2015/05/19

Má megint Tuareg aki DK barátból lett DK ellenség.

http://tuaregblog.blogspot.hu/2015/05/felpofozasra-iteltettunk.html

Az első napokban ott voltam velük a Kossuth téren. Hittem benne... Figyeltem csendben, aztán eltettem magamba a tapasztalatokat. Valami nem volt "tiszta". Aztán figyeltem tovább. Láttam hogy az első tapasztalataim tisztulnak a kép is tisztult. Bejöttek sorba az első megérzéseim. Láttam minek indult és tapasztaltam mivé vált. Volt mikor még a DK mint Barát szerepelt Tuareg táborába. Ugye..., nem volt véletlen ám. Egyrészt mert a "tábor" nagyobb részét a DK-sok illetve DK szimpatizánsok adták. Másodszor pedig akkor még Tuareg bízott a DK-tól kapható..általa várt?...funkcióban. Mára azért csak kibukott az igazi arca. lmp 2. Azt azért megsúgom Tuaregnek!- Ez a csoport NEM az amire célozgat a blogjában. Nem tartozunk a "23 ismert DK-kötődésű csoport..." -ba, sem pedig abba a "19"-be amelyikből kivan tiltva Tuareg és szimpatizánsai. Csupán nekünk vannak "elveink" és ehhez tartjuk magunkat... Azaz NINCS korlátlan erőszakos nyomulás senkinek! Csakis a tisztességes kölcsönösség alapján. Mégvalami,- Tuareg és hívei igencsak magukba nézhetnének a blogjába leírt másokat mocskoló vádoló megjegyzését illetően miszerint -...Idézet a blogjából: " 19-ből vannak kitiltva aktuális tartalmuktól függetlenül a cikkeim, és azonnal kidobálva mindenki, akinél csak a gyanúja fölmerül, hogy esetleg az OGYM-mel, vagy a NAP-pal szimpatizálna. És mindezt azért, mert közben ugyanezeken a helyeken megy a személyem, meg a hozzám kötödő emberek és szervezetek kritikátlan mocskolása, " Ki is kezdte Tuareg? ...Kidobált ki és vagy törölt mindenkit aki nem értett egyet, más véleménye volt, kritikát merészelt megfogalmazni, nem bólogatott szorgalmasan? Ki is kezdte mindenki mocskolását aki nem volt hajlandó Tuareg zenéje naaagy "stratégiai" tervei szerint játszani? Ki is fenyegetett mindenkit bírósággal aki kritikát mert megfogalmazni? Láttuk ám jónehányan honnan miért hogyan jutott Tuareg a DK szimpatizánsságtól a DK mocskolásáig. Jáj arany barátaim... Má megen egy formáció amelyik "hirtelen" rádöbben, neki is a DK-hoz viszonyítva köll meghatároznia önmagát? Ejjnye kérem! Jaa..nincs ellenség a másik oldalon...ugye.

Mi is volt Tuareg naaagy "Stratégiája"? ...merthogy Tuareg kedvence ez a "játék" miszerint Ő "stratégiai terveket dolgoz ki... "
-Fantasztikus "stratégiai terveivel", néhány eleresztett "belső" információval az ellenfélről ( ezek olyan pletyi szintű igen jól hangzó nagyon belsőnek nagyon bizalmasnak tűnő jól értesültséget a mindent tudást "bizonyító" infók ) beetetni az odatévedő akkor még az OGYM-ben hívő emberekből minél többet. Rajongó tábort, Fanatikus híveket alkotni belőlük. Saját magát okosnak nagy stratégának nagy harcosnak aztán mártírnak feltüntetni, ebben a szerepben tetszelegni. Naponta minima egy blog persze felépítve szépen "stratégiailag". A hívein rajongótáborán keresztül Nyomulni mindenhová erőszakosan. Rátelepedni mindenre amire csak lehet. Uralni a netet a Facebookos demokrata csoportokat. Minden tüntetést azok szervezőit "rábeszélni" hogy csatlakozzanak Ő hozzá... Persze csakis elviekben gondolta ő ezt így... Ne má a gyakorlatba is, mert akkor Tuareg stratégiája borul... Neki az kellett a valóságban miszerint NE csatlakozzanak és így megint Mártír lehet ő a nagy stratéga akit "kiközösítenek, elnyomnak..." mert ...indoka mindig volt. Így naná ő lehet a mártír fekete bárány a mindenek tudója aki a megváltó a naagy megnemértett.
Persze...a valódi stratégia egy saját párt gründolása volt. Tuareg a naaagy stratéga a megnemértett a mindenki által kiközösített  a demokratikus ellenzék feketebáránya, ő aki mindenki másnál különb megváltóbb igazabb pártja.....
Hoppááá...Fogorvos léttére "eljátszotta" ő a szegényt is a nyomorgót az adományokra szorulót.

Ez az ember lenne az igaz demokrata a naaagy megváltó?... Ugyan!
Ui. -Vitázni, eszmét cserélni kell és lehet. Egyetérteni és egyet nem érteni lehet. Érveket tisztességesen Emberhez demokratához méltón kifejteni kell és lehet. Erőszakosan nyomulni, bomlasztani a demokraták közt ellenségeskedést gyűlölködést szítani bűn. Minden pártban, szerveződésben, közösségben vannak fanatikus hívek, elvtelen rajongók, a vezetőt minden kritika feltétel nélkül istenítő fanatikus hódolók. Hol több, hol kevesebb. Az ilyen "rajongók" egyik közösségnek sem tesznek jót, sőt inkább ártanak. Nem rajongótáborokra, fanatikus elvtelen erőszakos hívekre, nem a vezetőket istenítő imádó rajongókra a vezetők utasításait föltétlenül végrehajtókra van szüksége a Demokráciának. Szükség van az önállóan, akár kritikusan gondolkodó, elvekkel élő, érvelni vitázni tudó Tudatos Emberekre. Szoktam mondani és le is írtam már, - A Politikus nem imádni való sztár, nem Isten, nem az egyetlen az igaz megváltó a minden igazságok tudója! A Politikus a NÉP alkalmazottja a közösség Választott vezetője. ...esetleg, ...ha a Nép alkalmasnak ítéli és amíg alkalmasnak ítéli.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!