2015/12/08

A NAV a Télapus és az ő esetük a tisztességgel. Avagy a Jézuska is számlázzon és adózzon.

Olvasok...má megint....híreket. Mit látok? hívják a Télapust a csemetéhez "t" szülék. A Télapus dóga végeztivel nem ad számlát a szolgáltatásról. Mit tesznek "t" szülék?... Elő a NAV igazolvánt, osztán jóóól megbüntetik Télapust.
Na ugyi eddig nincs is semmi baj ezzel. Így csinálják normális országokban. Tessék kérem tisztességesen szolgáltatni, számlát adni, osztán befizetni az adót járulékot áfát, mindent amit köll. Merthát ugyi az Állam...ami MI vagyunk ebből él, tartja fönt az állami szolgáltatásokat mit állampolgárainak nyújt... Oskolát, egészségügyet, utakat épít, nyugdíjat ad....stb. Tisztességes tudatos pógár kereskedő szolgáltató gyártó...stb... fizesse meg az államnak...ami ugyi MI vagyunk...ami államnak .....ami ugyi MI vagyunk...ami nekije jár. Aaaa Télapus is fizessen ááám... Meg a Jézuska is áááám...... Meg a politikus is áááám!...Meg politikus haverja hűbérese család tagja is áááám!...Meg az adó és áfa csaló mindennemű szarházi is áááám! ...Meg az a NAV legalább ilyen vehemenciával hajtsa ám be a mintegy ÖTEZER MILLIÁRDNYI adó kintlévőséget elcsalt elhazudott adótartozásokat is ááááám! ...Meg legalább ilyen rafkósan vizsgálódjon ám a rogán papagáj toncsi, hülegyerek sérós nyikhaj szijjártó petya, meg a olajszőke pintér sanya, meg a orbán viki sajátlábon...de inkább a miénken álló kicsiny lánkája és életének párja, meg a felcsuti géniusz gázszerelő mészáros lőrinc, meg az összes orbán talpnyaló hűbéres számlái vagyonkája környékin is ááááám!
Addig pedig míg ezt nem így teszik?..má mint a NAV.... Addig menjenek a kellemetes büdös bánatos picsába!
További jobb reggeleket, szebb napokat, tisztességes nav-ot, tisztességes adómorált, tisztességes vezetőket, kemény gerincet, szilárd elveket, tudatosságot kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!