2020/11/16

orbán vétóz, varga judit megdumál.

 Én pedig írtam neki pár kedvest.

"Nagysasszon! Jó cuccot szív kend. Kik majréznak a "jogállamiság" feltételeitől? ...na kik? ... A tróger bűnözők, ahol nincsenek rendben a "jogállamiság" feltételei. ! Ha itt jogállam lenne sem kendnek, sem a gazdájának nem kellene tőle majrézni. Kik majréznak az ügyészségtől? ..na kik? ...hát a tróger korrupt csaló hazudozó bűnözők! Kik majréznak az EU ügyészségtől?..na kik? ...hát a korrupt csaló hazudozók. Kend és a gazdája NEM a Magyar nép érdekeit védik "Brüsszelben" az EU-ban, hanem a gazdájukét a saját tróger hatalmukat a lenyúlható milliárdokat azt, hogy nem lehet többé "KÖZ pénznek elveszítenie a közpénz jellegét". Azt hogy nem lehet többé saját familiát a "Mi és az EU lábára állítani". Azt hogy nem lehet hűbéresek zsebét tömni KÖZ pénzből! ...hogy nem lehet többé ázsiai trógerokkal bratyizni. Azt hogy nem lehet a magyar emberek pénzét és az EU adófizetőkét külhoni talpnyalók zsebébe tömni.... azt hogy nem lehet urizálni a magyar emberek és az EU adófizetők pénzéből. Kendtek engem és sok millió magyart inkább NE védjenek, mert az qrva sokba kerül nekünk...már így is sok milliárdunkba került.

..és kend jogász? ...szent rettenet! Húzza ki a fejecskéjét a gazdi hátsójából, akkor talán még egyszer lehet kendből tisztességes jogász."


Ui 2020 11 18-án 
Varga Judit i-gazság ügyi miniszer nagysasszonnak! Mi van nagysasszon!? Nem tetszik az igazság? Tán két napja írtam a kend facebook oldalára.
Akkor ezt írtam kendnek, - Nagysasszon! Jó cuccot szív kend. Kik majréznak a "jogállamiság" feltételeitől? ...na kik? ... A tróger bűnözők, ahol nincsenek rendben a "jogállamiság" feltételei. ! Ha itt jogállam lenne sem kendnek, sem a gazdájának nem kellene tőle majrézni. Kik majréznak az ügyészségtől? ..na kik? ...hát a tróger korrupt csaló hazudozó bűnözők! Kik majréznak az EU ügyészségtől?..na kik? ...hát a korrupt csaló hazudozók. Kend és a gazdája NEM a Magyar nép érdekeit védik "Brüsszelben" az EU-ban, hanem a gazdájukét a saját tróger hatalmukat a lenyúlható milliárdokat azt, hogy nem lehet többé "KÖZ pénznek elveszítenie a közpénz jellegét". Azt hogy nem lehet többé saját familiát a "Mi és az EU lábára állítani". Azt hogy nem lehet hűbéresek zsebét tömni KÖZ pénzből! ...hogy nem lehet többé ázsiai trógerokkal bratyizni. Azt hogy nem lehet a magyar emberek pénzét és az EU adófizetőkét külhoni talpnyalók zsebébe tömni.... azt hogy nem lehet urizálni a magyar emberek és az EU adófizetők pénzéből. Kendtek engem és sok millió magyart inkább NE védjenek, mert az qrva sokba kerül nekünk...már így is sok milliárdunkba került.
..és kend jogász? ...szent rettenet! Húzza ki a fejecskéjét a gazdi hátsójából, akkor talán még egyszer lehet kendből tisztességes jogász."
Mára törölte és letiltott. Ezt jelenti kendteknél a demokrácia? Egy miniszter aki az ÉN pénzemből IS él, dőzsöl, engem IS képvisel, azaz az én alkalmazottam IS letilt? Hogy van ez kendteknél? Nem csodálom, hogy kendtek a gazdájukkal "szeretett pártunk és kormányunk orbán viktorral" az élen irtóznak az EU jogállamisági feltételeitől az EU korrupció ellenes ügyészségétől.
"Király Miklós, konzervatív jogászprofesszor szerint is romboló hatású a magyar vétó.
A jogászprofesszor szerint,
📷a koppenhágai kritériumok értelmében Magyarország EU csatlakozásának egyik alapvető feltétele volt a jogállamiság tiszteletben tartása. Ezt soha nem kifogásoltuk a csatlakozási tárgyalásokon.
„2007 decemberében a magyar Országgyűlés, a Fidesz-frakció lelkes támogatásával, a tagállami parlamentek közül elsőként erősítette meg az Európai Unióról szóló szerződést (EUSz).
Az EUSz szerint
„Az unió az emberi méltóság tiszteletben tartása, a szabadság, a demokrácia, az egyenlőség, jogállamiság, valamint az emberi jogok – ideértve a kisebbségekhez tartozó személyek jogait – tiszteletben tartásának értékein alapul. …' (EUSz 2. cikk)”
Arra is kitér: az unió és a tagállamok a lojális együttműködés elvének megfelelően, kölcsönösen tiszteletben tartják és segítik egymást a szerződésekből eredő feladatok végrehajtásában.
Az uniós jog érvényesülését, betartását, egységes értelmezését végső soron az unió intézményei biztosítják.
„A fentiek alapján, a jogállamiság szempontjait érvényesítő uniós költségvetéssel szemben emelt magyar vétó nagyon nehezen védhető, viszont romboló politikai, gazdasági hatása nyilvánvaló” – zárja bejegyzését a jogászprofesszor."
Tisztességes becsületes emberek NEM FÉLNEK ilyesmiktől, csakis a bűnösök!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!