2014/10/27

A Tegnapi ( 2014 Okt. 26 - i ) Tüntetésekhez....

-Tegnap kemény tüntetések voltak az orbán rendszer ellen. Olvasgatok itt a Frászbukon. Miket nem nyilatkoznak ezek a narancsos suttyók? ...Hháááát... Pofájukon van bőr rendesen jóóó vastag mint narancson a héj..minima!...de tán mint rínó ábrázatján? ... Egy ilyen gyöngyszem a fidesz Frászbuk oldaláról és amit Én hozzájuk szóltam pár kedvest.
-"""A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség barátsággal és türelemmel hallgatja meg azokat, akiknek bármilyen kérdésben ellenvéleményük van. Nyitottak vagyunk az érvekre,....""
Barátsággal és türelemmel és nyitott... Tiiii?. Na neeeee! Viccelni teccetek ugyi? Épp arrul híresek. Azért söpörnek le minden ellenzéki javaslatot. Azért csinálták úgy a választási törvényt hogy nektek az egy ötöd is kettő harmad legyen. Azért tüntettétek el a szakszervezeteket. Azért tüntettétek el az érdekegyeztető tanácsot. Azért csináltok mindent erőből. Mi van suttyókák korrupt hűbéresek narancsos csűrhéje? Ellenetek tüntetnek? Visszanyalt a fagyi? Félni teccünk suttyók? Képeteken vastag a bőr mint narancson a héj. Szóljatok a agyilag fáradt vezéreteknek! -Tetesse vissza azt a több ezer milliárdot a hűbéreseivel, amit az ő segedelmével voltak szívesek az államkasszából kilopni. Kezdheti mindjárt orbán aztán jöhet simicska a mészáros lőrinc a lázár jankó a papagáj petya a rogán toncsi a matolcsi és így tovább. Máris nem lesz szükség újabb megszorításokra! Újabb nép nyúzó sarcokra.
-""Az erőszak viszont teljes mértékben elfogadhatatlan.
Döbbenettel tapasztaltuk, hogy az esti demonstráció vandalizmusba torkollott. Az erőszak semmire nem lehet megoldás, nem vandalizmusra, hanem békés párbeszédre van szükség.""
Most pedig azok a Fiatalok és nem fiatalok a Hősök akik Ellenetek tüntetnek ti hűbéresek korrupt rendszere! Korrupt kormány, korrupt talpnyaló hűbéresek! Ne merészeljétek a tömegre uszítani a Rendőröket! Nincs hozzá jogotok! 2006-ban ti a gyújtogató törő zúzó csőcselék ellen fellépő Rendőröket büntettétek és a TV-székházat védő Rendőrt büntettétek aláztátok meg. Most NINCS JOGOTOK a ezeket a Rendőröket a saját mocskos korrupt népnyúzó rendszeretek ellen tüntetőkre küldeni!
Aztán ez a varga misi nevű suttyó mit nem mond? Nahááát!
Varga Mihály nemzetgazdasági izéke mondta: "a Magyarok mindig is tudták, hogy ha időről időre tankokkal ( állítólag kettőharmados ) túlerővel elcsendesíthették, terrorral elnémíthatták is az országukat, végleg nem tiporhatták el."
Jól mondta a csávó! Naaagyon jól! Na ezt jóóól írjátok föl az irodáitok falaira orbán hűbéresek!
Nahát! Nahát! Miket nem ejtenek ezek ki a szájukon? ... Ejj ejj ! Pofabőr aaaz rendesen megvan náluk. Jóóó vastagon. Siiimán hazudnak ezek szemrebbenés nélkül bele a képünkbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!