2015/03/18

A Múlt elkezdődött. - fidelitas = besúgóhálózat.

A Blog tulajdonosának megjegyzése: A fidesz ifjú titánjai a jövő. orbán viktor ifjúgárdája?...fidesz III/III ügyosztály ügynök építő hálózat tartó tisztjei? ...A múlt elkezdődött. ..........
http://propeller.hu/itthon/3077707-provokatorfigyeles-ez-uj-fidelitas-elso-feladata

A Fidelitas "provokátorfigyelő" csapatot alakít – közölte a Fidesz ifjúsági társszervezetének elnöke szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.
"Nem szeretnénk, ha a baloldal hétvégihez hasonló húzásaiból hagyomány lenne" – mondta Böröcz László, utalva a március 15-i állami ünnepségen történtekre. "Provokátorfigyelő" csapatuk megalakítását azzal indokolta: "mindenkinek joga van tudni, kik azok a baloldali provokátorok, akik szét akarják verni" mások rendezvényét.
A Fidelitas vezetője arra kért mindenkit, "aki provokátorokat ismer fel", küldje el nevüket, képüket a provokatorfigyelo@fidelitas.hu címre, ők pedig közzéteszik. Böröcz László ezt "tudásbővítő, ismeretterjesztő" szolgáltatásnak nevezte.
Koncz Zsófia, a Fidelitas országos alelnöke is arról beszélt, hogy vasárnap a március 15-i állami megemlékezésen provokátorok jelentek meg, "civilnek állították magukat, de valójában szélsőséges, baloldali pártaktivisták voltak". Szavai szerint ezek az emberek "ordibálásukkal, sőt tettlegességig fajuló agresszivitásukkal" több tízezer család békés ünnepét akarták tönkretenni. Ez a viselkedés méltatlan az ünnephez és a magukat normálisnak tartó baloldali pártokhoz is – fogalmazott.

Böröcz László, a Fidelitas hétvégén megválasztott elnöke szerdán sajtótájékoztatón közölte, hogy "provokátorfigyelő" csapatot alakítanak, mert "mindenkinek joga van tudni, kik azok a baloldali provokátorok, akik szét akarják verni" mások rendezvényét. Egyúttal arra kért mindenkit, "aki provokátorokat ismer fel", hogy küldje el nekik a nevüket, képüket. A Fidesz ifjúsági társszervezetének bejelentését több ellenzéki szervezet is bírálta.
A DK felszólította a Fideszt, hogy álljon el "diktatórikus tervétől", és tegyen le a gyülekezési jogukkal élők "állampárti megfigyelésétől", megfélemlítésétől. Az Együtt és a PM ifjúsági szervezete, valamint a DK is bírálta a Fidelitas által szerdán bejelentett "provokátorfigyelést", követelve annak leállítását. Az Y-GEN Egyesület és az Együtt társult ifjúsági szervezete már ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a "provokátorfigyelő" csapat tevékenységével összefüggésben személyes adattal való visszaélés bűncselekmény kísérletének alapos gyanúja miatt. Feljelentést tesz a PM ifjúsági tagozata, a ZöldFront is a Fidelitas ellen és azonnali lemondásra szólítja fel Böröcz Lászlót – derül ki a párt szerdai, MTI-hez eljuttatott sajtómeghívójából.
Az Y-GEN az MTI-nek küldött közleményében azt írta: jogi álláspontjuk szerint a Fidelitas által meghirdetett "provokátorfigyelő" csapat tervezett tevékenysége nem csak felháborító és a magyar történelem legsötétebb korszakait idézi, hanem törvénysértő is. Felszólították ezért a Fidelitast, tartsa magát a törvényes működéshez.
Vadai Ágnes, a DK színeiben politizáló független országgyűlési képviselő közleményben írta: "a Fidesz-jugend hathatós segítséget nyújt a kormánypárt saját ÁVH-jának felállításához azzal, hogy megrendelésre talál majd – természetesen baloldali – provokátorokat". A putyini hatalomgyakorlás ezzel új szintre lépett – fogalmazott a politikus.
A Blog tulajdonosának megjegyzése: Nem mintha eredménye is lenne majd. Jön polt péter főügyész haver orbán csicska, aztán jóól lesöpri oszt annyi.
SEGÍTÜNK A FIDELITAS-NAK: ITT A TOP 10 BALOLDALI PROVOKÁTOR!
A Fidesz ifjúsági szervezete (nem az, amelynek vezetőjét hamis euróval való kereskedés miatt lecsukták, hanem a másik), a Fidelitas Provokátorfigyelőt indít, mert „mindenkinek joga van tudni, kik azok a baloldali provokátorok akik szét akarják verni” mások rendezvényét. A Fidelitas vezetője arra kért mindenkit, „aki provokátorokat ismer fel”, küldje el nevüket, képüket a provokatorfigyelo@fidelitas.hu címre, ők pedig közzéteszik. Böröcz László ezt „tudásbővítő, ismeretterjesztő” szolgáltatásnak nevezte.

