2021/12/29

"Ördög ügyvédje - varga judit.

 varga judit fotómodell miniszter naccsasszon megbántódott, mert az állítólagos "ördög ügyvédje" azt állítja róla, hogy a nőket is szereti...má mint "úgy" ... Nos akkor ....Hadszólljon! ... sértődjön orbán kiskedvenc fotómodellje!

Varga Judit írja...
"Az ellenzékhez köthető egyik facebook oldalon tegnap és ma fenyegetésnek szánt hazug posztokat jelentettek meg rólam. A bejegyzésekben nőként és családanyaként is próbálnak valótlan állításokkal nyilvánosan megalázni.
A baloldal akkora bajban van, hogy sem a karácsony, sem a családok, sem a nők nem jelentenek semmilyen akadályt, ha mocskolódásról vagy lejáratásról van szó.
A személyemmel kapcsolatos minden, Az ördög ügyvédje facebook oldalon megjelent állítás valótlan, ezért ismeretlen tettes ellen rágalmazás vétsége miatt feljelentést teszek.
A hazugságot továbbterjesztő sajtóorgánumokkal szemben pedig a megfelelő büntető-és polgári jogi lépéseket, szükség esetén, szintén megteszem."
A következő idézett szöveg Szabó Tímea képviselő asszonytól való.
"Varga Judit azt írja, hogy "megalázó" posztok jelentek meg róla, amelyek azt sugalmazzák, hogy a nőkhöz is vonzódik. Üzenem neki, hogy melegnek vagy biszexuálisnak lenni nem megalázó, ellenben kirekeszteni a melegeket és nem családként tekinteni meleg párokra annál inkább.
Nopláne a legaljasabb gyűlöletkeltő propagandahadjáratot indítani ellenük és népszavazást tartani olyan fabrikált, hamis kérdésekben, amelyekben a hatalom közellenséggé teszi őket olyan dolog, ami miatt nem csak önnek, miniszterasszony, de az egész gyomorforgató Fidesz bandájának is külön bugyrot csináltak a pokol egyik legmélyebb zugában.
Érdekes, nem hallottam önt ennyire kikelni magából, amikor ellenzéki politikusok magánéleteben vájkáltak, vagy százmilliókat költöttek/költenek hetente a hazug lejáratásukra pusztán azért, mert elegük van a maguk tolvaj, elnyomó rendszeréből.
Tudja, mindenki azt kapja az életben, amit másoknak ad. Önt egyszerűen csak utolérte a sorsa, ennyi."
Az alábbiakat én fűztem hozzá.
Fel tudja ezt fogni fotómodell naccsasszon!? Talán ha azzal foglalkozott volna eddig amiért a túl jó fizetését kapja TŐLÜNK!... a jogállamiság megőrzésével a bíróságok a polt péter féle ügyészség függetlenségével, pártatlanságával! ...és nem a elvtelen, gerinctelen hatalom mániájába belebetegedett gazdája hátsójának védelmével na meg fényezésével! ...meg fotómodellkedéssel ugye! Ja és ugye ha gerincesen vállalta volna a balhét a PEGAZUS ügyben és nem a helyettesére kenték volna... gerinctelenül ócskán! ...... Aztán ha kend becsületes, tisztességes, gerinces lenne, a lőtéri sánta kutyát SEM érdekelné, hogy kend milyen nemi identitású. Nincs azzal semmi baj ha valaki leszbikus vagy meleg!... EMBER legyen!... Ennyi! ...csak kend "libernyákból" népivé, majd illibernyákká, majd naaagy nemzethy hűde kereszténnyé lett bandájuknál baj ez...mert ugye kell egy újabb ellenséget mutatni az egybiteseknek. ...A SorosGyurcsányBrüsszel" már uncsi lett ugye, kell az új ellenség akit lehet gyűlölni a saját balfaszságuk miatt és rákenni a kendtek trógerságait.
Törölje csak, tiltson ahogy azt kendtek szokták ha a képükbe mondja valaki az igazságot... mert ugyi aaaazt kendtek orbán hűbéresek, csicskások nem szeretik. Meg fog maradni így is úgy is!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!