2022/01/26

Magyar Magyarabb Legmagyarabb....

Írtam pár keresetlen a SZNT ( székely nemzeti tanács ) elnökének. Ahová írtam lent belinkeltem. Íme amit írtam neki.
Lajos István Kulcsár
Na figyeljen ide hallja kend! Ezt kend ejtette ki az etetőjén...
Izsák Balázs a SZNT elnöke....„A székelység mindig tudatában volt annak, hogy ő a legmagyarabb törzse a magyarságnak."
12 éve itthon Magyarországon a tróger orbán banda akarja megmondani nekünk, hogy ki az igaz magyar és ki nem az. 12 éve a tróger orbán banda a beteges hatalom mániája miatt a végletekig megosztotta ezt a népet és gyűlölködést szít magyar és magyar közt. ... honi magyar és külhoni magyar közt. .. Majd alkalom adtán köszönjék meg neki!... Nos ebből IS ELÉG!.. de rohadtul elég. Erre most jön kend onnan Romániából és közli velünk, hogy van a magyarnál magyarabb a székely. Tudja kend!... NINCS magyarabb a magyarnál! NINCS olyan, hogy valaki magyarabb egy másik magyarnál! MAGYAR VAN!... MAGYAR VAN itthon és MAGYAR van külföldön!...és vannak etnikumok e magyarságon belül, de egyik sem különb vagy magyarabb a másiknál! Elvárom magyar hontársaim nevében, hogy ezért a kijelentéséért bocsánatot kérjen a teljes magyarságtól! Fogta, vagy vegyük újra!?
Megtalálod és nyomhatsz egy "tetsziket" ITT: https://www.facebook.com/balazs.izsak/posts/4900647776717287


Erre "valaki" bemásolt hozzám egy erdélyi csoportban írt írást... Íme-

 
Csatlakozás
"Válaszolok Neked, kedves liberális barátom. Nem azért, hogy megértsd, nem, ezt nem fogod érteni. De csak úgy magamnak, stílusgyakorlatnak, ha úgy tetszik. Vagy annak, aki megérti.
Nos, kicsit szégyenkezve látom be, hogy semmit. Semmit nem tettünk azért, hogy szavazhassunk, semmi különöset. Mindössze megőriztük azt, amit fordított esetben te már rég elvesztettél volna: a magyarságunkat. A magyar nyelvünket, kultúránkat. Száz év alatt már csak a legkitartóbbak nem asszimilálódtak, a hozzád hasonlók már rég igen. De mi még álljuk a sarat. Őrizzük nektek a székely kürtőskalácsot, a korondi kerámiát, a torockói kettős napkeltét, a kalotaszegi varrottasokat és a mezőségi táncokat. A rejtett ösvényeket, az ősi szavakat, a hagyományokat, de tudom, hogy ezek a magadfajtáknak semmit se jelentenek. Értelmezni se tudod őket. Te csak a te kis gyurcsányi világodban gondolkodsz, be vagy zárva Hegyeshalom és Ártánd közé. El se tudod képzelni, hogy az elcsatolt területeken mi folyt és folyik. Ami neked természetes és mindennapos, azért mi állandó harcot vívunk. De mindenféle határhúzogatások, ide-oda csatolások, Benes-dekrétumok, földreformok, kitelepítések és népirtások ellenére még élünk, ahogy lehet. Őrizzük még, talán Neked is, ahogy lehet. Őrizünk még valamit, ahogy a rabok a régi fényképeket. Régi szavakat, régi fejedelmek neveit, pusztuló falvak neveit suttogjuk a szélbe. És talán már nem is a jövőnek őrizzük őket. Hanem a múltnak.
Te a pénzeddel adózol a magyar államnak, a jelenlegi csonka államnak. Mi az életünkkel és vérünkkel adózunk, egy sokkal nagyobb és fennköltebb valaminek: a Magyar Nemzetnek. Vitam et sanguinem. Szóval, kedves baloldali barátom, te, aki sajnálod tőlem ezt a fél szavazati jogot: tedd össze a két kezed, és adj hálát, hogy a szabad Magyarországon születtél. És szégyelld el magad.
És igen, kedves liberális barátom, igen, elmegyünk szavazni. Mert ha mi nektek nem is kellünk, Ti kelletek nekünk."

