2024/02/12

Az orbán rendszer teljes mocska... varga judit volt férje nyilatkozatai.

 Elolvastam varga judit volt férjének Magyar Péter mindkét írását amiket a volt felesége lemondása után írt. Megnéztem a Partizán-nak adott interjúját is. .... az interjún még rágódom... DE! Annyi már biztos számomra, hogy azért NE CSINÁLJON áldozati bárányt a volt feleségéből! varga judit nem áldozati bárány és nem a megtestesült ártatlanság. Bűnös ő épp úgy, ahogy az orbán rendszer valamennyi haszonélvezője, orbán valamennyi csicskája, talpnyalója, hűbérese. A mocskos orbán rendszer haszonélvezői, segítői ők mindannyian. Hiába akar Magyar Péter minden bűnt az egyébként valóban tróger rogán tónira tolni! ... Nem rogán tóni itt a fő és egyetlen bűnös, hanem a főbűnös orbán és bűnös mind aki részese, résztvevője, közreműködője a mocskos rendszerének.

NEM rogán propaganda stábja csinálta, csinálja a bűnöket, hanem rogán és stábja "csak" propagálja az orbán rendszert.
varga judit mint miniszter BŰNÖS a rendszer működtetésében! Bűnös a PEGAZUS ügyben, bűnös a völner/shadl ügyben, BŰNÖS az egész rendszerben!
Bár Magyar Péter leírja, elmondja, hogy sok minden nem tetszett neki az orbán rendszerben és ezeket meg is beszélgették a barátaival.... Igen? ...és mit tettek ellene? SEMMIT!... szolgálták tovább. Ha nekem nem tetszik egy rendszer, vagy annak egyes elemei, akkor igyekszem tenni azért hogy megváltoztassam, mindent elkövetek ami erőmből, lehetőségeimből telik. Ha nem tudok változtatni, mert kevés vagyok hozzá?... akkor kilépek, ott hagyom, ahogy tettem ezt már párszor.
Nem...ők nem tettek ellene semmit, sőt!... szolgálták tovább és élvezték hasznát. Na ezért nem hiszek most Magyar Péternek! Nem áldozat az ő volt felesége, hanem bűnös! ... ahogy a nemzeth katinkája IS bűnös és nem áldozat. Nem 2010-ben naívaként kerültek be az orbán rendszerbe, hanem mint mondja, kezdetektől részesei voltak már a kiépítésének IS. 2010-től pedig már nyílvánvalóan látniuk kellett mi épül gőzerővel és a volt neje varga judit így vállalt szerepet a már kiépült mocskos rendszerben. Évekig ott bájvigyorgott a "kedves vezető" mellett, közben fotómodellkedett és tolta a képünkbe a hazugságait Brüsszelről a mocskos rendszerükről....ahogy Magyar Péter mondta... a naaagy "polgári oldalról".
Magyar Péter most sem említi főbűnösként orbánt a rendszer fő elemét a fejét, hanem tolja a bűnt rogánra.
Pedig a főbűnös itt orbán viktor! ....orbán rendszerében MINDENKI CSAK egy használati tárgy, egy kapcarongy, ami ha elhasználódott, orbán eldobja....és ennyi. ...az volt novák katalin, az volt varga judit, az rogán tóni és azok mindannyian, miniszterek, államtitkárok, talpnyalók, propagandisták, csicskák.....oligarchák... polgármesterek, képviselők.... mind!
A kapcarongyok pedig élvezik, hogy egy nemzethy keresztény cukormázzal bevont, egyébként mocskos csizmába gyömöszölték őket. ...még a cukormázuk is hamis, hazug....

