2014/10/11

A választások elé - lelkesítőként?......Talán

Tegnap este írtam bevezetőként egy Csoportba. úgy gondoltam itt is megosztom:

- Aszondjááák... Ma valami lelkesítőt kéne írnom így a vasárnapi választások előtt. Lelkesítőt? Mit? Kinek? Kit lelkesítsek? Titeket? Magunkat? Úgy gondolom, mi akik itt vagyunk már eleve lelkesek vagyunk, de legalábbis döntöttünk már régebben. Megyünk és szavazunk. Azt is eldöntöttük és mert épp itt vagyunk..., nyíltan vállalva hogy hová tesszük azt az X-et. Így magunkat lelkesíteni már nem hiszem hogy kellene. Inkább csak annyit, -Megyünk! Szavazunk! Aztán? Bármi lesz is, mi megtettük amit tehettünk amit kellett hitünk elveink meggyőződésünk szerint. Hisszük, Jól döntöttünk. Aztán Hétfőn..., Tükörbe nézünk emelt fejjel egyenes gerinccel. Megtettük magunkért a gyermekeinkért mindenkiért másokért a gyávákért a közömbösekért is...,helyettük is.
Akik pedig esetleg félnek? Nekik azt mondom! -kérdezem előbb.. Mitől? Hogy esetleg jobb lesz? Rosszabb? Megtorolják? Van rosszabb a félelemtől? Van rosszabb 4 millió Magyar nyomoránál? Van rosszabb 400 ezer gyermek éhezésénél? Hagyjátok hogy örökké félnetek kelljen, vagy szabadok akartok lenni? Hagyjátok hogy valaki sehonnan jött senkiházi szarházi takony mondja meg a gyermekeiteknek, nektek miről mikor mit gondoljatok? Nektek jó az ha holmi iskolapadból politikus székbe hullajtott taknyos szijjártó papagáj petyák 100 milliós vityillókba dőzsöljenek? Holmi kósa 20-30% lajosok 100 milliós vityillókat tagadjanak a nejük nevére? Holmi senki rogán toncsik vagyona naponta csak úgy nőjjön hogy még ő sem tud róla? Holmi szarházi táskacepelőből államtitkárrá avanzsált szar alak mondja meg "annyit érsz amennyid van"? Nektek jó az ha elvehetik a boltotokat földeteket hogy aztán odaadják hűbéreseiknek? Jó az ha egy agyilag "megfáradt" elmeroggyant stadion őrülete milliárdokat vigyen el a TI kórházaitoktól a gyerekeitek iskoláitól a szegények asztaláról az éhezők szájától? Jó az ha politikai gazdasági maffia pofátlanul hazudik a képetekbe fog rá mindenre mindenkire minden saját bűnét? Jó az ha rezsi rizsával deviza adós mentegetéssel "elszámoltatjuk a bankokat" hazugságokkal etetnek titeket? Miközben száz milliókat milliárdokat lopnak csalnak hazudnak el a saját a haverok zsebébe. Az idióta semmilyen gazdaság politikájuk miatt munkahelyek ezrei szűntek szűnnek meg a bolti árak 25-50%-al nőttek.... Nyíltan a képünkbe vágják...-Nem kell nekünk a demokrácia a szabadság, jó nekünk az Orosz a Kína a Török...
Féltek? Mitől? Hogy jobb lehet esetleg? Tőlük? Tudjátok... Sok százan sok ezren MI nyíltan névvel címmel vállaljuk vállaltuk értetek is! Akkor? Ti akik még féltek!-A fülke magányában mitől? Nem kell nyíltan vállalnotok CSAK EL KELL mennetek és tenni egy X-et oda a Demokraták neve mellé. Aztán ha onnan kijöttök..., már bármit mondhattok, vagy akár semmit! Ti közömbösek? Jó nektek így? A Ti sorsotok a Ti gyermekeitek sorsa is ááám! A Ti életetek minősége is múlik ám ezeken a dolgokon! Nektek mindegy a gyerekeitek jövője? Mindegy hogy lesz e munka kórház iskola és az milyen lesz? ...hát... Ezen gondolkodjatok el Vasárnapig! Aztán... A Tiétek a Döntés! Én Döntöttem! Megyek és X-elek! Mert nekem NEM MINDEGY! Hétfőn pedig azt mondom... Én megtettem! Rajtam nem múlt! Értetek is! Érted is?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!