2014/10/22

Net adó...

Internet adó. Aszondja ez a maffia kormány tag orbán nyalonc varga misi, -Lesz internet adó, merthogy túl sokan telóznak a népek a neten ingyen. Anyád! Az te idióta! Az internet se nem van ingyé te majom! Fizetünk érte havidíjat ÁFÁSTÚÚÚÚÚÚL te nagy köcsög! Nem mondták ezt neked? édös csemete!
Még hány bőrt akartok rólunk lenyúzni? Talán szójjál az agyilag megfáradt vezéreteknek! -Nem kéne annyi stadiont építeni a semmit érő szar focistáknak meg a randalírozó csürhének! Nem kéne a haverek zsebit alaposan kipárnázni A MI ÁLTALUNK BEFIZETETT 40 FÉLE ADÓBÓL! Nem kéne korrupt maffia kormány tagok zsebit kibélelni KÖZ pénzekkel! Nem kéne ilyen szar alak lázár jankóknak KÖZ pénzen magán utazgatnia! Nem kéne a szarházi papagáj petyának KÖZ pénzből elcsalt 100 milliós kecót vennie, na meg a másik papagáj rogán toncsikának sem! Nem kéne miszter 20...30?% kósa lajos féléknek lopnia csalnia! Na és a többi....! Érted te kis naaagy köcsög??? Vetted vagy vegyük újra? Na! Erre a NET adó hírre lett is felbojdulás rendesen. Eddig vagy három ilyen szervezkedésre híttak meg. Jóóó! Értem ééén. Csak azé mégis... Vajh méééé nem teccenek minima így háborogni a maffia kormány Korrupciós ügyin??? Az is a MI jebünkre bőrünkre megy áááám!
Elárulom! -27-étől aszem 30-ig a Vadai Ági szervez Tüntetést a korrupciós botrány miatt a NAV székháznál! Na lehet oda tolulni! Aztán ott akár a NET adó ellen, meg az összes többi a maffia orbán ügyek ellen is lehet ám szót és popót emelni!

Vajh ez a sok birkamenetelő fidesznyik bárányka most mi ellen béget? Lelkesednek a orbán hűbéres polgármestereikért, akik ugyanúgy korruptak, ( 10 20 30% orbán bérenc polgármestereik ), mint a többi akiket kitiltott az USA?

  Egyszerűen elkeserítő és naaagyon lelombozó hogy a sajátjainkat is képtelenség megmozdítani. Egyszerűen nem értem a mieinket sem. Még a baloldali a saját párt tagjainkat, szimpatizánsainkat sem értem. széjjel agyaltam már magamat azon hogyan a bánatba lehetne legalább őket megmozdítani. Szép szóval? könyörögjek nekik? Sokk terápiával? Le kéne gyávázni őket? Hogyaaaan? Miveeeel?

Hogy dühöngjek is egyet...Hogy az a bánatos jó Isten tegye ebbe a gyáva közömbös népbe bele! Mi a bánatos isten kell ezeknek hogy felébredjenek? Majd ha visszamentünk a horthy korba? Mikor cselédek lesznek? Mikor éhen dögölnek? Mikor újra a fekete függönyös autók járnak? Mikor a padlásokat lesöprik újra? Mikoooooor?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!