2020/12/01

szájer józsef a nagy nemzethy keresztény....

A fidesz prominense, orbán cimborája az "alaptörvény" írója... szájer józsef nertárs a fidesz EU képviselője...
A naaagy nemzethy keresztények... qrváznak....pedofilok... melegek...lopnak csalnak hazudnak helikoptereznek, jachtoznak.... és ezek a naaagy mély keresztény hűde nemzethyek? ... Na orbánista agymosottak! Erre lehet gombot varrni.
Vasárnap váratlanul lemondott szájer az EU képviselői mandátumáról. Indoklásként akkor ezt adta elő:
"Szájer József vasárnap váratlanul lemondott európai képviselőségéről, a fél ország találgatta a lemondás okát.
Szájer vasárnap tájékoztatta erről Davit Sassolit, a EP elnökét.
“Döntésem egy hosszabb ideje tartó gondolkodás végére tesz pontot. A lemondás nincs összefüggésben az európai színtéren most zajló, minden eddiginél ádázabb küzdelem tartalmával. A mostani vitában egyetértek a magyar kormány álláspontjával, azt támogatom”
Az igazságot pedig a mai Belga lapok írták meg.
szájer nertárs részt vett egy múlt pénteki illegális szex partin több diplomatával együtt, ahol drogot is talált a Belga rendőrség. szájer nertárs az eresz csatornán át próbált meglógni, de elkapták.
Azt hitte ez a naaagy nemzethy keresztény meg az orbán hűbéres társi, hogy a Belga rendőrség is olyan mint a magyar?...majd jól eltussolják, mert ő politikus meg naaagy nemzethy?.. Tévedtek! A Belga rendőrség NEM a magyar rendőrség! Magyar rendőrök!...lehet példát venni a Belga kollégákról! Így szájer nertárs kénytelen volt elismerni bűnét, mivel a Belga sajtót jóóól megírta a Belga rendőrség sem tussolta el. Így járt szájer nertárs. Vajh ki lesz közülük a "soros"? 😃
szájer nertárs "Sajnálom, hogy megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom.”"... ...és handó tüncikétől mit kap a qrvázásért? 😃 ...bugyi viselési szabályokat? 😃

"

Un député hongrois
Selon HLN, le parlementaire européen est un éminent membre de Fidesz, le parti conservateur et populiste hongrois dont fait partie le Premier ministre Viktor Orbán. L’homme a même été chef de groupe du parti au parlement hongrois de 1994 à 2002. Il a ensuite poursuivi sa carrière politique au Parlement européen jusqu’à sa démission surprise, dimanche dernier, pour “raisons personnelles”. On ne sait pas si celle-ci est liée aux faits de vendredi soir."


"A HLN szerint az EP-képviselő kiemelkedő tagja a Fidesznek, annak a magyar konzervatív és populista pártnak, amelynek Orbán Viktor miniszterelnök tagja. A férfi 1994 és 2002 között még a párt frakcióvezetője volt a magyar parlamentben. Ezután az Európai Parlamentben folytatta politikai karrierjét, egészen a múlt vasárnapi, „személyes okokból” történt meglepetéses lemondásáig. Nem tudni, hogy ez kapcsolódik-e a péntek esti eseményekhez."


Ui. "Kedd délután közleményt adott ki a brüsszeli ügyészség a pénteki bulival kapcsolatban, ami a belga sajtóértesülései szerint egy szexparti volt, és melyen diplomaták mellett egy magyar EP-képviselő is jelen volt. Kiderült, hogy a hétvégén lemondott Szájer József fideszes politikus is ott volt.


a brüsszeli ügyészség tájékoztatása szerint azért adnak ki közleményt, mivel sok megkeresést kaptak a nap folyamán. Mint írják, péntek este fél 10 táján kaptak bejelentést a szomszédoktól, hogy egy Steenstraat-i helyiségben valószínűleg megsértik a járvány miatt elrendelt gyülekezési szabályokat.
A rendőrség a helyszínen nagyjából 20 embert talált, közülük ketten igazolni tudták diplomáciai mentességüket. Közben azonban egy járókelő jelezte a rendőrök felé, hogy látott valakit az ereszcsatornán leereszkedni. A járókelő azonosította a férfit, akinek véres volt a keze, feltehetőleg megsérült.
A férfi hátizsákjából kábítószer került elő, és nem volt nála semmiféle személyazonosító irat. A rendőrség elkísérte a lakhelyére, ahol a férfi egy diplomataútlevél segítségével azonosította.
A közlemény az 1961-es születésű, S. J. monogramú személyként azonosítja a férfit, ami minden bizonnyal a szintén 1961-es születésű Szájer Józsefet takarja. A közlemény szerint a buliban megjelentek esetében a koronavírus miatt elrendelt szabályok megsértése miatt vettek fel jegyzőkönyvet, míg S. J.-t a kábítószerekre vonatkozó törvények megsértésével is megvádolhatják, de mielőtt bármiféle eljárás elindulhatna, a diplomáciai és a parlamenti mentességének felfüggesztése kell.
Közleményében Szájer azt írta, nem tudja hogy került oda a drog:
„Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem”.

Ha a magyar Nemzetbiztonsági Szolgálatok tisztességesek lennének!... vizsgálnák azt is, 
hogy... A nyakam rá, hogy az oroszok tudtak...tudnak erről a szájer ügyről is és még sok mocsokról orbán banda körül és élnek is vele... Zsarolják őket....régóta. Most vagy a magyar titkosszolgálatok... "elhárítás" és a "hírszerzés" része ilyen béna balfasz, vagy ők jól végezték a dolgukat, csak az orbán banda szarik a véleményükre. Mert!... az elhárításnak tudnia kellett...volna ha mégsem tudtak... hogy melyik politikus milyen nemzetbiztonsági kockázatot jelent, azaz pl. mennyire zsarolható. Ugyanis az ilyen aktív politikus Nemzetbiztonsági Kockázat, mégpedig nem is kicsi. Azt is tudniuk kellett....volna...., hogy szájert zsarolta e meg már külföldi titkos szolgálat. ... az "elhárításnak" pedig eleve az ilyen kockázatokat jelentenie KELL az épp regnáló miniszterelnöknek. ...Ha jelentették és orbán tudott róla? ... akkor orbán tudatosan ...szándékosan?... vagy mert őt IS zsarolják?... hagyta, hogy egy ...több?...nemzetbiztonsági kockázatú politikus veszélyeztesse az ország biztonságát. Ha orbánt IS zsarolják, márpedig valószínű... és még azt is engedi, hogy másokat is?..., orbán maga a nemzetbiztonsági veszély. ...éééés!...mit tesz a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat!? ...semmit? ... akkor minek vannak? 

Azt hiszem, zárszónak pont jó... A Telex. hu-nál írta hozzászólásban.

Frank Lucas

"Buziznak és tele van velük a pártjuk. Komcsiznak és mind KISZ titkár volt. Nem tűrik a drogokat és a felük állandóan be van állva. Erényövet raknának minden nőre és állandóan kurváznak. Kereszténykednek de muszlimokkal üzletelnek. Sorosoznak és mindegyik Soros ösztöndíjas volt. A Fidesz önmaga paródiája. De kétmillió kretén ezt még mindig nem vette észre."

Egyetértek!

szájer józsefnek  döntő szerepe volt abban, hogy a magyar polgári konzervativizmus és kereszténydemokrácia elfoglalhassa az őt megillető helyet a brüsszeli ereszcsatornákon. 
handó tünde mit lép? Bugyi viselési szabályokat ír elő józsinak?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!