Magyar Péter facebook nyilatkozatai:

"Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba, miközben gondolkodás nélkül feláldozzák azokat, akik ellentétben velük, soha nem a saját anyagi érdekeikért, hanem a hazájuk érdekében és a honfitársaikért dolgoztak."
Írta varga judit exférje a volt neje lemondását követően, majd ő is lemondott minden állami funkciójáról.
„Hiszem, hogy Magyarország nem a Rogán Antalok, nem az oligarchák és még csak nem is pár befolyásos család országa” – írta Magyar Péter.
Facebook-posztjában azt írta: „Sokáig hittem egy ideában, a nemzeti, szuverén, polgári Magyarországban és sok évig próbáltam a magam szerény eszközeivel hozzájárulni ahhoz, hogy ez megvalósuljon. De az utóbbi évek során szép lassan és ma végképp rá kellett jönnöm, hogy mindez valóban csak egy politikai termék, egy cukormáz, ami csupán két célt szolgál, a hatalomgyár működésének elfedését és az irdatlan mértékű vagyonok megszerzését”.
„A mai napon benyújtom a lemondásomat mindkét állami társaságban betöltött pozíciómról. Szintén lemondok a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt.-ben viselt felügyelőbizottsági tagságomról. A lemondás mögött nem szakmai okok állnak” – írta Facebook-oldalán Magyar Péter, Varga Judit volt férje."


varga judit volt férje Magyar Péter újra írt.
"Tudom, hogy a tegnapi döntésemmel sok barátomat elveszítem, amit őszintén sajnálok. A szabadságnak mindig ára van, néha óriási, de van, amikor már nincs hova hátrálni.
Tisztában vagyok vele, hogy a rogáni propagandagépezet szemében a mai naptól egyszerre leszek áruló, bűnöző, bosszúálló, pszichopata, drogos, gyerekverő, brüsszelita, sorosbérenc, háború párti, stb… Egyik sem vagyok.
Volt szerencsém személyesen is megismerni a rendszer és a szolgálatok működését, ezért tudatában vagyok annak, hogy mostantól minden eszközzel megpróbálnak majd vádolni, lejáratni, ellehetetleníteni és ehhez fel fogják használni a korábban hozzám közel állókat is, de innen is jelzem, hogy nem félek és azt kérem, hogy senki se féljen kiállni az igazságért, a hazánkért és az elesettekért.
Sokan kérdezik, hogy eddig miért hallgattam, miért csak most világosodtam meg. Ennek egyrészt családi oka van, másrészt borzasztó nehéz döntés szakítani az ember teljes korábbi életével és kockára tenni évtizedes emberi kapcsolatokat. Harmadrészt pedig, bárki bármit is állit, a Fidesz többsége nem Rogán Antal és a hozzá hasonlók, rengeteg jóravaló ember dolgozik ebben a rendszerben kizárólag a hazájáért és a magyar emberek boldogulásáért és nem az oligarchák gazdagodásáért. Ha a párt tagjai szavazhatnának, a propaganda és a szolgálatok korlátlan ura azonnal visszavonulhatna élvezni a civil életet és a “találmányából szerzett” milliárdokat.
Ne féljetek!"
...és a Romhányi József Lepketánc című versét mellékelte hozzá.

Magyar Péter PARTIZÁN-nak nyilatkozik:


Magyar Péter újra írt!
Péter Magyar
26 p. ·
Kedves Tóni,
Miért hallgatsz, miért bújsz Havasi Berci mögé? Ennél sokkal tökösebb csávónak tűntél sokszor. Te vagy a kormányzati kommunikációs agytröszt mindenható ura, kisujjadban a kommunikáció csínja-bínja, miért bújsz el a választóid elől, miért nem tartasz évek óta sajtótájékoztatót? Esetleg félsz a kérdésektől?
Miért nem mesélsz a Schadl Györggyel való “szakmai” kapcsolatodról meg sok más hasonló ügyről? Nincs időd rá? Épp egy új találmányon dolgozol?
Kedves István,
Te egy igazán tehetséges ember vagy, 37 évesen 100 milliárdjaid vannak, szállodák tömkelege, bank, alapkezelők, rengeteg egykori értékes állami ingatlan, Waberer’s, a fél belgrádi irodapiac, még fel sem épült budapesti irodaházak (már előre kiadva állami cégeknek). És ugye ez csak ami már a neveden van. Milyen egyéb cégeket veszel át mostanában? Összesen mennyi állami hitelt vagy támogatást kaptál/vettél át a portfóliód összerakásához?
Mi a titkod? Oly sokan szeretnének inspirálódni a sikersztoridból, hiszen oly sok magyar ember járt jó iskolákba, dolgozik rengeteget és valahogy nekik nem állnak össze ilyen szerencsésen a csillagok.
Mi a célod? Ha tíz év múlva még egy nullával több lesz a hosszú számsor végén, az már elég? Jártál mostanában borsodi falvakban, ahol a gyerekek néha télen is meleg ruha nélkül játszanak az udvaron?

