2021/12/17

kövér elvnertárs így mulat a TE a MI pénzünkön.

 kövér bunkó lászló házmester elvnertárs a plebejjus nemzethy keresztény így mulat a TE a MI pénzünkön. Nézd meg, aztán ordíts!... de nagyon!


FONTOS! A videóban elhangzik valami nagyon fontos a történetet elmondó erdélyi embertől... Az a veres lászló aki annak az ÁBEL alapítványnak a halljakendje és kövér lászló barátja... csauseszkú idején BÍRÓ volt és a SECURITATE ügynöke.... Értjük ugye? ... és kövér elvnertárs barátja, strómanja?... kapcsolata? ...

kövér lackó barátja egy volt securitate ügynök.... Érted ugye!? ...


Az eredeti videó a YouTube-ról.






Juhász Péter

Megtaláltuk Kövér László titkos villáját a Hargitán.

A videóból kiderül az is, hogy Tajvanról fizetik a luxusát.

Van Frank Liu, tajvani milliárdos. Ő Kövér László barátja, aki sok százmillió forinttal támogatta a Magyar Tehetségekért Határtalanul Alapítványt. Ez az alapítvány vásárolt egy lakást 240 millióért, amiben a határon túli tehetségek helyett Kövér kabinetfőnöke, Veress László él a családjával, valamint utalt 35 millió forint támogatást az Ábel egyesületnek. Annak az Ábel egyesületnek, aminek elővételi joga van azon a hargitai úszómedencés luxusvillán amit Kövér László a sajátjaként használ a helyiek szerint.

És hogy teljes legyen a kör, az Erdélyben bejegyzett Ábel egyesület elnöke Stefán Károly Róbert, aki az alapítója a Magyar Tehetségekért Határtalanul Alapítványnak. Így lesz világos, hogy Frank Liu pár áttételen és strómanon keresztül Kövér László pihenését, tehát magánéletét finanszírozza az adományával. A határon túliak és a tehetségek támogatása csak cinikus félrevezetés a hazai főházmester szóhasználatában.

Frank Liu adománya végső soron Kövért és köreit gazdagítja. Így nem is csoda, hogy Kövér László ünnepélyes keretek között ajándékozta meg a tajvani milliárdos jótevőjét magyar állampolgársággal, sőt, elintézte, hogy a Magyar Arany Érdemkereszttel jutalmazza meg az üzletembert Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes.

Mi pedig meglátogattuk a házat, amit Németh Dániel jóvoltából minden irányból megnézhetsz te is, hiszen drónnal jártuk körbe nem csak jobbról és balról, de felülről is.

CritiCube

konkretizáljunk! :) csak mert a videóban elmondottak nem biztos, hogy érthetőek mindenki számára... nem veresnek jó, hogy az ábel alapítványnak elővásárlási joga van. :) veres csak stróman. az a lényeg, hogy az ábel alapítványnak azért van elővásárlási joga, mert az ábel alapítvány a tényleges tulajdonos, veres csak a névleges. az ábel alapítvány pedig szintén csak névlegesen alapítvány, valójában kövér lászló egyik "avatarja"...

fordítsuk meg a gondolatmenetet, hogy még érthetőbb legyen:
- fideszes politikusként nem a saját pénzedből, hanem közpénzből akarsz magántulajdont szerezni, de nem akarod, hogy ezt bárki lássa. mit teszel?
- csinálsz egy alapítványt, aminek te magad vagy a kedvezményezettje, a tulajdonosa pedig egy strómanod (barátod, rokonod).
- ha csavart akarsz vinni a történetbe, akkor két alapítvány működik párhuzamosan, egyik a másiknak a "nagytestvére", a cél csupán annyi, hogy a saját (fideszes fejes) kötődésed még távolabbinak tűnjön. de például elővásárlási joggal mindig biztosítva van a kistestvér számára a vagyon kimentésének lehetősége...
- a hozzád (fideszes bűnözőhöz) kevésbé köthető alapítványt mindenféle állami forrással támogatod (amihez fideszes tisztségviselőként kvázi legálisan jogod van), továbbá olyan pénzeket is belepumpálhatsz bármelyik alapítványba, amit egyébként elfogadni egyszerűen korrupció lenne (például egy tajvani üzletember nem a zsebedbe tesz egy kisebb vagyont valamilyen előnyért cserébe, hanem az egyik alapítványodat tömi ki).
- az alapítvány megvesz a messzi távolban néhány ingatlant, amiket néha használsz ugyan, de leginkább csak parkoltatsz. talán kamu igazolásokkal úgy teszel, mintha közcélú használatra szolgálnának (lásd a vadászházakat és diákpanziókat - tényleges használói nincsenek, de a nevük alapján bárki elhiszi, hogy vannak).
- az alapítványi forma akár tartósan is fenntartható, hisz így sem kell az alapítványi tulajdonon osztoznod senkivel, gyakorlatilag a sajátodként kezelheted. de nyilván a végső cél, hogy például a gyereked nevére kerüljön az alapítványi tulajdon. idő és könyvelés kérdése...
- az ingóságok és ingatlanok avulnak, az értéküket nem kell szakhatóságnak felbecsülnie, pár év múlva teljesen törvényesen átjátszhatod a gyereked nevére egymillió forintért a százmilliós vagyontárgyat. mivel az elővásárlási jog a saját kezedben van, senki másnak nem lesz lehetősége az olcsó vételre, csak neked és annak, akinek te megengeded.

értjük már, hogy miért van minden fideszesnek egy olyan jó barátja, aki határontúliakat vagy sportolókat vagy gyerekeket vagy környezetvédelmet pártoló alapítványt működtet? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!