2020/10/04

Gábor György írása a naaagy "keresztényvédőkről".

 Ezek "keresztény védők"? Sosem voltak és sosem lesznek azok. Ez a tróger orbán banda CSAK nemzethy máznak, kirakatnak használja a "keresztény" jelzőt, na meg a sok mosható agyú hívő szavazatáért "festette" át magát hűde keresztényre. Ez az államtitkár? ... csak egy ócska hűbéres jó pénzért. Ezek a naaagy nemzethy naaagy keresztények az anyjukat is eladják a hatalomért az ellopható KÖZ vagyonért.

Van itt valami, ami nagyon nem hagy békén, s ami mindent elárul erről a fideszes „keresztény-nemzeti” kézműves kisüzemről.
Van nekünk ez az Azbej Tristan nevű kiválóságunk, aki az Üldözött Keresztények Megsegítéséért Felelős Helyettes Államtitkárság vezetője, s aki – számára bizonyára nem mellékesen, hisz erről többször is beszámolt – örmény származású. Tehát vallását tekintve keresztény, nemzetiségét tekintve örmény, s foglalkozását tekintve keresztényvédő.
Tegnap tett közzé egy nyilatkozatot Nikol Pashinyan örmény miniszterelnök (ne feledjük, ő nem azonos a 2018-ban menesztett moszkovita Serzh Sargsyannal, Pashinyan centrista-liberális), szóval Pashinyan drámai közleményében arról beszélt, hogy az azeriek részéről már nem is pusztán egy területért folyik a harc, hanem a puszta népirtásért. A helyzet rendkívül súlyos, a miniszterelnöki nyilatkozat felért egy segélykiáltással.
Vagyis miközben azeri barátaink éppen irtani méltóztatnak a keresztény örményeket, ez a fent nevezett örmény származású keresztényvédő keresztényt nem zavarja, minthogy a keresztényvédő keresztény magyar kormány – amelynek tagja a fent nevezett keresztényvédő keresztény örmény – a muszlim azeri erőket támogatja. Azokat, akik ha elfoglalják Karabahot, nagyjából sejthető, mit is tesznek majd. A keresztény örmények elüldözésén, s az „elkerülhetetlen” megritkításukon túl végrehajtják azt a kulturális genocídiumot, amely oly jól bevált már Nahicsevánban, midőn a lelkes azeriek szisztematikusan elpusztították az ősi keresztény emlékeket, köztük a dzsulfai temető egyedülálló síremlékeit, a páratlan hacskarokat, amelyeket a kétezres évek elején vert szét a csákányokkal és a már megszokott és jól bevált baltákkal felszerelkezett azeri hadsereg.
És persze tudjuk jól, Azerbajdzsán gazdag, nekik van olajuk, velük lehet csencselni ezt-azt, akár még baltás gyilkost is, szóval, naná, hogy az Orbán-kormány mellettük áll, de vajon hogyan intézi el mindezt a saját lelkiismeretével az örmény származású keresztényvédő keresztény államtitkár? Fél, megszólalni sem mer, értem én, rendben van. De nem kellene szépen benyújtania a lemondását, s csendben távoznia, demonstrálandó, hogy az Orbán-kormány tagjaival ellentétben neki valóban fontos a vallása, neki valóban fontosak a keresztények, neki valóban fontos a keresztényvédelem, s neki különösen fontos a történelemben oly sokat szenvedett, s számtalanszor meghurcolt örmény nép, amelynek maga is fia. Mert ő tényleg keresztény-(örmény)nemzeti elkötelezettségű, s mindez nem váltható át egy államtitkári fizetésre, vagy a reggelente harsogva kijáró „jó reggelt kívánok, államtitkár úr” hajbókoló felkiáltásra, de még a legócskább politikai megfontolásokra sem.
A harcos és eltökélt keresztényvédelmet politikai ütőkártyaként hasznosítani igyekvő magyar kormánynak pedig csak annyit üzennék: Hic Rhodus, hic salta!
Amúgy a keresztény-nemzeti magyar kormánynak fel sem tűnne a nagyszerű államtitkár távozása. Fontosabb most nekik, hogy épüljön és szépüljön a Baku–Ankara–Budapest-tengely.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!