Kiteszem ide a Mészáros fél MBH bank felügyelőbizottságából történő lemondó nyilatkozatomat. Miután bejelentettem a banknál a lemondásomat, ma kaptam meg a bank vezetőitől a dokumentumot aláírásra. Talán még ma kikerül az tőzsde honlapjára. Ma szintén visszaigazolta a Magyar Közút Zrt., hogy a minisztérium február 10-i nappal tudomásul vette a lemondásomat. Ennyit a propaganda sajtó hazugságairól. A valótlanságokat terjesztő sajtótermékek ellen sajtó-helyreigazítási eljárást indítok és ha szükséges, személyiségi jog pert is, csak hogy visszatérhessek az eredeti ügyvédi hivatásomhoz és hogy érezzék a törődést. Ha a bíróság esetleg megítél valamilyen kártérítést, azt felajánlom a bicskei áldozatoknak.
Ma megtudhattuk a nemzet vejétől, hogy ő nem akar a politikai csatározásokba belefolyni (nyilván azok hasznát élvezni egyszerűbb). Azt is megírta, hogy ő az épített örökség megmentéséért szeretne dolgozni. Szerintem ez egy nemes cél, esetleg egészítsük ki az ipari méretű lopás elleni harccal és fogjunk össze.
Pár nap után végre felébredt (felébresztették?) a rogáni kommunikáció élcsapata és a Megafon aktivistái közpénzen megkezdték a személyeskedő lejáratásomat. Én egyébként sokukkal személyesen jó viszonyban vagyok és a továbbiakban sem foguk rájuk haragudni, mert mindenkinek meg kell élnie valamiből🤷‍♂️.
Egy kérdés. Tudjátok, hogy melyik Tóni kedvenc állata? Az anti lop.


Nem nagy dolog, csak az órammal kapcsolatos milliókért hirdetett megafonos lejárató posztok kapcsán jutott eszembe két történet arról, hogy milyen is a rendszer emberi (vagy embertelen) arca kicsiben.
1. 2020 márciusában a covid járvány legnehezebb napjaiban a családunkkal nyilvánosan felajánlottunk félmillió forintot a Szent László Kórház dolgozóit támogató alapítványnak. Azért tettük nyilvánosan, hogy minél több ember kövesse a példánkat, kifejezve az egészségügyi dolgozók felé a szolidaritásunkat. A kórház visszajelzése szerint jelentős adományokat kaptak ezt követően. Pár órának se kellett eltelnie és érkezett a telefon az eddig már sokszor felemlegetett személytől, hogy ezt hogy mertük megtenni, ez politikai öngyilkosság, mert ezzel azt üzenjük a közvéleménynek, hogy a kórházakban nincs elég forrás. Mert ugye van…
2. Az ukrán háború kitörésekor szintén felajánlottunk félmillió forintot az egyik segélyszervezetnek és befogadtunk egy kárpátaljai menekült családot a házunkban lévő üres lakásba. Itt is érkezett a telefon, hogy ezt hogy képzeljük előzetes egyeztetés nélkül. Majd egy óra múlva ismét csengett a telefon, hogy ha már így alakult, akkor elhoznák egy forgatócsoporttal miniszterelnök urat, hogy készítsenek egy FB videót arról, hogy elbeszélget a családdal. Amikor a családnak ezt jeleztem, egy óra sem telt el és összecsomagoltak, mondván, hogy nem akarnak videókon szerepelni és az otthon maradt családtagjaikat veszélyeztetni. Nagyon szégyelltem magam, hogy egyáltalán felvetettem a dolgot.
Hát, így működik (vagy nem működik) kicsiben a poltikai mahináció/kommunikáció…

