2020/10/27

Egy Magyar Narancs - ban megjelent cikkhez.

 Ezt a bejegyzésemet eredetileg a Magyar Narancs egy cikkéhez írtam, aztán elcsevegtem ott pár "kedves" hozzászólóval. A cikk arról szól, hogy a Békéscsabai színháznál a Kossuth kör tagjai a SZFE - mel való szolidaritásra buzdítottak...... A cikk: https://www.facebook.com/magyarnarancs/posts/3313590288689796

Lajos István Kulcsár

A művészet CSAK szabadon művészet! Ha valami jött ment senkiházi előakarja írni mi a művészet, mi nem és hogy milyen lehet, milyen nem, akkor az már nem művészet. Az oktatással szintúgy ez a helyzet. A tudomány épp olyan sok színű mint a világ, sem nem piros, sem nem fekete, sem nem keresztény, sem nem liberális, hanem sok színű! Aki ezt nem érti, semmit nem ért a világból. Mit szólna a sok hűde keresztény ha nekik előírnánk, mit tanulhat, mit nem, mit rajzolhat, mit nem? Jézus sem európai volt, még csak nem is keresztény. Isten sem csak európai hűde keresztényeket teremtett, hanem ázsiait, afrikait, amerikait, fehéret, sárgát, feketét, sok féle életet, színt.... Na de tudom één... az agymosott IQ negatívoknak ezt felfogni qrva nehéz.

Réka Kékesi

Lajos István Kulcsár Hogy érti azt,hogy jött-ment senkiházi??????? Egy határon túli magyarról beszél! Normális maga? Tanult egyáltalán történelmet? Szégyellje,szégyellje,szégyellje magát!

 Nagy Károly

Lajos István Kulcsár A helyzet az, hogy a liberális társaság akarja előírni, hogy csak az a művészet, amit ők annak tartanak! Sinkovitsot is kicsinálnák, ha élne... Ha itt diktatúra lenne, a Fullajtár-félék valahol Szabolcsban lennének max. kultúrház igazgatók egy 2000 lelkes faluban. 🙁

 Medve Béla Nagy

Lajos István Kulcsár Senki nem akar előírni semmit,csak egy-két régi kommunistának nem tetszik az új vezetés.

 Enikő Ábel

Lajos István Kulcsár szerintem Nagy Károly édition Medve Béla Nagy tipusú passzátszél gyártókkal felesleges vitatkozni. Elég a profiljukat megnézni. Oszt még New-Yorkból is viktorkának tapsikol.

„ A világ színpad ugyan, de a darabnak rossz a szereposztása. ”

Oscar Wilde


Lajos István Kulcsár

Medve Béla Nagy! Egy két régi "kommunista" épp lenyúl ebben az országban mindent amit csak lehet...még azt is amit nem. Tudta kend?... több régi "elvtárs" ül orbán viktor bandájában mint az összes ellenzékben együttvéve. Kend ha jól látom és igaz az USA-ban a demokrácia naaagy hazájában él... legalábbis ezt állítja magáról az USA... Nos ha ott ezt művelné az ország vezetése amit itt az orbán banda, az egész USA lángolna már.

