2017/10/05

"likvidáljuk, mert háború van"

Ez a földi lászló nevű elmebeteg szarházi biztonsági szak barbár az echo tv-ben azt találta kiejteni beteg elméjéből az etetőjén át hogy, - Idézet a cikkből.
"Földi a magyarországi iszlámról beszélt, de érintették a migrációt is, amikor szóba került a Helsinki Bizottság, a Migration Aid, illetve általában a menekülteken segítő civilek.
Földi akkor ezt mondta a magyar állampolgárokat foglalkoztató, magyar szervezetekre:
"Most háború van. Ezek az emberek kollaboránsok, háborús bűnösök, hazaárulók, és így tovább. Ez egy egészen más fogalmi rendszer. Embercsempész a háborúban nem embercsempész, hanem egy olyan, gyakorlatilag szabotőr, akinek nincs jogállása. Magyarul ő szabadon likvidálható. Ugye ezt írja a háborús törvény: kémeket, szabotőröket nem viszünk bíróságra, hanem azonnal kiiktatjuk.""
...és mondom én!... ha holnap holnap után azután esetleg egy magyar faluban városban nem csak fenyegetni fognak, nem csak autó gumit szúrnak ki, hanem gyilkolnak, lincselnek majd civil szervezetek tagjait, senki ne csodálkozzon. A felelősöket a bűnösöket pedig megtalálja a rendőrség a miniszterelnöki irodában és annak környezetében. A főbűnös felbujtót pedig úgy híjják...orbán viktor.
...és most adom írásba...Emlékezzetek majd rá!
Itt nem lesz békés kormány váltás meg elszámoltatás. Lehet tán választás sem lesz, nem hogy békés. Tudják ezek az orbán meg a fattyú hűbéresei talpnyalói jól... Loptak csaltak hazudtak követtek el annyi mocskot, nem adhatják át a hatalmat, mert az a végüket, sok év börtönt jelentene nekik. Ezért mindent...bármit elkövetnek hogy maradhassanak.
A verziók?
- Segítenek valakinek kormányra jutni, olyannak akit már előre megvettek. Majd lesz elszámoltatás meg hűde kemények leszünk ígérgetés, esetleg pár kisebb halacskát jól megbüntiznek, aztán évekig húzzák, végül csendben elhalkul minden. ...mint ahogy 2002-után a szocik által felállított az első orbán kormány bűneit kivizsgáló kormánybiztos ténykedése is....Ezek meg?...markukba röhögve élik tovább úri világukat.
-Nyer az ellenzék, esetleg elkezdenééék az elszámoltatást, de mert üres kasszára hiába ígérgettek, így a nép majd hőzöng és jön..."2006-os" csőcselék mint "szabadságharcos honfiak" természetesen orbánék által lopott milliárdos dugi lóvéból megfizetve és lángba borul az ország. Gyilkoljuk majd egymást.
-Választás sem lesz. Vagy lesz de lopnak csalnak hazudnak megvesznek fenyegetnek, terroristák is akadnak majd.
Mindkét utolsó esetben ríni fogunk orbán után csak békesség legyen......és had lopjanak csaljanak hazudjanak tovább életük végéig..... mi pedig?...örülünk majd hogy élve megúsztuk... Az ellenzék?...Ugyan mááá! Ezek leginkább a nép ellenzékei, de nem orbáné és főleg nem önmaguk túl jólétéé.
Emlékezzetek majd! Ha tévednék? Nem hiszem.

..és akkor majd emlékezzetek ti is magatokat baloldalinak meg közép meg demokratának mondó semmit érő teszetosza "ellenzék"! Volt 8 évetek és semmit nem csináltatok csak cirkuszolgattatok, nyilatkozgattatok, összefogósdi cirkuszt játszottatok és leginkább a székeitekbe kapaszkodtatok Semmit érők vagytok!
...és emlékezzetek majd ti is összefogni képtelen zászlókon jelvényeken vitázó kilegyenott kinelegyenott ha az akkor én nem vitázó saját magatokért kiállni képtelen jogfosztottak, kifosztottak, civilek! ...volt 4 évetek!...aztán újabb 4...
Nehogy má csak emlékekre legyen lehetőségetek azt is csak titokban zárt ajtók mögött suttogva.... Erdogán?..Törökország?...ismerős? ... Majd lesz! Közelről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!