Na azzal aztán végképp nem nyerünk háborút ha zárt csoportokban egymást hergeljük, biztatjuk, egymásnak mondogatjuk a tutit. Van még sok minden amivel nem hogy nem nyerünk, de méginkább mélyre süllyedünk abba az egyre büdösebb egyre hígabb szarba.
Na szóval Kedves Barátaim, Harcostársak, csendes szemlélődők, csendben lájkolók, cukiképeket osztogatók! Ideje ébredezni, össze és nekifogni, véleményeket nyíltan felvállalni és kimondani, kimutatni, megmutatni... Sokan Rengetegen vagyunk ám kiknek qrvára nem tetszik ez a szar amibe bele tereltek minket.
Legalább annyit tessetek má megtenni... Mi akik többszázan kimondjuk leírjuk felvállaljuk... Mellénk álltok, megosztjátok, mondjátok viszitek átadjátok... Lássa má az ellen a szart csinálók... Sokan Rengetegen vagyunk és nem csak párszáz hüle mondogató hőzöngő írkálgató....
Érted é??, Érted e! ...is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!