2022/06/14

mszp/fidesz/többiek és Gyurcsány.

 Nem csak én mondom már régóta! 

Barthalas Zsuzsa - 
Az mszp-sek Gyurcsány nyakába varrtak mindent. A saját dilettantizmusukat, a mutyijaikat, szakmai felkészületlenségüket, a rossz kormányzásukat, mindent.
Amikor Gyurcsány végre helyzetbe került (2004) és látta, hogy nincs mese, szembesíteni kell az MSZP-t azzal, hogy ez így nem mehet tovább, akkor tett egy kísérletet arra, hogy BORÍTSON.
Ez volt az őszödi igazságbeszéd.
Azért beszélt Tsz./1. személyben, mert a MI TUDATTAL akarta a csapatot rábírni a közös szembenézésre, arra, hogy számoljanak fel az önbecsapással, hazugsággal, mert így nem lehet felelősen kormányozni egy országot.
Na, ekkor szaladt feltehetően egy tégla, egy mutyizó, megélhetési kollaboráns a FIDESZHEZ, s elérte a célját: kinyíratta velük azt, aki az MSZP-ből tisztességes pártot akart csinálni.
Az MSZP azóta is cinkosan összekacsintva a FIDESSZEL és az ellenzék többi pártjával karöltve gyurcsányozik és emiatt is ájult bele MZP karjaiba. Fontosabb volt a DK és GYURCSÁNY ledarálása, mint Orbánék elzavarása.
Úgy sétáltak bele a csapdába a többi kis nanopártocskával + Momentummal együtt, hogy gyorsan nyilvánvalóvá vált, hogy mire megy ki a játék.
Sokan még most sem veszik észre, hogy mihez asszisztálnak, hogy segítettek a néppártosodó JOBBIK leradírozásában, Jakab ugyanolyan módon való tönkretételében, ahogyan anno Gyurcsánnyal tették.
Ott kopogtatott a jobboldali szavazókért Pálinkás és MZP is, tehát nyilvánvaló volt, hogy mivel valójában a FIDESZ-től nem lehet szavazókat szipkázni, ezért a JOBBIKTÓL kell.
Aztán Jakab nyakába varrták azt a kudarcot is, hogy a korábbi rasszista szavazó szárny elpárolgott a neon@ci MI HAZÁNK-hoz! Pedig örülni kellett volna, hogy tisztulás van.
De nem elégedtek meg ezzel.
Most megy a vadászat a maradék JOBBIKÉRT, csak most már MZP mellett egy kisebb "jobbra át"-tal a MOMENTUM is "bejelentkezett" értük.
És az ellenzéki szavazó még mindig nem látja, hogy Orbán addig marad, míg ők az ellenzéki palettát fűrészelgetik.
Aztán persze ott vannak a Kutyákok, Hadházy, meg MZP és "PR-civiljei", akik meg arról gondoskodnak, hogy minden ellenzéki pártról azt az egységesen lesújtó, visszataszító képet alakítsák ki, hogy ezek mind sárosak, rosszak, kártékonyak, csak ők a különutasok az igaziak, majd ők aztán megoldanak mindent egy csapásra!
Na, ezek után tényleg be lehet rendezkedni az örök diktatúrára, mert pont a "különutasok" fogják megoldani, hogy mindig legyen 6-8 %, aki nem Orbán ellenében, hanem az ellenzék ellen fog szavazni.
Politikai amatőrökkel max bolhacirkuszt lehet csinálni, még akkor is, ha sokan közülük naivan tényleg azt hiszik, hogy hú, de ők hozzák el a nagy áttörést és megváltást.
Hát nem!
Ez nem Szlovénia, hogy jön egy jól fésült vállalkozókedvű outsider és a polgári középosztály simán elzavarja a populista, Orbán-haver Janšát, hanem ez a magyar putyini bábállam, egy feudális létbe süllyedt kb. 3-4 milliónyi szavazóval, akik pont elegen vannak ahhoz, hogy egy választási autokráciában, furmányos diktatúrában bent tartsák ezt a züllött, cinikus, korrupt, kleptokrata, klerikális, nepotista, haveri kapitalista, nacionalista-soviniszta, fasisztoid jegyeket mutató bűnszövetkezetet a hatalomban.
Ez van. Ezért kellett volna egy igazi, nem megjátszott ellenzéki szövetség, puccsisták, kollaboránsok nélkül.
Ez a hajó elment. Orbánékat egy államcsőd tudná a padlóra küldeni, de az EU nem fogja ezt hagyni és továbbfinanszírozza majd a diktatúrát.
Amíg pénz lesz, addig Orbán is lesz.
Magyarország egyedüli EU-s államként halad a belarusz úton, csak nem Putyin, hanem az EU fizeti ki ezért a számlát.
Miért is?
Mert naivan azt hiszik, hogy jobb egy EU-n belüli diktátor, mint azon kívül, mert majd ők kordában tartják, megszelidítik.
Hát nem!
Tévednek.
2022.06.14.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!