 Lajos István Kulcsár

Réka Kékesi! Pontosan jól tetszik látni amit írtam. Pontosan! Egy határon túli magyar! Ott született, tehát ukrajnai ! magyar. Ide jön és ez az ország befogadja, pátyolgatja, segíti, aztán ez a senkiházi azok ellen fordul akik annak idején segítették, pátyolgatták. Végül tövig nyal ez a senkiházi a tróger orbán bandának és mindenkinél nagyobb hűde keresztény és naaaagy nemzethy akar lenni...izzé... legalábbis ezt játssza el. Ez a senkiházi akarja megmondani, diktálni itt, hogy mi a kultúra, mit hogyan lehet és kell oktatni, olyanoknak akik ITT születtek, itt éltek, itt tanultak és tettek le sok mindent az asztalra. Ha képes kend felfogni az orbán propagandával túltöltött agyával... Ez olyan, mintha ÉN mennék kendékhez és előírnám, hogy kendteknek ezentúl mit és hogyan kell tanulniuk, mi a jó és mi nem jó... vagy akár Kend menne bárhová másokhoz és ugyanezt tenné. Szóval a lényeg az, végettem lehetne akár zimbabwei is az illető, ha nem egy tróger betegesen hazudozó tolvaj hatalom mániás banda talpnyalója lenne, hanem tudomásul venné, hogy ez itt a Magyar kultúra és az SZABAD KELL LEGYEN mindenkor épp úgy, mint mindenhol másutt a világ normális részein. ...sem nem álszent keresztény, sem nem liberális, sem nem bal, sem nem jobboldali, sem nem fekete, sem nem piros, sem nem szivárványszínű, hanem Sokszínű! A művészet CSAK szabadon művészet! Ha valami jött ment senkiházi előakarja írni mi a művészet, mi nem és hogy milyen lehet, milyen nem, akkor az már nem művészet. Az oktatással szintúgy ez a helyzet. A tudomány épp olyan sok színű mint a világ, sem nem piros, sem nem fekete, sem nem keresztény, sem nem liberális, hanem sok színű! Aki ezt nem érti, semmit nem ért a világból. Mit szólna a sok hűde keresztény ha nekik előírnánk, mit tanulhat, mit nem, mit rajzolhat, mit nem? Jézus sem európai volt, még csak nem is keresztény. Isten sem csak európai hűde keresztényeket teremtett, hanem ázsiait, afrikait, amerikait, fehéret, sárgát, feketét, sok féle életet, színt.... Na de tudom één... az agymosott IQ negatívoknak ezt felfogni qrva nehéz.

IGEN! Tanultam történelmet! Attul tartok, sokkal jobban megtanultam mint kend és társai!... én tudom, mit jelentett a múltban amikor ilyen orbánista rendszerhez hasonló hűde keresztny naaagy nemzethy bandák uralkodtak, garázdálkodtak a világban... amikor egy hatalom mániás agybeteg ember...szerű sajátította ki a hatalmat és mocskos propagandát folytatva mocskos hűbéres rendszert épített.

 Lajos István Kulcsár

Enikő Ábel! Sajnos tudom, de azért néha megpróbálom. Ha másért nem is, hogy ne érezzék magukat túl jól. Tudoooom... értelmet ezek fejébe nagykalapáccsal sem lehet.

 Lajos István Kulcsár

Enikő Ábel ! Megnéztem a profiljukat. Kár volt. 🙂 Már értem .... 😃

Réka Kékesi

Lajos István Kulcsár Nem hiszem,hogy jobban ismerné a történelmet. Mellesleg történelemtanár vagyok. Csodálom a maga nagyon sajátos,furcsa szemléletét. De persze,aki Magyar Narancs-olvasó.....,gondolom,nézi az RTL-t,az ATV-t,hallgatja Bolgár "urat"...sajnálom magát.

 Lajos István Kulcsár

Réka Kékesi! Kend most hová irkálja agymenéseit? Ez itt a Magyar Narancs! 😃 Kend történelem tanár? Jesszus rettenet! Osztán mit tanít a csóró gyerekeknek? Hogyan legyünk egyenkocka szolgalelkű alattvalói egy hazug keresztény naaagyon nemzethy ciframentés hatalom mániás notórius hazudozónak? Hogyan kell uszítani, kitagadni a nemzetből mindenkit aki másképp gondolkodik? ...aki másképp vélekedik a világról? Hogyan kell szolgalélekkel elfogadni, hogy egy hatalom mániás hazudozó hűbéresei lopnak csalnak hazudoznak és lenyúlják a nép vagyonát?...urizálnak a nép rovására? Ha kend történelem tanár, tán emlékeznie kellene arra, hová vezetett az ilyenféle mocskos "politizálás" a világban! Tudja?... hitler...horthy...rákosi rendszerek... Na ezek voltak azok az emberszerűek akik hasonlókat míveltek mint most a kendtek gazdája és hűbéresei. Kiközösítettek, kisajátítottak, lenyúltak, előírtak, gyűlölködést szítottak, ellenségeket kreáltak... mi is lett a vége? ... naaagy történelem tanerő!

 Lajos István Kulcsár

Réka Kékesi! "Kedves" tanerő! Fusson neki még párszor az írásomnak, hátha leesik kendnek is valami okosság a DEMOKRÁCIÁBÓL!

Lajos István Kulcsár

Jaaa... kend engem ne sajnáljon, inkább önmaga szolgalelkűségén essen kétségbe, na meg az agyának moshatóságán történelem tanár léttére és sajnálja inkább csóró gyerekeket akiket kend "tanított".

2 megjegyzés:

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!