2015/12/17

Megint megszólalt nő ügyileg két ostoba. ...és forrt az internet ide oda.

Az összes tököm tele ezzel a kövér bunkó lászlóval meg ezzel az ákos nevű ostoba öntelt dalnokkal, DE!... Látom még sokaknak van némi értelmezési problémája. Sajnos sok nő van köztük. Ám legyen...Ha egyes nők magukról ezzel a véleménnyel vannak, ennyire tartják magukat. Valaki tulajdonának, ha ti egyesek "valakinek" szültök gyereket mert ez a ti női principiumotok és nem az életért önmagáért a gyermekért mert Anyák akartok lenni szabad elhatározásotokból. Ha ti egyesek úgy gondoljátok kevesebbet értek mint bárki más ember gyereke ezen a földön. Ha ti egyesek úgy gondoljátok nőnek az a legnagyobb dicsőség ha szül és szül és szül mert ez várja az idióta kormány meg ilyen ákos féle idióták.... Ám legyen. De akkor Ti egyesek nyista nyekergés hiszti ám ha CSAK ennyire is tartanak majd titeket!... De nincs ááám! Akkor ne tessék ám hisztizni bárki...ha libsi férfi tart majd titeket CSAK ennyinek mint ez a két ...illetve több ostoba. Szóval ha egy átlag pasi mond ilyeneket rólatok nektek, avagy a TI lányaitokat kezeli majd így egy gyökér suttyó és nem az "imádott sztár dalnok" a ti imádott "sztárocskátok példáját követve. ..na akkor is csönd áám és nincs háborgás ááám! Mert mondjátok ti egyesek..."jajj minő gyalázat! Báncsák ákoskát az imádott sztárt ezek a mocskos libsikomcsiidegenszívű izék e..." Csakhogy ákos nem egy egyszerű "dalnok sztár ám"..."Lentebb majd kifejtem...) "TE TI egyesek nők!... Nyista karrier, nyista szoli meg divatos ruci meg egyenjogúság meg jogsi meg kocsi meg...meg semmi... A szülőszobába a konyhába nem köllenek ám ezen hívságok libsi kórságok. Esetleeeg... Ha az uratok úgy óhajtja..., vasárnap délután szép ruci smink és beállhattok uratok mellé mint egy kirakati bábú díszletnek. "
Ezért összeszedve újra ide teszem hozzászólásomat pár nappal ezelőttről. Talán segít értelmezni, érteni nehányaknak. Mert végettem rajongjon bárki bármelyik dalnokért, de azért értelmezni az dalnokok száján felböfögött faszságokat nem árt ám meg.
..és akkor ...
Te ezt szeretnéd a lányodnak? Szülőgépnek? Tulajdonnak ékszernek díszletnek valaki mellé? "Gyereket szüljön VALAKINEK".. Ezt? Nem önmagának az életnek a jövőnek szültök? ...valakinek? Azért hogy az ilyen ákos meg kövér bunkó laci féle sötét ostoba büszke papus és apa lehessen? Nem de egy Nő szabadon dönthessen a saját akaratából Ő mit tart a saját önmegvalósításának? Egy gyermek születése két független önálló egyéniség egy Nő és egy Férfi önálló szabad és FELELŐS döntése kell legyen. Nem ám ilyen sötét ostoba hímsoviniszta gyökerek rémálma. Persze hogy az lenne a szép világ ha mi férfiak annyit keresnénk hogy nektek Nőknek csak az legyen a dolgotok hogy gyermekeket neveljetek, háztartás és várni a férfit haza. Ja hogy a Nők ez ellen lázadtak századokon át? Mert tán egyen jogú és rangú Embernek tekintették önmagukat? ...és jogosan ugye. Had döntse már el minden szabad független Ember így a Nő is, mit tart a saját önmegvalósításának. Nehogy már ilyen kövér és ákos szerű sötét ostobák döntsék el. Én nem így képzelem el sem a fiaim, sem a menyeim jövőjét. Na nááá szeretnék majd onokázni, na de ez had legyen a gyermekeink szabad FELELŐS döntése.