Erre válaszolt a párom, Íme, -
Válaszolnom kellett.
Vívja mindenki a saját harcát a saját hazájában.
Kíváncsi leszek, engedélyezi-e megjelenni a véleményem.
Válaszolok neked kedves "véreddel és életeddel adózó barátom"! Tudod, neked mit sem mond a "házfalakról csorgó, vöröslő fájdalom" és még azt sem érted, mért nem énekli többé Oláh Ibolya a Magyarország c. dalt. Nem tudod milyen néptáncra járni, nem tudod milyen este a tábortűz mellett magyar népdalokat énekelni. Sokmindent nem tudsz, s ítélkezel olyan emberek felett, akiknek a nagyszülei, szülei, s ők maguk is újjáépítették ezt az országot. Ítélkezel Trianon felett, ami hidd el nekünk épp úgy fáj, mint neked, csak mi tudomásul vettük, hogy a rossz oldalon álló vesztesnek bűnhődnie kell. Ítélkezel Gyurcsányról, aki alatt sosem éltél ebben az országban, akinek sem a jó, sem a rossz intézkedéseivel tisztában nem lehetsz, mert más dolog megélni valamit, és más hallani felőle a legnagyobb riválisától. Ítélkezel a liberálisok felett, mert békés, fejlődő világra vágynak. Ítélkezel a magyar emberek felett, akik szerinted nem ismernek ősi szavakat, néphagyományokat és nem utolsó sorban a hazaszeretet. Ki kell ábrándítsalak, őrizzük múltunkat, becsüljük elődeink hagyományait, s munkájukat. Több millióan!

..és ott messze távol ahol élsz, ugyanolyan szabad országban élsz, mint mi itt, sőt talán szabadabban. Küzdj az autonómiádért, hiszen Erdély a történelem folyamán mindig is csak egy, a Magyar Királysághoz (vagy a Habsburgokhoz) tartozó, nagyfokú autonómiát élvező fejedelemség, vagy tartomány volt. Önálló. Én magyar magyarként nektek drukkolok, de én is küzdök a hazámért. Te viszont vedd tudomásul, hogy amit kívülállóként a magyarságodért folytatott harcnak tüntetsz fel, aminek magaslatából le merészeled nézni az itt élő emberek millióit, az nem más, mint egy becsapott ember kesergése. Illúzió, amelyet egy félrecsúszott miniszterelnök teremtett, aki kapzsi és önző, és akinek csak a szavazatodért van rád szüksége. Ő sem nem hazafi, sem nem keresztény.

Egy beteg ember, semmi más, aki "Nagymagyarország"-ról álmodik, amelynek ő a királya. Kihasznál téged, benneteket, hogy az uralmát fenntarthassa és retteg a bukástól, az elszámoltatástól. Mi millióan sokkal többet adózunk Magyarországnak, mint ti, igen, a pénzünkkel is, de főképp a szívünkkel, amellyel próbáljuk megmenteni a bukástól. A mi áldozatunk éppoly fontos, mint a te küzdelmed Erdélyért, a székelyekért. Vedd tudomásul, hogy mi olyan országot szeretnénk, amelynek sorsáról csak azok dönthetnek, akik a földjét tapossák, akik megélik a mindennapjait. Nekem nincs jogom beleszólni, hogy te ott a szülőföldeden mint akarsz élni, engedd meg a magyaroknak, had döntsék el ők, hogy hogyan szeretnének itt. Ne ellenünk lázadj, hanem a saját elnyomóid ellen. Mivel pedig önteltségedben rengeteg magyart bántottál meg, elvárom, hogy ezért megkövesd őket. Mert van jogod itt szavazni, de mégsincs. Remélem érted!