Sokan kérdezik, hogy tényleg nem félek-e.
Természetesen kapok válogatott fenyegetéseket a sok ezer támogató üzenet mellett. Biztonsági szakemberek 24 órás védelmet javasoltak és ajánlottak a helyzet komplexitása és az általam kritizált/megtisztítani kívánt körök ereje és veszíteni valója miatt. Én továbbra is hiszem, hogy erre Magyarországon 2024-ben nincs szükség, vagy ha mégis, akkor a nyilvánosság ereje megvéd.
Tudom, hogy jogi eljárások tömkelegét fogják indítani/kreálni ellenem. Ez a folyamat már el is indult. És nyilván még számíthatok újabb és újabb kreált vádakra, lejáratásokra, hogy ellehetetlenítsék az életemet és minden módon lejárassanak. Hálás vagyok a neves ügyvéd kollegáknak a felajánlott segítségért, illetve a jogász évfolyamtársaim támogatásáért. És persze köszönök minden pozitív üzenetet, imát és drukkot.
Sokan kérdezik, miért kezdtem ezt el, mi a cél, hova szeretnék eljutni. Hiszek abban, hogy az igazság szabaddá tesz. Nem a rombolás a célom, hanem valami újnak a felépítése. Nyilván ez egyedül nem lehetséges, de szerencsére érezhetően tömegek gondolják azt, hogy a jövőt most írjuk és hogy a jövő valóban elkezdődött. 🇭🇺❤️🇭🇺

Áruló vagyok-e.
Gyermekkorom óta érdekel a közélet. 7 éves koromban ott voltam a dunai vízlépcső elleni tüntetésen, majd Nagy Imre újratemetésén, 12 évesen hosszú órákig álltam sorba a családommal Antall József ravatalánál, pedig a szüleim Fidesz szavazók voltak. 2006-ban a rendőri túlkapások egyik sérültjét képviseltem és két igaztalanul megvádolt barátomat mentettem meg friss ügyvédjelöltként a börtöntől. Nagyapámmal, Mádl Dalmával, Fábry Sándorral és sok neves ügyvéddel akkoriban létrehoztam a “Ne Féljetek!” Alapítványt, aminek célja a sérültek megsegítése volt. Gulyás Gergellyel hónapokig küzdöttünk a kossuth téri kordonok elbontásáért. 8 évig voltam a kormány diplomatája, vezettem állami céget és viseltem vezető pozíciókat.
Mindig is Fidesz szavazó voltam. Mindig is a polgári Magyarországért szerettem volna dolgozni. Egy olyan országért, amiről Márai Sándor ír. Nem gazdagodtunk meg, tisztességes színvonalon neveljük a gyerekeinket. Mindig is kritikus voltam befelé a rendszer hibái miatt, nem tudtam elfogadni a megmagyarázhatatlan mértékű gazdagodásokat, a visszaéléseket, a szakmai döntéseket felülíró politikai szándékot, a hatalomgyár totális kiépítését és a magyarok egymás ellen uszítását. Sajnos be kellett lássam, hogy ez a rendszer semmilyen kritikát nem tűr meg.
Hiszem, hogy a magát polgári oldalnak nevező politikai tömb eminens érdeke a korrekció és a megtisztulás. Hiszem azt is, hogy szükség van olyan fedhetetlen, középen álló politikai erőre, amely képes ellenőrizni és korlátozni a mindenkori hatalom túlkapásait. Hiszem, hogy a magyar társadalom jelentős részében - politikai hovatartozástól függetlenül - megérett az igény a változásra, a tisztességes kommunikációra, egymás tiszteletére és egymás magyarságának tiszteletben tartására.
Jogász családból származom, nagyapám, Erőss Pál, talán az ország legnépszerűbb jogásza volt a Jogi Esetek című műsornak köszönhetően. Ő, a népszerűsége csúcsán, 1989-ben lemondott a legfelsőbb bírósági pozíciójáról, az utolsó állampárti igazságügyi miniszter vállalhatatlan lépései miatt. 56 évesen új, ügyvédi karriert kezdett és soha nem kellett a tettei miatt szégyenkeznie és mindig tiszta lelkiismerettel tudott tükörbe nézni. Tőle tanultam meg, többek között azt is, hogy sosem a pozíciók és a talmi gyöngyök számítanak, hanem hogy az ember valóban hallgasson a szívére. Tudom, hogy föntről ő is támogat most.
Áruló volt-e von Stauffenberg a Hitler elleni merényletnél, vagy Görgei Artúr a világosi fegyverletételnél, vagy Nagy Imre, aki hithű kommunistából lett a forradalom miniszterelnöke? Szerintem nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!