2015/09/15

Menekült "problémáról" indulatok nélkül. -Ha én lennék...

Menekült "problémáról" indulatok nélkül.
-Ha én lennék...
-Először is nem gyűlölet plakát kampányt kezdtem volna és elkölteni elpazarolni rá 100 milliókat
Hónapok óta tudjuk, látjuk, érezzük... Épp ezért Időben felkészülés.
-Összeszedni az illetékeseket a hozzáértőket és időben felkészülni, menekült táborokat előkészíteni tisztességesen, emberségesen ahogy az egy európai demokratikus országhoz méltó. ( és még nem említettem a magukat naagyon Kereszténynek hirdetést )
-Közben a lakosságot a Magyar népet is tisztességesen emberségesen tájékoztatni, felkészíteni a várható feladatokra a tisztességes emberi hozzáállásra.
-Időben felkészülni a menekültek határon történő tisztességes emberi de roppant határozott fogadására. Ehhez a Rendőrséget és akár a Honvédséget is időben és tisztességesen felkészíteni.
-Nem összeveszni egész Európával, sőt a fél világgal, hanem tisztességes diplomáciával hozzájuk fordulni és együttműködést elősegíteni, létrehozni. Ha már közös európai határok ugye... Európának így kötelessége együttműködni és tisztességgel részt venni a feladat ( nem PROBLÉMA, hanem FELADAT ) megoldásában.
-Megfelelően tájékozott felkészített tehetséges és emberileg alkalmas Embereket összetoborozni akik a menekült táborok ellátását végzik, illetve foglalkozni tudnak a menekültekkel. Beleértve a menekültek tisztességes tájékoztatására felkészítést is.
- Ahogy a menekültek érkeznek.. Tisztességesen Ember módjára kezelni őket. Megfelelően tájékoztatni az eljárás rendjéről.
Ide értve azt is, hogy elmagyarázzuk nekik a "menekült státusz" megadásának nemzetközi jogi hátterét, feltételeit. Elmagyarázzuk nekik azt is, Mi mit adunk nekik...tisztességes emberi bánásmódot, tisztességes tetőt a fejük fölé, tisztességes emberi ellátást, tisztességes nemzetközi jogi eljárást. Cserébe mi mit várunk tőlük?.. Tisztességes viselkedést, türelmet, együttműködést. Értsék meg..Itt ez Európa Magyarország , más jog, más kultúra, más szokások. Tartsák be a törvényeinket. Tartsák tiszteletben a kultúránkat a vallásunkat a hitünket. Mi is tiszteletben tartjuk az övéket, szabadon gyakorolhatják a sajátjukat, DE nem kényszeríthetnek senkit az övékre, mint ahogy mi sem fogjuk őket a miénkre. .
...és HISZEM ha így járunk el, akkor nincs ma menekült "probléma", csak megoldandó feladat van. Hiszem... ha így járunk el a Világ fog tisztelni minket.
Persze ehhez tisztességes tehetséges emberileg alkalmas Emberek, alkalmazottak kellettek volna.
Nem pedig tehetségtelen, emberileg alkalmatlan semmitérő orbán maffia hűbérencek.
Tisztességes tehetséges emberileg alkalmas VEZETŐK kellettek volna.
Nem pedig egy politikai gazdasági maffia , amit úgy hívnak...orbán viktor fidesz maffia hűbéres talpnyaló rendszer.
Persze... ugye ennek a maffiának ez kellett... Mégjobban megosztani az ország népét. Félelmet generálni aztán a megmentő szerepében tetszelegni. Elterelni a NÉP figyelmét a szabadrablásról a milliárdok elsikkasztásáról az "államosított" korrupcióról a saját balfaszságaikról a milliárdok haverok zsebébe tolásáról. Na meg nem mellékesen... jóval túlárazott plakát kampány 100 millióinak lenyúlása a Kerítés építés 29 milliárdjának jelentős megcsapolásáról... Az EU-tól a menekült táborok fenntartására kapott milliárdok lenyúlása.
Mi a NÉP pedig itt jól felültünk ennek a hazug mocsok maffia politikának. Jól elgyűlölködünk itt Arabokat Menekülteket és Egymást is.
Velejéig romlott beteg társadalom lettünk....
Velejéig romlott agyilag lelkileg gerincileg beteg "vezetőkkel", semmitérő gerinctelen talpnyaló hűbéresekkel.
Nem beszélve a Rendőrség a Hadsereg határon történő bevetésével kapcsolatos KÜLÖN költségek lenyúlása....
...és akkor most jöhet az elgondolkodás tisztelt hontársaim, demokraták normálisan gondolkodni képesek, hivatásos rettegők, rémhír terjesztők, összeesküvéselmélet gyártók, habzószájjal lövöldözni akaró szarháziak, hivatásos gyűlölködők, agyilag mozgáskorlátozottak.
Én elmondtam, alternatívát kínáltam, nem csak bíráltam, nem csak gyűlölködtem,.....
Azért azt se feledjük... A határon szolgálatot teljesítő Rendőr és Katona is Ember, Apa, Anya, Testvér, Társ, Férj, Feleség, Gyermek, Férfi, Nő.
Ők parancsot hajtanak végre. A parancsot pedig megtagadni, szabotálni bírálni NEM LEHET! Illetve.. a Parancs bírálatának, megtagadásának nagyon nagyon szigorú feltételei vannak. A Rendőr a Katona a parancsot köteles végrehajtani akár élete árán is. Ők is Emberből vannak.
Mint volt Hivatásos Katona tudom jól... A parancsot végre KELL hajtani, de lehet tisztességesen EMBER módjára is. Lehet gépiesen mint egy robot. Lehet túlkapásokkal kegyetlen embertelenséggel is.
Katonák! Rendőrök! Ti sose feledjétek!...Emberek vagytok elsősorban. Ti a Magyar Hazátokat a Magyar Népet képviselitek és szolgáljátok ott is. ... nem pedig gerinctelen jöttment senkiházi alkalmatlan politikusokat... Büszkék lehessünk rátok majd és ne kelljen megvetéssel néznünk rátok. Nem mindegy nektek sem miként gondol majd rátok a történelem a haza. Az pedig főleg nem mindegy.., miként néz majd rátok a párotok a szüleitek a gyermekeitek. A tükörbe is nektek kell majd nézni. A lelkiismeretetekkel a gyermekeiteknek a szüleiteknek nektek kell majd elszámolni.. Egyetlen csíkos gatyás tábornok, egyetlen semmitérő politikus nem fog helyettetek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!