2015/08/31

Csak a bikini?...avagy a Menekültekről és háborgókról, gyűlölködőkről.

Eddig így önálló írásban nem igen szóltam a -Menekült ügyről-. Szóltam hozzászólásokban, elmondtam leírtam a véleményemet ezzel kapcsolatosan sokmindenről. 
Most írok.
Te aki gyűlölködsz fröcsögsz a Menekültek ellen. Te aki fröcsögsz és segíteni ugyan aaazt nem, de a segítőket gyalázni ellenük utálkozni azt nagyon tudsz. Te aki jössz azzal.."aki segíti őket, fogadja örökbe..." Örökbe fogadni? Ki mondta hogy kell? Ki mondta neked hogy te is segíts? Senki! Emberség! Tudod mi az? Ugye az neked semmit nem jelent. Te aki fröcsögsz és föl vagy háborodva azon , mert egy menekülteket segítő kérte...mondom...KÉRTE hogy a Muszlim menekülteket tiszteljék meg azok akik segítőként mennek oda..mondom..SEGÍTŐKÉNT mennek...és nem téged fröcsögőt..., hogy a hitükhöz illő ruházatban jelenjenek meg. Szóval te aki kiakadtál mert kérték, ne viseljenek miniszoknyát kíhívó szexis holmit.. Ezen te fölháborodtál... Azon vajh felháborodtál é mikor ez a maffia kormány visszamenőlegesen fosztott meg tízezreket a joguktól és alázta meg őket? és azon mikor Rokkantakat aláztak meg? ..és azon mikor haveroknak tolták a trafikokat elvéve azoktól kik évtizedek óta abból éltek?..és azon mikor a földeket vették el gazdálkodó gazdáktól és tolták haveroknak?..és azon mikor haverok zsebébe toltak milliárdokat korrupt módon?..és azon mikor stadionokba öltek milliárdokat kórházak iskolák helyett?...és azon mikor a senkiházi nyikhajok luxus kérója napról napra nőtt és végül 100 milliós lett? ..és amikor a nyikhaj kijelentette.."meglehet élni 47 ezerből"?..és azon mikor lázár szarházi kijelentette..."akinek nincs semmije az annyit is ér"...és azon mikor olajszőkítő főmaffiózó pintér birka tenyésztésre buzdította a 47 ezerből megélni nem tudókat?..és azon mikor a Gyereked az unokád iskoláját leamortizálták bárányka neveldévé alakították? ... 
Jössz nekem itt képekkel a gyűlölködésedet indokolván... "A muszlim országokban tiltják a bikini viselést".. Ez a te legnagyobb bajod? Itthon viselheted..Még.. De az jutott é eszedbe hogy a Katolikuuuus egyház is tiltja és erkölcstelennek tartja még a mini szoknyádat a mély dekoltázsodat is.. Hogy még hordhatod mégis?... Na nem ezen a maffia orbánon múlik és az ő álkeresztény talpnyalóin. Tudod kiken múlik hogy hordhatod? .. Elárulom neked.. Az ilyen "libsikomcsizsidóhazaáruló" demokratákon mint én és azok kik NEM gyűlölködnek, hanem EMBEREK tudtak maradni az embertelenségbe is! Akkor? Vajh tettél e valamit, ríttál e akkor mikor ..? Vagy csak most a bikinid a mély dekoltázsodat féltve? Vajh észre vetted é hogy ez az egész menekült ügy nem is létezne ha azok kiknek kellett volna tették volna a dolgukat? ..és azt észre vetted é hogy felültél egy orbán maffia által szándékosan generált gyűlölet kampánynak?.. Tudod ez arról szól, míg TE gyűlölködsz a menekültek ellen, amíg TE rettegsz tőlük, addig nem figyelsz az ő szabadrablásukra balfaszságaikra bénaságaikra. Amíg TE rettegsz és gyűlölködsz, addig ők rád a félelmeidre hivatkozva szépen lassan megerősítik a Diktatúrát! Rád hivatkozva olyan jogokat adnak Rendőrnek Katonának TEK-nek hogy bármikor..érted???..bármikor előzetes ügyészi engedély nélkül betörhetnek hozzád és házkutatást végezhetnek nálad.. Tudod é ehhez pusztán csak annyi kell hogy ők feltételezik..mondom..FELTÉTELEZIK hogy TE menekülteket rejtegetsz. Esetleg a szomszédod a haragosod és jelenti.."barna bőrű idegeneket látott az udvarodba, vagy idegenekkel csevegtél a házad előtt. Ezen vajh háborogsz é? Ettől vajh rettegsz é? Ez ellen teszel e? Vagy csak a bikini?.......Érted é?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!