2020/12/03

ezt a mocskos tróger elvtelen gerinctelenséget kéne tanulni tőlük?

 At írja ez a

Gizike Nyúzó nevű arctalan troll, hogy....
"Nagy hibát követett el, ez nem megengedett! Lemondott! Megtette amit kell! Békén kell hagyni! Az ellenzék TANULHATNA tőle!"
Gizike Nyúzó! ...és a többi orbánista agymosott, meg éltető, meg talpnyaló, meg nekik kampányoló!
Aran báránka trollocska! Mond el a gazdáidnak és a gerinctelen troll társaidnak is!
...Mit kéne tőle tanulni? Hogyan kell több évtizeden át mocskos hazugságban élni, elvtelennek, gerinctelennek lenni? ...hogyan kell liberálisból több kacskaringón át eljutni a naaagy nemzethhy keresztény hazug mázig és a mocskos hatalomért funkcióért a gazdája kegyeiért eldobni megtagadni a hozzá hasonló embertársait? ... hogyan kell mocskos hazugságban élve megtagadni még önmagát is... aaa volt főbíró majd "alkotmánybíró" feleségével együtt? Milyen hitele van így a handó tündének is? ... A tróger orbán pedig azonnal megtagadja a volt kezdetektől hű társát ?...mihelyst az ő mocskos tróger hatalmát veszélyezteti?... ...milyen tróger mocskos fattyú egy banda ezek?
Egyetlen percnyi kétsége ne legyen egyetlen orbán hűbéresnek, talpnyalónak! ...orbán bármikor bármelyikőtöket beáldozza, kinyíratja ha úri kedve a hatalmi érdeke úgy kívánja. Nézzetek csak körül!... hányan maradtak körülötte az ős fideszből?.. szinte senki!... akik közülük még kicsit is ragaszkodtak az eredeti liberalizmusukhoz, azok rég ott hagyták, vagy épp orbán paterolta el őket onnan. Akiknek a "népi" stílus sem jött be, azokat is elpaterolta, parkoló pályára tette... szóval mindenkit aki nem óhajtott vele menni a mocskos hazug hatalmi tébolyába vezető úton. ... maradtak az elvtelen gerinctelenek mellette... dajcs tompika, szájer józsi, kövér bunkó lászló... Aztán a valaha volt "harcostársai" a valaha volt "liberális" ős fideszesek helyett körül vette magát kalandorokkal akik pénzért hatalomért bármi mocskot végrehajtanak amit a hűbéruruk parancsol.
Bármelyikőtöket kinyír ha úgy tartja kedve... bárkit! Bármelyikőtöket beáldozza, megtagadja! ... ahogy most szájert is megtagadta, pedig tudott szájer másságáról a kezdetek óta! ...és rólatok is tud....
ezt a mocskos tróger elvtelen gerinctelenséget kéne tanulni tőlük?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!