2020/12/14

novák katalin nevű nő...

 Ez a novák katalin nevű nő... orbánista hűbéres elővezetett egy ocsmány agyamenését. Ez a szerzet nő léttére a középkorba terelné vissza a nőket...kisköténke, főzőkanál, partvis, bölcső...és úgy várja haza hites URÁT... és ne akarjon a nő karriert, főleg ne annyi fizetést meg jogot mint a zura.... ...hát válaszoltam neki.

"Már csak az a kérdésem, kendtek ott a gazdájuk körül...főleg a hátsójánál tolongva.... miért nem otthon kis köténykében, főzőkanál, partvis, pólya a kézben várják a "zurukat" és így beteljesítve a "női principiumot" szülni sooook gyereket...minimum 4-5-6- ot....hogy aztán legyen bőséges öröme kövér lászló házmesternek a soook unokában?...na meg a "nemzet dalnokának az ákosnak? tán akkor még a családon belüli erőszakot...vak komondoron átesés ugyi...például...is elkerülhetnék mint mondta az ő etetőjén át a kend egyik orbánista hűbéres társa ott a Duna parti cirkuszban. Szóval mi bánatos ló izét keresnek kendtek ott a gazdájuk körül mindenféle mihaszna beosztásokban és ADUNK kendteknek MI túl sok milliós fizetést? Tudja... én férfiként a kendtekhez hasonló nőket ...főleg ahogy kendtek elképzelik a Magyar nőket... valami sötét apácazárdába zárnám inkább, minthogy bármi közöm is legyen az ilyenekhez. Az igazi modern gondolkodású férfinak a szabad, okos, értelmes, a helyét a világban függetlenként is megállni képes igazi NŐ kell. ...és nem az ilyen szolgalelkű semmire se jó csak szülni nőnemű valakik. ...Az ilyenek valamikor a középkor táján a kereszténység legsötétebb korszakában kellettek. Na meg a sötét ostoba naaagy nemzethy hűde keresztény hazug mázzal bevont horthysta uram bátyám szolga világban mint amit kendtek gányoltak ide nekünk a gazdájuk parancsára.

Amondó vónék... kend lépjen le a közéletből ezzel a középkori önmagukat a nőket ledegradáló ostoba dumájával, aztán vegyen köténkét, főzőkanalat, partvist és várja csak otthon a zurát, de NE nekünk akarjon középkori "észt" osztani! Jaaa... vigye magával a gazdájuk körül tolongó többi hűbérest is aaaa 22 éves ifjú titán helyettes államtitkár lánkát is... Na ő végképp teljesítse előbb a női principiumot, aztán akarjon karriert.
Tudja kend... Nekem soha nem volt és nem lesz kisebbrendűségi komplexusom attól, ha a párom fizetése magasabb mint az enyém és egyetlen normális férfinak sem. Ilyen idiótaságot csak az olyan középkorból itt ragadt egyedek képzelnek, nekik van tőle kisebbrendűségi komplexusuk, mint a kend naaagy nemzethy hűde keresztény... volt "libernyák" aztán népi aztán "illibernyák" aztán hűde nemzethy keresztény orbán hűbéres társainak mint kövér lászló házmester meg a 133 leggyávább orbánista gombnyomkodó.
Télleg!... az "országot tele szülő" nők kapnak TB-t, nyugdíjat? ...fizetést?... Jaaa hogy ne akarjanak ilyesmiket? ...elégedjenek meg a "női principiumukkal" meg a "szeretet képességének" jutalmával?...és néha csak úgy jutalom képpen egy egy "vak komondoron" áteséssel?"