...és válaszoltam én is, -

Nos én is válaszoltam nekik, hogy engedik e? ... kérdéses. Íme: Izsák Balázs a SZNT elnöke írta és mondta valahol....„A székelység mindig tudatában volt annak, hogy ő a legmagyarabb törzse a magyarságnak."
12 éve itthon Magyarországon a tróger orbán banda akarja megmondani nekünk, hogy ki az igaz magyar és ki nem az. 12 éve a tróger orbán banda a beteges hatalom mániája miatt a végletekig megosztotta ezt a népet és gyűlölködést szít magyar és magyar közt. ... honi magyar és külhoni magyar közt. .. Majd alkalom adtán köszönjék meg neki!... Nos ebből IS ELÉG!.. de rohadtul elég. Erre most jön kend onnan Romániából és közli velünk, hogy van a magyarnál magyarabb a székely. Tudja kend!... NINCS magyarabb a magyarnál! NINCS olyan, hogy valaki magyarabb egy másik magyarnál! MAGYAR VAN!... MAGYAR VAN itthon és MAGYAR van külföldön!...és vannak etnikumok e magyarságon belül, de egyik sem különb vagy magyarabb a másiknál! Elvárom magyar hontársaim nevében, hogy ezért a kijelentéséért bocsánatot kérjen a teljes magyarságtól! Fogta, vagy vegyük újra!?
Most pedig még hozzáteszem ezt is ...és semmivel nem magyarabb a Székely mint a többiek akik Romániában magyarként élnek...és nem magyarabb a délvidéki a felvidéki az ukrajnai magyarnál a "rothadó liberális nyugatra" vándorolt egymillió hontársunknál SEM! Magyar az aki magyarnak érzi és vallja magát, ez az anyanyelve. Különbség CSAK ABBAN VAN, itt él e velünk e megtépázott és újra megosztott gyűlölködő kis hazában és viseli minden következményét a döntéseinek, issza é velünk a levét egy a hatalom mániájába belebetegedett elvtelen hazug ember és bandája, hűbéresei mocskának... Vagy "külhonban" él és csak az előnyeit élvezi a MI pénzünkön a MI és gyerekeink kontójára. Ezt a gyűlölködést, megosztottságot pedig önök erdélyiek, Székelyek IS köszönjék majd meg neki, annak aki ezt szította és szítja azaz orbánnak és hűbéreseinek. Nekünk honi magyaroknak SOHA nem volt önökkel bajunk, sőt!... tiszteltük becsültük önöket a Romániában élő magyarokat IS. Tiszteltük és önök mellett álltunk mi "liberálisok" ..."libernyákok".. "diplomás kommunisták" ... ahogy manapság orbán viktor és bandája nevez minket... Szóval önök mellett álltunk amikor önök a saját diktátoruk ellen küzdöttek. Egy emberként álltunk akkor MI honi magyarok...liberális, baloldali, jobboldali... önök mellé és gyűjtöttünk segélycsomagokat.. gyógyszert, ruhát, élelmet. ..és segítettük önöket ahogy tudtuk. Szerettük és tiszteltük önöket mindazért amit kiálltak és elviseltek Romániában. Vérzett a szívünk önökért amikor atrocitások érték önöket ott a románoktól... Szomorú, hogy ennek ez lett a vége, hogy most így üzengetünk egymásnak és gyűlölködünk.. NEM MI AKARTUK EZT! ... mint írtam fentebb... majd "köszönjék meg " annak, azoknak akik ezt szították köztünk a tróger mocskos hatalmuk érdekében.. Önök semmi más neki..nekik..mint eszközök... ellenünk... hááát.. ha önök bedőltek ennek, viseljék következményeit is.
Jaaa!... azok a hűde nemzethy keresztény honi magyarok akik most itt IS tapsikolnak önöknek, CSAK azért tapsikolnak, mert önök a gazdáikért szavaznak. Mihelyst önök nem orbánt az ő gazdáikat éltetnék, ezek a most tapsikolók, éljenzők önöket is épp úgy hazaárulóznák, akasztófára kívánnák ahogy minket honi "liberálisokat"... ahogy ők mondják.. "libernyák hazaárulókat". Megjegyzem... Én nem liberális vagyok, hanem baloldali méghozzá szociáldemokrata.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!