Mi segítünk a Fidelistanak! Össze is szedtük a tíz legfontosabb embert, aki provokálja a baloldaliakat, aki baloldali provokátor. A mi listánkon nem olyanok vannak, akik rendezvényeket vernek szét, hanem egyenesen olyanok, akik az országot teszik élhetetlenné, és ezzel tüzelik a baloldali szavazókat. Természetesen ezt a cikket el is küldjük a Fidelistasnak, hogy közzétehessék.
10. Kocsis Máté
Sajnos Kocsis mostanában kevesebbet provokál. Pedig még emlékszünk arra, amikor a gyerekeinket drogtesztre küldte volna, vagy amikor egyszerűen betiltotta a hajléktalanságot. Kocsis szereti a nyolcadik kerületi civil szervezeteket is provokálni, majd betiltani. A Fidesz kommunikációs igazgatója a baloldali szavazók egyik fő provokátora.
9. Polt Péter
Polt Péter azzal bőszíti az ellenzéki szavazókat, hogy 2010, újbóli legfőbb ügyészi kinevezése óta egyetlen egy vizsgálat se indult korrupciós ügyben kormánypárti politikus ellen. Hiába szivárgott ki hangfelvétel a trafikmutyiról, vannak bizonyítékok a földmutyiról, és az V. kerületi ingatlanmaffia ügyében. Polt rendíthetetlen. Viszont miután az Átlátszó megírta, hogy 0, azaz 0 ügy indult Fideszes politikus ellen, vizsgálatot indított. Saját maga (aki egyébként a 90-es években maga is a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje volt) vizsgálja ki, hogy a saját ügyészsége, miért nem lép fel Fideszes politikusok ellen.
8. Áder János
A köztársasági elnök olyan zseniális mondatokkal bőszíti fel az ellenzéki szavazókat, mint például, hogy azért kell az áramár-kalkulációt, a hatástanulmányokat titkosítani 30 évre Paks kapcsán, mert egy atomerőmű nem bicikli tároló. De attól is szívesen utcára megy bárki, amikor a magát zöldnek nevező elnök fenntarthatósági ügynökséget akar létrehozni, miközben a kormány teljesen szétveri az összes zöldhatóságot.
7. Balog Zoltán
Az Emberi Erőforrások lelkésze azzal vívta ki a baloldali választók haragját, hogy miután a bíróság kimondta, hogy a balogi „szeretetteljes felzárkóztatás” is a szegregáció, ezért törvényellenes, jó fideszes szokás szerint a református lelkész törvénybe iktatta a szegregáció megengedhetőségét, vagyis az egész társadalom jövőjét ellehetetlenítő iskolai elkülönítés lehetőségét. De miniszterként ő hagyta helyben a korábbi oktatási ámokfutásokat is, amelynek következtében szétverték a közoktatást és a felsőoktatást. Ő aztán igazán provokálja a baloldaliakat.
6. Vida Ildikó
Vida Ildikó nem csak tolmács kérésével provokál. A NAV vezetője, akit még úgy se rúgnak ki, hogy köztudottan Simicska embere, miután kitiltották korrupciós ügyei miatt az USA-ból, saját maga ellen indított vizsgálatot, és csodák-csodája, nem talált semmit. Pedig bizonyítékok vannak, amiket nemrégiben nagyrészt az ÁSZ is igazolt, hogy a NAV szemet huny ÁFA-csalások fölött. Ameddig Vida Ildikó nem mond le, a baloldali szavazók provokálva lesznek.
5. Az M1 új stábja