Ui . Beleolvasgattam nála a hozzászólásokba. Kapja rendesen...erre írtam neki EZT: -

"Maga!...kend! ...olvasta a hozzászólásokat? férfiaktól is és főleg sok NŐTŐL? .. na olvassa, aztán holnap vigye a gazdájához a lemondó levelét!... és neeeem ám a süketelő megdumálás holnap, hogy "jajj nem úgy gondoltam...nem úgy értettem..." hanem örök időkre lelépés a közélet színpadáról! Aztán teljesítgesse otthon a "szeretet képességét" meg a női principiumot...és ha átesik néha a vak komondoron...hát istenem...megesik a keresztény nemzethy családokban."

novák nertársnő! Eeez mi!? Elfeledte már? vagy akkor hazudott?...vagy most? A milliós fizetéstől dobta el így az önbecsülését? Ejjnye novák nertársnő! ...és kend most osztja kétmilliós fizetésével az észt a nőknek, hogy milyenek legyenek?...hogy "merjenek otthon maradni CSAK anyának?...hogy ne akarjanak küzdeni karrierért, annyi fizetésért mint a férfiak? ... Ejjnye novák nertársnő! Hol a gerinc?

"Terézanyu Hangja – különdíj: Novák Katalin
11 hozzászólás 2010-06-06
Fel-le, fel-le, fel-le, a hinta a magasba lendül, ott egy pillanatra megáll, majd félreismerhetetlen gyermeki kacagás kíséretében a kinyújtott lábak felém közelednek, hogy immár századszor is meglökjem a rózsaszín szandálba bújtatott talpacskákat.Másfél éves kislányomat hintáztatom a kertben. Egyik kezemmel a labilis állványnak tartok ellen, a másikban női magazin, amibe két erőteljesebb lökés közben próbálok belepillantani. A „hintapalintát” még olvasás közben is remekül tudom énekelni, ami talán három gyerek után nem is olyan meglepő, pláne a női agy rendkívüli képességeinek ismeretében. Hányszor eldöntöttem, hogy életvezetési tanácsok, számomra ismeretlen emberek magánéleti problémái és lakberendezési ötletek helyett ilyenkor német szavakat fogok magolni, vagy legalább egy komolyabb lélegzetű irodalmi mű olvasására szánom rá magam. Ez az elhatározás ugyanúgy megvalósítás nélkül maradt, ahogy az internetezéssel töltött idő korlátozására vagy az este hat óra utáni nem-evésre vonatkozó.
– Gyere, Szívem, mennünk kell a fiúkért az óvodába! Hallod, Kislányom? Nem, már nem hintázunk tovább, várnak a fiúk. Marci sírni fog, ha nem érünk oda érte időben. Anna! Hallod?
– Jó, ha nem öltöztök fel két percen belül, akkor hazamegyek, és itt hagylak Benneteket. Megértettétek? Nem tudom, miért kell ezt minden áldott nap eljátszanunk! Miért csak akkor vagytok képesek szót fogadni, amikor már kiabálok! Hé, Bence, hagyd békén a Marcit, ne kelljen még egyszer mondanom. Na jól van fiúk, én elmentem!
– Ugye, hogy fel tudjátok venni azt a cipőt? Ügyesek vagytok! Na, milyen volt az óvoda? Ezt Te rajzoltad? Nagyon szép! Eltesszük a mappába, jó? Bence, és Te mit rajzoltál? Ok, ha nem akarod, nem kell megmutatni. Gyertek, finom borsófőzeléket főztem ebédre, utána meg lesz még egy kis meglepetés, délután meg lemegyünk a kertbe, jó?
Csak annyi ideig tudnának néha nyugton maradni, amíg elrámolom a mosatlan tányérokat az asztalról, és egy kicsit rendbe teszem a konyhát! Nem igaz, hogy minden alkalommal úgy kell felmosnom, hogy közben ők tépik egymást a gyerekszobában! Nem szólok, oldják meg maguk között. Persze érzem, hogy minden idegszálam pattanásig feszül Marci ordítását hallgatva. Becsukom az ajtót, felhangosítom a rádiót, és ez használ. Gondolataim visszatérnek oda, ahol mostanság minden szabad percemben kalandoznak. Elfogadjam a hízelgő ajánlatot?
Három gyereket szültem, hetedik éve vagyok otthon velük. Az, hogy csak a férjem segítségére számíthatok, részben hátrány, részben viszont előny, hiszen így olyan szoros kötelék alakult ki köztem és a gyerekek között, amiről álmodni sem mertem volna. Összenőttünk. Jó anya vagyok, szerető közegben neveljük a srácokat, egészséges ételeket teszek az asztalukra, ízléses ruhákban járnak, mindenük megvan, amire szükségük lehet. Nagyokat sétálunk, járnak sportolni, sokat mesélek, énekelünk, és nevetünk.
Gyakran vagyok türelmetlen. Sokat kiabálok, könnyen kijövök a sodromból. Bár még soha nem emeltem kezet a gyerekeimre, többször éreztem már azt, hogy legszívesebben én is fájdalmat okoznék nekik, amiért úgy felbosszantottak. Mintegy húszféle ételt főzök felváltva, a séták közben máshol jár az eszem, sokszor nincs türelmem minden bogárnál, virágnál megállni, lehajolni. Esténként könyvből mesélek, sokszor csak ülök a gyerekek mellett, és nincs türelmem a valódi játékhoz. Unom a bárgyú mesekönyveket, szeretnék két mondatot úgy váltani egy felnőttel, hogy nem szakít félbe senki, és minden vágyam csukott ajtó mellett pisilni. Szeretném hasznát venni a két diplomámnak, a négy általam ismert idegen nyelvnek, az élettapasztalatomnak.
Hívnak vissza dolgozni. Felelős beosztásba, izgalmas területre, még izgalmasabb időszakban, tehetséges munkatársak közé. Nyolc órában.
Fel-le, fel-le, fel-le. Repül a hinta, kacag a kislány, én pedig nem tudom, menjek vagy maradjak."


