2015/12/08

Plusz adóznak a kormányhívek? A "Rémhírponthu" értesülése szerint.

Az alábbi hírt mikor megláttam, úgy meglepődtem majd eldobtam a sapekomat. Köszönni is elfeledtem. Izibe másoltam és hoztam.
"A Rémhírponthu portál az alábbi értesülést kapta kormányközeli informátorától. Forrásunk szerint a kormány közérzet javító intézkedések és igazságosabb közteher viselés érdekében több intézkedést kíván bevezetni 2016 február 01-i hatállyal. Ezen intézkedések egyike a lenti törvénytervezet, melyet informátorunk szerint Lázár államtitkár javaslatára és előterjesztésében tárgyalt és fogadott el a kabinet.
Törvény tervezet.
Előterjesztő: Lázár János a miniszterelnökséget vezető államtitkár
-Az Orbán kormány a heti kormányülésen az alábbi törvénytervezetet fogadta el és a parlament elé terjesztésről döntött.
-A Magyar lakosság adó terheinek igazságosabb a politikai pártokat támogató arányban történő elosztása érdekében,
A törvény ( tervezet ) hatálya kiterjed:
Mint a törvény ( tervezet ) által érintettek.
Egyrészt,-
A miniszterelnökre a miniszterekre az államtitkárokra a kormányzati és minisztériumi tanácsadókra ( továbbiakban -Kormánytagjai-) a kormányt alkotó parlamenti többség azaz kormányzópárt parlamenti képviselőire és tisztségviselőire ( beleértve a ház elnökét is ) ( továbbiakban -Parlamenti kormánytöbbség tagjai-)
Másrészt,-
A mindenkori kormányzó többséget alkotó pártra szavazókra. Az összes olyan magyar állampolgárra, kik bármi módon a kormánytöbbséget alkotó pártot, annak politikáját támogatják. Az olyan egyéni illetve társas vállalkozásra, minden Magyarországon működő és itt adót fizető vállalkozásra akik anyagilag, adományokkal, vagy bármi módon a kormányzó többséget alkotó pártot kormányt illetve annak politikáját támogatják vagy annak különösen haszonélvezői. Továbbiakban -Kormányzó többséget támogatók, arra szavazók és haszonélvezőik-
2016 év március hó 01-i bevezetéssel.
A törvény elfogadását és hatálybalépését követően,
-A Kormánytagjai a Parlamenti kormánytöbbség tagjainak a mindenkori magyar minimálbér háromszorosát meghaladó bruttó béren felüli bérjuttatását
-Ugyanezen személyek minden nemű plusz juttatását, úgy mint szolgálati és/vagy állami költségtérítésben használt magán gépjármű a munkájuk elvégzéséhez föltétlenül szükségesen felüli használatának költségét.
-Minden nemű a hivatalos munkájuk elvégzéséhez föltétlenül indokolt költségeiken felüli luxus kiadásaik. ( úgymint pl. vadászatok, luxus prostituáltak szolgáltatásainak igénybevétele, szeretők és kitartottak utaztatása lakásaik bérlése. Luxus szállodák és vendéglátóhelyek igénybevétele.Erdélyi illetve más elcsatolt területeken való lóháton történő bevonulások költségei... stb. )
Az előzőekben felsoroltak költségeinek fedezetét a törvény hatálybalépésétől kezdődően a fentebbiekben felsoroltak azaz a -Kormányzó többséget támogatók, arra szavazók és haszonélvezőik- által befizetett adókból és járulékokból kell fedezni. Ha az előbb említett adók és járulékok nem biztosítanának kellő fedezetet, akkor a kormány jogosult a -Kormányzó többséget támogatók, arra szavazók és haszonélvezőik-bérére minden nemű jövedelmeikre, ingatlan is ingó vagyonaikra további különadókat illetve járulékokat bevezetni és befizetésüket minden eszközzel behajtani.
Záradék:
A fenti törvénytervezet megfelelő formába történő megfogalmazása a parlament elé megszavazás végetti előterjesztéséért felelős: Rogán Antal a magyar kormány propaganda minisztere.
A fenti hírt a kormányülésről, bennfentes informátorunk közölte hírportálunkkal
Rémhírponthu -a rémhírek hiteles forrása."




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!