2020/11/15

Pár kérdés gulyás gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterhez

 "Magyarország Kormánya...gulyás gergely a facebook-on "fizetett hirdetésben" mondta a képünkbe..."Amíg polgári kormány van hatalmon, addig nem lesz migráció Magyarországon." Erre én az alábbiakat írtam neki, -

"Tessen mondani gulyás nertárs! Mikor fogunk "szeretett pártunk és kormányunktól" olyant olvasni, hallani, hogy

-"Mindenki a magyar nemzet része, az is aki másképp gondolkodik a világról mint mi"...és nem a fordítottját, azaz kendtek kitagadják a nemzetből a másképp gondolkodókat...ugyi főleg "szeretett házmesterünk" kövér lászló elvnertárs.
-"Tudomásul vesszük, hogy a kormány van az emberekért a népért és nem fordítva, azaz többé nem urizálunk, nem építünk kongó üres stadionokat sok sok milliárdért, kisvasutat a szülőfalunkba, nem költözünk a várba sok milliárdért, nem repülgetünk luxus utakra "nem kormánygép" luxus repülővel, nem költünk milliárdokat 160 egynehány mihaszna ilyen olyan miniszterre, államtitkárra, helyettes államtitkárra, ilyen olyan kormánybiztosra, nem költünk kövér nertárs szolgálati lakására 100 milliókat, nem repülgetünk rendőrségi helikopteren haza, nem költünk milliárdokat gyűlölet propagandára, nem költünk milliárdokat ilyen olyan sajtónak nevezett szenny médiákra így csinálva belőlük párt propaganda szennyet, nem tesszük a köz médiát párt propaganda szennyé, nem tömjük a hűbéresek zsebét milliárdokkal aaa külhoniakét sem, nem ajándékozgatjuk el milliárd számra a nép pénzét... aaaz EU adófizetőkét sem... a hanem a NÉPRE a HAZA javára költjük a NÉP pénzét!
-Nem szítunk gyűlölködést a nép között, sem pedig a honi és a külhoni magyarok közt sem. ...sok sok milliárdot erre pocsékolva.
-Többé "nem veszítheti el a KÖZ PÉNZ a KÖZ PÉNZ jellegét"
- A barátainkat Európában keressük elsősorban ahová tartozunk és nem mindenféle ázsiai diktatúrákban.
-Nem fogadunk be és nem engedünk szabadon mindenféle gyilkosokat, külföldi bűnöző kormány tagokat.
-Tudomásul vesszük, hogy a MI hazánkban él sok millió állampolgár akik nem tartoznak egyetlen egyházhoz sem, sem pedig nem hívők és ehhez így is állunk hozzá, nem foglaljuk "alaptörvénybe" a "keresztény " kultúrára nevelést, sem semmiféle vallást, egyházat, vallási kultúrát, hanem a hitet a vallást MAGÁNÜGYNEK tekintjük és biztosítjuk MINDEN magyar ember szabad vallásgyakorlását"
-Elismerjük, hogy a CSALÁD fogalmát mindenki hite, meggyőződése szerint értelmezze és csakis az emberek...bármilyen hitű, nemű, nemi identitású...egymással a szeretet a békesség a megértésen alapuló szövetsége határozza meg.
-Tudomásul vesszük, hogy a kormány a képviselők a KÖZ hivatalok a köz szolgái vannak a népért, mindenkiért aki ebben a hazában él, itt született és a nép a magyar emberek érdekeit KELL SZOLGÁLNIUK függetlenül attól milyen politikai oldalhoz, valláshoz, egyházhoz tartoznak, függetlenül nemi identitásuktól, bőrszínüktől, nemzetiségüktől, függetlenül attól az ország melyik szegletében milyen körülmények közé született, gazdag é avagy szegény család sarja. ....és még sorolhatnék jó pár dolgot.
Szóval gulyás nertárs! Ilyeneket mikor fogunk hallani kendtektől!?"


4 megjegyzés:

  1. Úgysem kapsz választ. Csoda, ha nem törlik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, hogy nem lesz válasz, mint ahogy eddig nagyon sokszor nem volt. Ettől függetlenül azért csakazért is odaírom nekik, ne már jól érezzék magukat.

      Törlés
  2. Kiváncsi vagyok kapsz-e választ! Egyébként mint mindíg ez is egy remek írás! Jól tudsz fogalmazni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Köszönöm! Tudom, hogy nem kapok választ, de csakazért is odaírtam neki, ne már jól érezzék magukat.

      Törlés

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!