"A valódi Novák Katalin, a meleg társaságban feloldódó Szájer József analógiája, aki unja, utálja, aki ki akar törni, aki normális, ezt írta: "Esténként könyvből mesélek, sokszor csak ülök a gyerekek mellett, és nincs türelmem a valódi játékhoz. Unom a bárgyú mesekönyveket, szeretnék két mondatot úgy váltani egy felnőttel, hogy nem szakít félbe senki, és minden vágyam csukott ajtó mellett pisilni. Szeretném hasznát venni a két diplomámnak, a négy általam ismert idegen nyelvnek, az élettapasztalatomnak."
Hoppá, Novák azokat oktatja az ellenkezőjére, akik ugyanolyan normálisak, mint amilyen ő volt. Ideológiai, vallási kényszerzubbonyt húzna rájuk, egykori önmagára. Miniszterként oktat másokat arról, hogy elégedjenek meg a játékkal és a mesekönyvvel, arra bíztatja őket, amiből ő kimenekült. Elégedjenek meg alárendelt cselédszerepükkel, legyen lelkifurdalásuk, ha ennél többre vágynak. De Novák Katalin úgy lebukott most ezzel az írásával, mint Szájer József az eresszel. Nem hülye ő, hanem szemét. Nem bárgyú, hanem aljas."



Ui. -"Magyarország elutasította az uniós tagállamok közös állásfoglalását, amelynek lényege, hogy az Európai Uniónak tiszteletben kell tartania és elő kell mozdítania a nemek közötti egyenlőséget és fel kell lépni a hátrányos megkülönböztetéssel szemben. A 27 tagállam közül Magyarországon kívül Lengyelország és Bulgária mondott nemet a dokumentumra, amelyet a Tanács végül minősített többséggel fogadott el. A lap megjegyzi, hogy ez a politikai állásfoglalás az EU külső, harmadik országokkal fenntartott kapcsolataira vonatkozik, nincs köze a tagállamok belső viszonyaihoz.
Az Eurológus felidézi, hogy októberben egy uniós csúcstalálkozón a tagállamok vezetői háromnegyed órán keresztül vitatkoztak Orbán Viktorral hasonló témában. Arról próbálták meggyőzni, hogy nincs abban semmi rossz, ha benne van egy dokumentumban, hogy „gender equality”, azaz „nemek közti egyenlőség”. Orbán szerint ez egy túlideologizált szó. " Ennyit az orbán rezsimről és a nőkhöz a családokhoz való hozzáállásukról. Aki pedig nem érti? Kérje visszaa magát az általánosba és tanuljon szöveget értelmezni, aztán értelmezze a törvénybe foglaltakat és az írásomat... aaa szimbolikáját is!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!