2020/12/03

A fidesz...isták és az "értékrend".

 "A Fidesz az a párt, aki nem kíván senkinek a hálószobájában kutakodni" mondta volt az etetőjén át dajcs tompika a fidesz egyik legkreténebbje.

Ahhaaaa! csak úgy véletlenül írták bele az alaptörvény nevű hulladékba, hogy "az apa férfi az anya nő"...ugye? Ugye tompika? ...meg csak úgy véletlenül "buziztok" ugye? Csak úgy véletlenül kell eltitkolnia nálatok valakinek 40 éven át, hogy meleg. ...ugye tompika? ...és kell egy hazug névházasságban élnie. Na meg csak úgy véletlenül "szüljön 4 5 6...gyereket a nő" meg ugyi "teljesítsék a lányaink a női principiumot és szüljenek unokákat nekünk"...ugyi tompika? ...mondta volt ország bunkója kövér nertárs. Ááá...ti nem kutakodtok, csak előírnátok, hogy ki milyen családban élhet..."keresztény" ugyi...meg hány gyereket kell szülni, meg a nő az ne akarjon karriert...Ugyi tompika?... Lényeg hogy a TI hálószobáitokban, jachtjaitokon, helikoptereiteken, a ti bulijaitokon a ti bankszámláitokon a ti ereszcsatornáitokon ne kutakodjon senki... a maffia ügyész polt sem meg olajszőke pintér rendőrsége sem.

miért titkolta?...ki előtt? ... A világ előtt. Bár a pártjában a cimborái tudtak róla, de a világ előtt titkolták ugye, ezért kellett egy hazug névházasságban élnie. Ha a fidesz ééés...szájer is tisztességesek lettek volna valaha is, nyíltan vállalhatta volna és nem kellett volna handó tündével hazugságban élniük. Főleg, hogy ugye liberálisokként kezdték.

...ugyi még az alaptörvény nevű hulladékba is beleírták a naaagy keresztény kultúrát. Na meg a gyerekek iskolai "keresztény szellemű" neveléséről pofáznak. ... a volt kisz-esek, aztán liberálisok aztán népiek, aztán illiberálisok...most meg naaagy nemzethy keresztények lettek. Mocskos tróger elvtelen egy banda ezek. Nem hinném, hogy kényszerítették . Legalábbis nem fizikai kényszerrel. Van másfajta "kényszer" is a hatalom a hazug álca kényszere. Egyberánt aki meleg, leszbikus az NE kössön hazug névházasságot. Ha tisztességes, gerinces akkor felvállalja önmagát. Persze akkor ugyi nem lehet elővezetni azokat a tróger "elveket" amiket ezek elővezettek a naaagy nemzethy kereszténység hazug máza alatt. 

„…amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele.” ...mondta "szeretett pártunk és kormányunk orbán viktor".

30 éven át belefért? ... jaaa hogy most kiderült elég durván?...meg a naaagy nemzethy keresztény hazug mázba nem fér bele?... Értékrend? Ugyan!
Egyszerű ez! Nincs értékrendjük, nem is volt soha! ...pontosabban, van, de az csakis a hatalom a politikai kapcsolatok magánvagyonra válthatósága. Ez a két "értékrend" határozza meg őket a kezdetektől. Beülni a hatalomba, politikába, aztán a politikai kapcsolatokat hatalomra, pénzre, vagyonra váltani. Minden más csak hazug máz. Az volt a liberalizmusuk ...akkor még divat volt "liberálisnak" lenni, majd rájöttek, már annyira nem divat, így váltottak...a népiségük...na az sem jött be annyira, mert az "eccerű" nép nem tudott vele mit kezdeni... az illiberalizmusuk ...na ezzel meg végképp nem tudtak mit kezdeni a népek, nem volt számukra meghatározható pár eccerű szóval, így túl bonyolult volt nekik...aaa híveiknek....és most a naaagy nemzethy kereszténységük.... na ezt érti az eccerű nép is ugyi... "nemzethy"?... hát mi vagyunk a naaagy magyarok akik hűde különbek nagyobbak mindenkimásnál...keresztények ugye...hát mi vagyunk a hűde templomba járós papok báránkái naaaagy keresztények Jézus is magyar vót.... is. Na ez a hazug máz bejött, mert az eccerű mint faék népek ezt hűde értik... és a naaagy nemzethy keresztény máz alatt lehet lopni csalni hazudni uralkodni dőzsölni urizálni. ... ebbe az "értékrendbe" mindezek beleférnek, mert hogy ezt ős idők óta megszokták az eccerű népek az uralkodóktól a csuhásoktól...