Ez az ostoba ákos a fidesz egyik biodíszlete, "sztár". Amit a hozzá hasonlók mondanak, annak súlya van bármennyire is nem tetszik sokunknak. Követendő példának tekintik sajnos sokan...mert ugyi A! "sztár" a fidesz a jelenlegi kormány egyik illusztris támogatója mondta... Épp ezért a hozzá hasonlóknak igen figyelniük kellene arra mikor mit és hogyan böfögnek ki az etetőjükön. Ha nem az lenne mint előbb írtam, CSAK egy férfi a sok közül, akkor is himsoviniszta öntelt bunkónak tartanám én férfi léttemre is, nanááá a Nők pedig mégnagyobb joggal. Én nem ilyen ostobákat szánnék a lányomnak aki így vélekedik a női nemről. Sk. belezném ki ha ilyen vőjelöltem vóna. Mást mondok... a saját fiaimat sk törölném képen ha ilyen véleménnyel lennének a menyeimről. Viccelődés gyanánt családi haveri körben elmegy... Tőlünk eccerű emberektől, de nem egy politikustól aki az ország egyik fő közjogi halljakendje avagy egy "sztártól" nyilvánosan nyilatkozat gyanánt.
Még mindig nem érted? Egyszer rég egy ember...nek nevezett barom azt mondta..."A fehér ember felsőbb rendű..." aztán egyre többen mondták. Ideológiát is gyártottak hozzá. Ugye tudjuk mi lett a vége? Ha én mondtam volna amit ez a két sötét bunkó, legfeljebb páran leidiótáztatok volna. DE!...nem én mondtam, hanem egy ország egyik vezető politikusa és egy "sztár" közszereplő akire ezrek figyelnek. Ha majd egyre többen mondják..Mondvááán..Hiszen kövér laca meg az ákos is ezt mondták... aztán ideológia végül törvény lesz? Akkor mit mondasz majd? Akkor már sírhattok. Nekem mindegy hogy melyik politikai oldal izékéje mond ilyen sületlen sötét bunkóságot. A bunkóság az bunkóság. Politika szintjén pedig veszélyes bunkóság.
...és a végére mégvalami... Mondák egyes gyökerek..."ez megint a libsik túl lihegése balhéja csak... Na te gyökér libsiző!... Ha a liberálisok nem találták volna ki, nem lenne egyenjogúság, vallás szabadság, nem dönthetnél szabadon a saját életedről sorsodról, még mindig szigorú vallási...keresztény...erkölcsi szabályok szerint lennél kénytelen élni....és még sok sok emberi szabadságjog... Érted te idióta gyökér? Én Kulcsár Lajos István férfi léttemre kikérem magunknak a Nőknek az ilyen ostoba gyökér megnyilatkozásokat A! Nőkről..., mint tette ezt ez ákos nevű ostoba himsoviniszta, akkor én most ugyi libsi vagyok. Tudod gyökérkém...Ám legyek az...Vállalom büszkén. Inkább mint ilyen himsoviniszta ostoba mint ez a kövér bunkó lászló, meg az ákos nevű ostoba dalnok, meg jópár haverja ott a fidesz-kdnp maffia országgyűlési székeiben.


Előzmény:

Megszólalt Nő ügyileg két ostoba. Előbb kövér bunkó lászló a Magyar országgyűlés elnöke fidesz-kdnp naaagy politikus nyögte ki a fidesz kongresszuson... ""Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk. "

Majd a másik ostoba az ákos nevű dalnok böfögött az echo tv-ban emigyen: ""- A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak. Én így érzem.
- Nem az a dolguk?
- Nem az a dolguk.
- Mi a dolguk a nőknek?
- Hát, mondjuk a női princípiumot beteljesíteni, nem? Hogy mondjuk valakihez tartozni. Valakinek gyereket szülni.”


Nanááá sokaknál kiverték a biztosítékot. Lett belőle cirkusz de rendesen. Kapott mindkettő hideget meleget. Egyesek védték a kretént, mások fekete agyagba döngölték. Végül ákos szponzora a Telekom is szerződést bontott, merthogy ákos eme megnyilatkozása nem egyeztethető össze az ő értékrendjükkel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!