2015/05/27

Értelmiségi elit. ...ezek? Jesszus borogass!

Reggel hajnalba olvasgatva jutott eszembe. Azt mondjáááák egyes tudorok ha a Magyar oktatásról vagyon szó, -a Magyar oktatás világszínvonalú. Na ja. A "mindent tudás" alapú Magyar oktatás. Akkor nm értem. Négy év gimnázijjum a naaagy elit gimnázijjumokba sok nagy tudor tanártul okosodva kifacsarva mint citrom a limcsibe érettségire az a büdös kölök. Aztán négy öt év egyetem sok öntelt magától eltelt proftól okosodva a kölke. Végül diplomát kap az istennek báránya. Na most amit qrvára nem értek. Agyon okosított nagyon diplomás értelmiségi magát elitnek tartó suttyó hogyan a bánatos Istenbe kerül a parlamentbe. Szóval akkor hogyan lehet nekünk ilyen sok állítólag világszínvonalú sok oskola sok hüdeokos tanárjátul okosodott tapló gyökér idióta tolvaj értelmiségi politikai elitünk? Komolyan mondom...izzé...írom... Szégyen gyalázat hogy ilyen világszínvonalú oskolák egyetemek hűdeokosságos tanárjai profjai okosítása ellenére ilyen gyalázatos értelmiségi elitünk van. Tisztelet a kivételnek. Ott ül a parlamentbe és dönt a MI sorsunkról ez a szégyellni való hányadék diplomás értelmiség. Mondtam én mindig... Diplomával nem adnak észt, tehetséget, intelligenciát, CSAK szakmát.
Pár éve itt a frászbukon terjed egy írás, én is írtam ról, -"Pedagógus vagy é vagy Tanító?" ...volt a kérdés. Meggyőződésem, a pedagógus hivatás mára, sőt az utóbbi évtizedekre presztízs szakma lett. A tehetségtelen alkalmatlan suttyó elmegy "pedagógusnak" csak azért mert az olyan hűűű de izé frankó, mert ő "pedagógus". Közbe totál alkalmatlan, tehetségtelen. Birkát nem bíznék rájuk. Mert hát lehet jó fizikus, irodalmár, matematikus, na de tehetségtelen alkalmatlan Tanítónak. Pedagógus és NEM Tanító. Aztán a többi? Talán jó mérnök fizikus építész ...bármi, de emberileg egy rakás szar. Az egyetemek profjai a saját nagyságuktól önmaguktól eltelt gyöpös a szakmájukba belegyöpösödött izék. A diákot nem partnerként kezelik, hanem azt képzelik az egy szükséges rossz az ő bosszantásukra az ő agymenéseik kiélésére oda dobott valamik. Persze itt is áll, -Tisztelet a kevés kivételnek. Nem értelmiséget képeznek, nem önálló gondolkodó egyéniségeket képeznek tanítanak, hanem kocka szöglet szakmai robotokat. Méghogy "mindent tudás" alapú oktatás? Tele darálják a büdös kölök agyát mindenféle szükségtelen szarral, aztán kész is az emberi agyi káosz. Emberséget, tisztességes gondolkodást nem. Minek az?

Biz Isten agyam forr mikor egy épp lebukott politikuson mittomén milyen hivatalnokon a oskolai bizonyítványa diplomája érettségije..( mire érett??? ) mindenféle cifra rangját címét kérik számon. Mééé nem a tehetségét az emberségét az alkalmasságáááát????

Mondom én! - Te Isten barma nagyon diplomás hűde okos öntelt értelmiségi! -Nekem ne mutogasd a sok cifra diplomádat! Az semmit nem bizonyít, csak egyet...elvégeztél egy oskolát van egy szakmád. A Tehetségedet az Emberségedet az Alkalmasságodat a Tisztességedet az IQ-dat mutogasd ecsém!


Dédnagyapám szokta volt mondani... bölcs Ember vót a nagyapám... "Cifra papírokkal, tarka bizonyítványokkal még nem javítottak meg, nem építettek, nem csináltak meg semmit, de tehetséggel szorgalommal bármit."

Na akkó mostmár elárulom kifakadásom okát is. Olvastam ennek a szarabbik jobbikos embernek nem nevezném féregnek a novák előd nevű agyilag gyökérnek a Saul fiai filmmel kapcsolatos böfögését. ...és ez a suttyó gerinctelen IQ minusz 50-es izé értelmiséginek vallja magát, diplomás suttyó. Ez a gerinctelenek osztályába tartozó féreg valamikor valahol valaki naaagy profoktól diplomát kapott. ..ééés...ott ül vigyorogva öntelten a parlamentbe és dönt a MI s gyermekeink sorsáról.
jaa...és még sok...túl sok hozzáhasonló magát értelmiséginek tartó diplomás izéke.

Na jóvanna! mondtam...izzé írtam fentebb. Vannak és tisztelet nekik , kivételek. Itt van pl. ez a másik diplomás förmedvény e ez a dajcs tomka ugyi. Na osztán? sikerrel diplomát szerzett tíz év után mert várta a miniszteri bárson szék ugyi. Ja! Addig nem ért rá, lefoglalta a sooook politikai teendője szegént. ééés?.. okosabb tehetségesebb alkalmasabb lett tüle? NEM! Attól még épp olyan idióta kőbunkó mint előtte.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!