Manzheley ( ő szervezte a bulit ahol szájer nertárs lebukott ) szerint nem Szájer volt az egyetlen jobboldali politikus Közép-Kelet-Európából, aki hasonló rendezvényeken részt vett, a szervező a lapnak azt is állította, hogy összesen kilenc olyan fideszes politikusról tud, aki jelen volt már a bulijain, több más helyi politikus és külföldi képviselő mellett. A szervező azt is kifejtette, az általa szervezett rendezvények melegeknek szánt bulik, nők maximum nézőként vehetnek részt rajtuk, a “férfi résztvevők viszont mind szexelnek egy vagy több férfival".

“Ezeken a szexorgiákon vannak ukrán, francia, német, holland, luxemburgi, svájci és spanyol politikusok. A leggyakoribb vendégek azonban a lengyelek és a magyarok”

- mondta a nemrég robbanó brüsszeli orgia-ügy kapcsán David Manzheley az Onet nevű lengyel lapnak. Manzheley 29 éves és több mint két éve szervez legális meleg orgiákat Brüsszelben. A szervező szerint a lengyel konzervatív politikai párt, a Jog és Igazságosság tagjai is gyakran látogatják a bulijait.

“Számos közszereplő jelenik meg a rendezvényeimen. Mind családos emberek és kezdetüktől fogva azt kérik, az orgiákon való részvételük maradjon titokban".

Állítása szerint rendszeres vendége a rendezvényeinek négy varsói politikus is, akik a lengyel konzervatív Jog és Igazság (PiS) párttagjai. Az ő nevüket azonban Manzheley nem akarta elárulni.

Manzheley szervezte a múlt pénteki szexbulit is, amin az azóta lemondott Szájer József is részt vett a Brüsszelben életben lévő kijárási tilalmat megszegve, majd a rendőrök elől egy ereszcsatornán menekülve. Szájer József kedd délután ismerte el közleményben, hogy ott volt az illegális brüsszeli „házibulin”, ahogyan ő fogalmazott.

Manzheley szerint nem Szájer volt az egyetlen jobboldali politikus Közép-Kelet-Európából, aki hasonló rendezvényeken részt vett, a szervező a lapnak azt is állította, hogy összesen kilenc olyan fideszes politikusról tud, aki jelen volt már a bulijain, több más helyi politikus és külföldi képviselő mellett. A szervező azt is kifejtette, az általa szervezett rendezvények melegeknek szánt bulik, nők maximum nézőként vehetnek részt rajtuk, a “férfi résztvevők viszont mind szexelnek egy vagy több férfival". A pénteki, járványvédekezési tilalmat megszegő buliról azt mondta, “egy idióta elfelejtette bezárni az ajtót, így a rendőrök csak simán besétáltak”. Hozzátette, a pénteki bulin

“több résztvevő megpróbálta először lehúzni a rendőrök sliccét, mert azt hitték, csak a buli része."

Manzheley megerősítette, hogy Szájer valóban az ablakon át próbált a rendőri intézkedések elől menekülni, illetve azt állította, egy francia és egy kelet-európai diplomata is jelen volt. Azt is mondta, hogy Szájer december 12-re tervezett egy hasonló partit, amire őt is meghívta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!