2022/08/10

A matyómintás hűde keresztény nemzeth lánya interjú.

 Az -origó- nevű orbánista csicska firkálmány készített interjút a nemzeth matyómintás lányával tóth gabival. Ebből az interjúból idézget a -mandiner-. 


Azt mondta ez a matyómintás nemzethy keresztény giccsbe öltözött tóth gabi a nemzeth "sztárja", hogy...

"Az az álmom, hogy eljön majd az idő, talán nem is olyan sokára, amikor rólunk vesznek példát a nyugati országok. Erő, büszkeség, nemzettudat, ez a magyarság. Ez a mi küldetésünk. Meggyőződésem, hogy a magyaroknak nincs párja a világon
– különlegesek, egyediek vagyunk, tele tehetséggel, szorgalommal és elképesztő kulturális hagyományokkal."
Na akkor nemzeth lánya!
😃 Aztán mesélje már el ez a matyómintás nemzethy keresztény nemzeth lánya!... ugyan miben vesznek rólunk példát nyugaton? ...hogyan kell hisztériás libaként tövig nyalni a nemzethy keresztény ócska bandának és így pár milla közpénz bezsebelve a nemzethy keresztény banda kegyeltjének lenni? Vagy hogyan kell egy mocskos gerinctelen elvtelen bandának kisajátítani mindent? ...lopni csalni hazudozni, közpénzen gazdagodni és urizálni? ...egy népet a végletekig gyűlölködővé és megosztottá tenni? ...hogyan lehet ócska bunkó senkikből hűde naaagy "sztárnak" lenni? ... Na mesélj nemzethy matyómintás lány!
Egyébként pedig az idióta hisztizés NEM egyenlő az erővel, az öntelt kivagyiság NEM egyenlő a büszkeséggel, a giccses matyómintás hűde nemzethy keresztény maszlag NEM egyenlő a nemzettudattal.


Ismét idéztek ettől a matyómintás giccses nemzeth lányától abból az interjúból. 
Most egy másik izét idéztek tőle, amiben aszonta az ő etetőjén, hogy... "Miért állítják magukról, hogy elfogadóak, ha nem azok?...........Erőszakosan próbál egy bizonyos kör különböző ideológiákat lenyomni a torkunkon ".
Esmét válaszoltam neki is és az őt helyeslő kommentelőknek is.
Ezek a valaha volt "libernyákok...diplomás kommunisták... ahogy a gazdátok orbán nevezte valamikori önmagukat...", aztán lett "népiek", majd "illibernyákok",...de mivel ők sem tudták mi lufaxot is jelent ez...így aztán hirtelen "ciframentés nemzethy keresztények" lettek.... akarják letolni a torkunkon bármi áron ezt az ő hazug álszent naaagy "nemzethy keresztény" agymenésüket. Jaaa... ahogy a gazdi orbán váltogatta az "elveit" a beteges hatalom mániája érdekében, a talpnyalói, csicskái is úgy követték, na a hívei meg.... nekik elveik?... 😃 azt sem tudják az mi fán terem. 😃
Ugye te szerencsétlen naaagy nemzethy keresztény? 😃 Te is voltál orbánnal "diplomás kommunista"? 

Má megint nem álltam meg... A Blikkrúzs is ezzel a némberrel foglalkozik. Aszondja.... "Engem álszenteznek az emberek..." - Tóth Gabi tiszta vizet öntött a pohárba
Nem hagyta szó nélkül."
hááát...én sem hagytam szó nélkül.
Aran tündérbogár! Hitelesnek kell lenni, viselkedni kell tudni és nem az szerint váltogatni az elveket, hogy honnan fúj a passzátszél. 😃 Mi készséggel elhinnénk, hogy te egy szent vagy, hogy nemzethy keresztény vagy, hogy te vagy a nagy magyar matyómintás etalon ha az előéleted IS olyan lett volna. Jaaa!...tudjuk... eddig kerested önmagadat. 😃 ...sehogy nem találtad, aztán pár milla KÖZPÉNZ dotáció segített magadra találni. Értjük. 😃 Ha maradtál volna az ami voltál, egy média által kreált "sztár", akkor legfeljebb az lenne, hogy egyesek szeretnének, másokat pedig annyira érdekelnéd mint lőtéri sánta vak süket kutyát a nyári vihar... vagy még annyira sem. Így viszont egyesek ..tudod?... azok a nemzethy keresztény hűde magyarok akik azon az oldalon állnak... tapsikolnak neked, na de neeem a roppant nagy sztárságodnak, tehetségednek, emberi nagyságodnak ám, hanem annak a máznak amivel körbekented magadat. Mások pedig... akik emez oldalon állnak, utálni fognak, kritizálni, gyűlölni...mert mindent megtestesítesz a mázoddal amit ez az orbánista mocskos hazug rendszer művel.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!