2022/01/22

"Magyar zene háza"

A "Magyar zene háza"..... és ez a valaha jobbra hivatott szakcsi lakatos béla ma a Magyar zene házában sárba taposta mindazt amit eddig alkotott.... az "úri közönség" pedig tapsolt hozzá és jóót vigyorgott rajta. hááát... ez ma Magyarország...orbanisztán. Nyaljunk a gazdinak.... "illő ünneplése" ez a Magyar zenének...illő... egy velejéig romlott hűbéres talpnyaló világhoz. Ez az a szakcsi lakatos béla aki tavaly az ellenzéki józsefvárosi díszpolgári címet még azzal utasította vissza, hogy nem politizál. Na ma "politizált"... jóóól benyalt a gazdinak. Ótvar mocskos egy világ, ótvar mocskos hűbéres talpnyaló világ gerinctelen emberekkel tele.

Eddig is tudtuk, hogy orbán csicskásainál, propagandistáinál komoly bajok vannak agyilag és gerincileg. Na de, hogy azt is képtelenek vagytok fölfogni, hogy mi a különbség egy ÁLLAMI és egy PÁRT RENDEZVÉNY közt, na az már tényleg a csicskaság legalja. A Magyar zene háza átadása az ÁLLAMI rendezvény és NEM párt dzsemboré. Na itt elklimpírozni egy párt kampány izéjét, az már az ócska silány csicskulás jele. Szomorú, hogy ezt a művész sem fogta föl. Főleg szomorú, hogy tette ezt az aki tavaly egy ellenzéki kerület "díszpolgári" címét azzal utasította vissza, mert hogy ő ..."Tavaly novemberben Józsefváros díszpolgárává avatták volna a „78 éves legendát”, ám Szakcsi Lakatos nem vette át a díjat. A Józsefváros újság magazin meg is kérdezte a művészt, aki azt mondta, az elismerést a „rendkívül kiélezett” politikai helyzetre hivatkozva utasította vissza, „de a 2022-es parlamenti választások után, ha ismét neki ítélnék a díjat, elfogadná azt”.
„Én a politikán felül, vagy inkább kívül állok, és nem akarok a választás előtt semmibe se belekeveredni se a kormány, sem az ellenzék oldalán”
Nos most bele keveredett de rendesen. ...és ha ti orbán propagandistái, hívei ezt nem fogtátok föl, akkor az már tényleg a legalja.
...és ha ezt szakcsi lakatos sem fogta föl....... hááát.... ( szándékos a kisbetű )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!