2020/12/18

semlyén ( semillyen ) zsoltnak a YouTube-on.

 Az a politikus aki azt sem tudja, magyarországnak NINCS "alkotmánya" csak egy "gránit szilárdságú" "alaptörvény" nevű "vásárlók könyve" tipusú katyvasza amibe minden ostoba belefirkál és annyira "gránit szilárd" mint a frissen rágott rágógumi, sokadszorra a gazdájuk kénye kedve szerint módosítva, az nem politikus, csak egy semmit érő valami a MI pénzünkből túl drágán tartva. Ezt kend osztotta meg a facebook oldalán, -"Beleírtuk az Alkotmányba: ,,Az apa férfi, az anya nő! ". Megvédtük a családokat, Magyarországon nem lesz gender őrület!" Aztán!....illenék azt is tudnia, mi az a "gender" kifejezés - fogalom! Na okosodjon semmitérő nertárs! "A kifejezés „társadalmi nemet” jelent. Ez azt jelenti, hogy ami miatt a társadalom különbözőképpen tekint a nőkre és a férfiakra, a nőiességre és a férfiasságra, az nem a (biológiai) nemi különbségeknek köszönhető, hanem a társadalmon belül létező felfogásoknak, amelyeknek semmi közük a testünkhöz. A különböző kultúrák különféleképpen fogják fel a férfiasságot és a nőiességet: amit az egyik kultúra egy bizonyos korszakban nőiesnek tekint, azt egy másik korban vagy kultúrában férfiasnak tartják, s egy másik társadalomban ennek egyáltalán semmi köze a férfiassághoz vagy nőiességhez. A „gender” kifejezés arra világít rá, hogy annak, ahogyan a társadalom kezeli a nőket és a férfiakat, ahogyan a férfiasságot és a nőiességet felfogja, nem a testünkhöz, sokkal inkább a képzeletünkhöz van köze. Attól, hogy a nő (nem a férfia) szüli a gyermeket, még nem feltétlenül a nőnek (és nem a férfinak) kell elvégeznie az összes házimunkát, elvinnie a gyereket orvoshoz stb. Konkrétabban, ezeknek a különbségeknek semmi közük ahhoz, hogy neki méhe van, hanem inkább ahhoz van közük, hogy ezek „női” tevékenységek. A gender fogalma nemcsak nőkre és férfiakra vonatkozik, hanem azt sugallja, hogy a női és férfi jellegzetességek intézményekhez, tevékenységekhez és dolgokhoz is kötődnek"

Kend túl jól fizetve általunk, azon kívül hogy évente belovagol Erdélybe és úgy vigyorog a gazdájára orbán viktorra mint jól lakott óvodás a forró tejbedarára, semmit nem ér. ...azaz kendet MI magyar adófizetők túl fölösleges túl jól tartjuk. Télleg! ...mi alapon tiltja le a MUNKAADÓI hozzászólásának lehetőségét egy ÁLTALUNK fizetett politikus a facebook oldalán? Ez olyan mintha a munkavállaló megtiltaná a munkáltatójának a főnökének, hogy szóljon hozzá.

Télleg! semilyen nertárs! Azt má tudjuk kendteknek mi a véleménye a nőkről ugyi... nyugodtan "áteshetnek a vak komondoron", teljesítsék az egyetlen női principiumot és szüljenek 4-5-6-... gyereket akkor talán nem esnek erőszak áldozatául, kettessel kezdődik a személyi számuk, ... hiába szépek attól még buták... stb.... Na de tessen mondani!... a kendtek között ülő nőneműekkel mi lesz? ... tudja!? .. a miniszter meg államtitkár meg helyettes államtitkár, képviselő "2-es személyiszámosokkal"? ....ők fele annyi fizetést kapnak mint férfinemű társaik? ...mert novák katalin nertársnő ugyi így vezette elő... "nem kell küzdeniük azért, hogy annyit keressenek mint a férfiak"... és akkor mikor küldik őket haza, hogy a kisköténke főzőkanál partvis bölcső négyszögben teljesítsék a női principiumukat?...és ne rontsák a levegőt túl jól fizetve ÁLTALUNK?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!