2017/10/03

Dágványban

Olvastam imént egy eszmecserét. ( Facebook-on ) Ott dágványhoz meg mocsárhoz meg benne ragadt szekerekhez és rajta ülőkhöz hasonlították az országot és annak állapotját.
Egyik eszmecserélő úgy véli..."abból a dágványból csak együtt tudnak kikecmeregni azok a szekerek.
Én inkább úgy látom... Szabadulhat az a szekér abból a mocsárból ha a rajta dagonyázók kivárják míg a másik eltakarítja azt a mocsarat. Tudod ez a legkényelmesebb megoldás. ...nekik a kiváró dagonyázóknak és sokan ezt teszik. Aztán majd jóóót röhögnek a markukba és sebek izzadság meg fáradtság nélkül jóóól leelőzik a dágványt eltakarítót. ...és még mellet is döngetnek. Na meg ellehet ám dagonyázni abban a mocsárban, aztán jóóól kivárni míg magától kiszárad.
Attul tartok ma ez megy. Egyesek másokra várnak, egyesek kivárnak, egyesek néha próbálkoznak... Hogy közben az ország beledöglik? .... Kit érdekel? A dágványban dagonyázó disznyót sem érdekli hogy a gazdi családja éhen döglik é, ő jól elvan a dagonyájában.
Jaaa!...azt a dágványt épp azok okozták csinálták akik azokon a szekereken ücsörögnek, ugyanis túl sokan túl sokat topicskoltak a kis tócsában a koncért, így naaagy dágvány lett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!