2024/02/16

"az ország egyik legtisztességesebb embere" novák katalin lenne?

 Azt írja ez a nemzethy hűdekeresztény izé hogy....

"Vasarnap.hu
Hirdetés · Finanszírozó: Vasarnap.hu ·
Az egész ügy, egyre jobban az ország egyik legtisztességesebb emberének lemondatása felé haladt, és meg is történt. Novák Katalin kegyelmet adott egy olyan ügy vádlottjának, amibe bele lehetett kötni, és megtették, azonnal lecsaptak rá. Ki más, mint a jobboldal ellenségei, az örök vesztes balliberális oldal könyörtelen támadást indított ellene, aztán már ez sem volt elég, a másik ragyogó jobboldali személyiség, a másik nő, Varga Judit ellen is."
Én válaszoltam nekik, -
Lajos István Kulcsár Luis
Nemzethy keresztényéknél a pedifilia bocsánatos bűn ugyebár. Tudjuk! Nem hiába követ el minden mocskot a naaagy keresztény egyház is a pedofil csuhásai védelmében. Aki írni, beszélni mer a naaagy keresztény csuhások ilyen ügyeiről, azok ellen minden mocskot elkövetnek focialista orbánisztán haszonleső csuhásai. Perintfalvi Rita teológus könyvet írt az áldozataikról ....és mit kapott? ...az helyett hogy az egyház kivizsgálta volna az ügyeket a GYEREKEK ellen elkövetett mocskokat és méltó büntetést kaptak volna a mocskos bűnösök, Ritát akarták tönkretenni. A kendtek által "az ország egyik legtisztességesebb emberének" nevezett ember novák katalin a másik "ragyogó jobboldali személyiség" varga judit nernaccsága közreműködésével ééééés egy keresztény csuhás egy püspök volt miniszter balog zoltán közbenjárására egy mocskos pedofil bűnöző segítőjének adtak kegyelmet és engedték újra emberek...gyerekek...közelébe. Sőt! ... balog a naaagy keresztény még ki is tüntette a fattyú pedofilt.
Egyéberánt "az ország egyik legtisztességesebb emberének" és a "ragyogó jobboldali személyiség" semmi mások mint egy mocskos tróger hatalom mániás hazudozó tolvaj csicskái voltak. Kiszolgálták a mocskos tróger orbán mocskos tróger rendszerét. Olvassák és nézzék meg kendtek Magyar Péternek a "ragyogó jobboldali személyiség"-nek a volt férjének a nyilatkozatait, aztán rágódjanak el azon, milyen mocskot szolgálnak kendtek és a magyar naaagy keresztény csuhások! ....akik Jézus helyett egy trógert na meg a KÖZPÉNZ milliárdokat választották uruknak. Na rágódjanak kendtek naaagy nemzethy keresztények! 😃 Jézus meg pörög a kereszten....és öklendezik kendtektől. ....



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!