80 milliárd forintot kap az államtól a közmédia arra, hogy legyártson egy teljesen vállalhatatlan hírtévét. Majd azt hazudják, hogy mindenki őket nézik, amikor a kutya se kapcsol oda. Hazudnak, manipulálnak, önhittek, cinikusak és még bénák is. Mindezt kétszer annyi pénzből, mint az Országos Mentőszolgálat éves büdzséje. Amikor egy baloldali odakapcsol vagy hall róluk, provokálva lesz.
4. Matolcsy György
Az MNB elnöke most éppen azzal provokál, hogy arra az emberre bízza a brókerbotrány kivizsgálását, aki maga írta alá a Quaestor kötvénykibocsátását. De 2 és fél éve, mióta Matolcsy beült a trónjára és a PSZÁF-et beolvasztották, Matolcsy és csapta semmit nem tett az emberek pénzügyi biztonságáért, ellenben százmilliárdokat költ magánegyetemre, festményekre, luxuskiadásokra. Mi a felelőtlenség és az MNB urizálása, ha nem provokáció?
3. Lázár János
Lázár János tíz éves fia 70 milliós új házba költözhetett. Az ingatlan családi összefogással sikerült megvásárolniuk. A főminiszter – aki szerint mindenki annyit ér, amennyije van – a fő civilbaszogató, nekiment a médiának is, kirúgatta az Origo főszerkesztőjét, amikor arról írtak cikket, hogy merre utazgatott közpénzen, összefoglalva elüt mindenkit, aki az útjába kerül. Bár mostanában keveset van szem előtt, ő az egyike a három embernek aki eljutott arra szintre, hogyha meglátja a baloldali választópolgár, sikítófrászt kap.
2. Rogán Antal
Az V. kerületi ingatlanbotrány fő alakja, a megélhetési bevándorlózás, a kisemberezés nagy alakja, a Fidesz kommunikációjának nagyágyúja, a lakásnövesztés mestere. Na, ő az, aki tényleg fel tudja tekerni bármilyen baloldali választó vérnyomását 200/180-ra!
1. Orbán Viktor
A miniszterelnök, aki most is, miközben több tízezre keresik a Quaestorban elveszett pénzüket, arról beszél, hogy meg kell menteni a Győr focicsapatát. Ez az ember a saját falujába húzott fel egy óriási stadiont és vagy 5 focipályát. Mindeközben feudális állapotokat hoz létre a rászorulók közmunkára kényszerítésével, a munkaalapú társadalom értelmetlen víziójának megvalósításával. Az illiberális demokrácia jegyében mohón teszi rá minden közhivatalra a kezét, hiszen a fékek és ellensúlyok csak a gyengék béklyói (és nem, mint egyesek hiszik, a jól működő társadalmak elengedhetetlen alkatrészei). A nemzeti nagyvállalkozóknak, vagyis saját családjának és barátainak valahogy olyan sok pályázati és állami pénz jut, hogy sikeresen bekerültünk az Unió 3 legkorruptabb állama közé. A keleti nyitás remek tervével lényegében kicsinálta a magyar külpolitikát, pár éve tartott szenvedélyes beszéde az orosz befolyás veszélyéről, vállalhatatlanságáról – nem mellesleg puccsról – ugyanúgy hullanak vissza a fejére, mint a fülkeforradalom, amit nem mondtunk. Ő és kormánya mára jól láthatóan teljesen dilettáns politikát visz. Ő régi motoros a baloldali választók provokálásában, de idén ért csak a csúcsra!
Gyanúnk szerint egyébként ezek az emberek nem csak a baloldali szavazókat, hanem minden magyar embert provokálnak. Reméljük a Fidelitas elnöksége elégedett lesz a munkánkkal!
JámborAndrás
A Blog tulajdonosának megjegyzése: Ezennel feljelentem önmagamat mint az orbán maffiára hűbéres talpnyaló rendszerre fokozottan veszélyes elemet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!