2022/06/06

"SZERINTED KI ÁLL A 2006-OS ESEMÉNYEK MÖGÖTT? ..."

Az alábbi írást a "Független Nemzet" nevű weboldalról hoztam. Na kinek újdonság ez amit leír? .... Mert nekem már rég nem az. Aki kicsit is jobban figyeli, figyelte az eseményeket, az már rég, már akkor tudta honnan fúj a szél. Vona Gábor a fideszből indúlt mint "polgári körös" suttyó. Mivel igencsak hajlamos volt a szélsőséges jobbos nézetekre, így orbán banda ...kérésére? ... utasítására? ...és pénzéből megalapította a "Jobbik" nevű szélsőjobbos pártot. orbán banda célja kettős volt ezzel... 1. - Befogja magához a nacionalista szélsőjobbos csürhét. 2.- Lesz egy tőle LÁTSZÓLAG független csürhe akik orbán viktor utasítására a kellő időben bármikor zavargásokat kelthetnek. Bejött nekik.
Ugye emlékeztek!? ... A Vona féle jobbik MINDÍG...nehány színjáték kivétellel... orbánékkal szavazott. A Vona féle Jobbik egyenruciban masírozó gárdája MINDÍG ellenünk és SOSEM orbán ellen masírozott.
Nos 2006... orbán beleegyezésével...utasítására? ... kubatov Vona bevonásával megszervezték a balhét, de úgy, hogy ők ne legyenek benne nyíltan, így az igencsak szélsőjobbos toroczkai és társai kapták a megbízást. Megcsinálták ....és megkapták a jutalmukat is.... toroczkai egy polgármesteri széket és egy saját pártot. ...és kitudja mennyi lóvét a csürhe. Vajh a Gyurcsányék "bűneitől" ezerszerte nagyobb és több bűnt elkövető szarházi orbán banda ellen miért nem vonulgat az a csürhe? ...és toroczkaiék!? ... hát ezért! ...mert orbán csicskásai.

Na és vajh KI...KIK ... árulták el az "öszödi beszédet"? ... még kérdés valakinek? .... Majd egyszer elmondom.
"SZERINTED KI ÁLL A 2006-OS ESEMÉNYEK MÖGÖTT? - MOST ÉRKEZETT EGY ÚJABB ELMÉLET
A döbbenetes eseménysor és minden, ami mögötte van.
Évek óta vitatkoznak arról, hogy mi miért történt anno, 2006-ban az MTV székházánál. Mindenki látta, hogy a támadók voltak a kezdeményezők, a legdurvábban estek neki a műanyag, vékony plasztikpajzsukkal védekező rendőröknek.
A jobboldal – természetesen – az akkori MSZP–SZDSZ-kormányt, az általuk torzított formában előadott őszödi beszédet teszi felelőssé, és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök börtönbe zárását követeli ma is.
Az, hogy a rendőrök százai kerültek kórházba, ezrei sérültek mentálisan, nem érdekli a Fidesz és a Jobbik vezetőit. Sikerült hiszterizálni hazugságokkal a közvéleményt.
A tévénézők elmentek amellett, hogy Vona Gábor expressis verbis bevallotta: az egész balhé a Fidesszel, Orbánékkal egyeztetett akció volt. Orbán azokban a hónapokban már nyíltan követelte: Gyurcsány, a kormány mondjon le. Ezt azonban a megszólítottak nem hallották meg, és maradtak.
Ezért az ellenzék egyre drasztikusabb eszközökhöz nyúlt, előőrse, a Jobbik-barát csapat naponta szervezte a tombolást, a rombolást az utcákon és mindenütt, ahol lehetett. Ilyen előzmények után robbantották ki a Kossuth téri, majd a tévészékház elleni durva támadássorozatot. Talán egy évvel ezelőtt azonban Vona Gábor szerepelt a királyi tévében az Össztűz című műsorban, és elszólta magát. A kérdező – két társával – Betlen János volt, és természetesen megemlítette az október 23-i csetepatét is.
Vona válasza egyszerű, őszinte vallomássá vált. Kijelentette: „Mi előkészítettük a kormány elkergetéséhez a talajt, de Orbán gyáva volt, nem élt a lehetőséggel” – értsd: nem merte a parlamentből kizavarni a kormányt, és „forradalmi úton” átvenni a hatalmat. Az október 23-i véres ütközet a jobboldali Fidesz és a szélsőjobboldali Vona vezette gárda előre eltervezett, összehangolt akciója volt. Csak az Auróra ágyújának elsütése maradt el.
Kérdés: mi volt ebben „spontán” és „jogos” dühkitörés? Ki is valójában a fő felelőse ennek a sok áldozatot követelő (végül is sikertelen) akciónak? A füstbe ment terv miatt kell azóta is keresni a bűnbakokat."
Strassenreiter Erzsébet
történész

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!